maydonuz la süt buharını duydunuzmu kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi eli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bend uydum canım hatta bunula ilgili açılmış bi topik vardı baya bi yorum vardı orda

annemle halam çok ısrar etti bana ben denemedim.yani mutlaka yanında yardımcı olacak birileri olmsaı lazım üşütmemn lazım.eşimde yapacağım dönemde yoğundu yapamadım.bide aşılamayla uğraşıyordum sürekli takip olayı falan olunca zamnım olmadı gibi bişi.faydasını gören çokmuş

Son düzenleme:
bende duydum ama suyla içine bide kabuklarıyla sarımsak atıcakmısız 15 gun arayla yapıp usutmeden birlikte olcakmısız ama ben 1 kere anca yapabildim 15 gün ara verip yapamadım

sütle maydonuzu kaynatıp buharında oturuluyomuş duyan varmı

Ben adet bitiminde 3 gün yaptim tatlim bu ay...bende ole akonti falan olmadi sanirim faydasi olmadi..bati bekliyorum 2 subatta

bende sorun yok diyo doktor klomenle duphaston kullanıyorum bu ayda olmazsa hsg çekilcek ama ben korkuyorum

Bende çok.çok korkuyorum ama cektirmemiz lazim inş gerek kalmaz. Biz 7 aydir deniyoruz peki siz

ben 6 aydır deniyorum hep hüsran bakalım allah büyüktür istanbuldamısın doktorun kim canım
Konyadayim canim ben...tip fakültesinde calisiorum 2 hocabakti sorun yok hsg crkelim dedi onu crktircez

Back
X