Maydonoz ve adet sökülmesi

nesrinahmet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
113
-7
48
Merhaba kızlar bi kaç gün önce yine buraya yaklaşık 2 aydır adetimin sökülmediginden bahsetmiştim. Babaannemden aldığım tavsiye uzerine maydonozu sıcak suda kaynatıp her akşam çay gibi onu içtim 3. Gününde adet oldum. Aynı problemi yaşayan varsa deneyebilir şuan adetimin 2. Günündeyim eskisi gibi düzene girdi

Ay bunu okumam çok iyi oldu adetim gecikti bemim de bugün iki bardak maydonoz çayı içtim ben de kekik çayı içiyorum şuan umarım gelir yarına

Merhaba kızlar bi kaç gün önce yine buraya yaklaşık 2 aydır adetimin sökülmediginden bahsetmiştim. Babaannemden aldığım tavsiye uzerine maydonozu sıcak suda kaynatıp her akşam çay gibi onu içtim 3. Gününde adet oldum. Aynı problemi yaşayan varsa deneyebilir şuan adetimin 2. Günündeyim eskisi gibi düzene girdi

Benim adetim normalde hep duzensizdir ama 45 gunde olurdum. Suan 57. Gunum hala adet olmadim. Haplar adetimi getirmedi bunu denesem mi acaba? Sizin kac gun gelmemistide yaptiniz

Yaa cok iyi oldu burayı görmem. Nasıl hazırladınız çayı ne kadar maydanoz su ? Koca bi günde içebilirim zararı olmazsa. 2 ay oldu şiş şiş hissediyorum kendimi artık

Back
X