mayıs 2011 annneleri bebeklerinizin dişi çıktımı

esma28burhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
10
0
36
İstanbul
arkadaşlar bebeklerinizin dişi çıktımı?
ve bebeklerinizde ne gibi değişiklikler var benimki şuan 4buçuk aylık ve uyku düzeni kalmadı 1 aydır çok salyalı ve ishal .. hiçde anlamıyorum diş etleirne bakıyorum ama:( 7 kilo artık az almaya başladı .. huysuzluk yapıyor sürekli ilgi istiyor baze öyle bir ağlıyorki susturmakta güçlük çekiyorum .. bu diş beni öldürecek çok acı çekiyo evladım bir an önce çıksaa keşke:(((

benim kızım 5.ayına girdiği gün çıkardı...bardaktan çaat die bir ses.... :)) ben gülünce oda anlamadan gülmeye başladı... şuan 5,5aylık ikinciye patlak verdi ama tam belli değill..rabbim hepimizin meleklerini korusun

6 aylık bebeğim alt iki diş belli çıkacak ama çıkmıyor boyle kasınıp 8 9 aya anca cıkaran varmıs cıkarsa cok güzel olurdu ya gülünce cok tatlı oluyorlar

saydığın belirtileri yoğun olarak yaşadık....6 ay 1 haftalıkken çıktı....şimdi 2.si için uğraşıyo...ilki kadar huzursuzluğu yok...:nazar::nazar::nazar::nazar:

oğlumda bir haftadır çok huzursuz kucağımdan hiç inmiyo sürekli mız mız. kıyafeti hiç kuru kalmıyo çok salyalı. çok ta iştahsız aynı zamanda.inşallah bir an önce çıkarır dişlerini o da çok mutsuz benim de sinirlerim çok yıprandı :(

3 bucuk aylıkken alttan 2 diş patladı..Simdi 6 ayımız doluyor...Üstten 1 tane ve yine alttan 1 tane dişimiz patladı...Sancılar bagrıslar ve huysuzluk had safhada...Cok yorgunum cook...:43:

Masallahh bebislerinize kizlar benim diyer 2 cocugum dogum gunlerinde ilk disleri cikti bunda erken cikicak gibi geliyor ama bilemiyorum heyecanla tetikteyim beklemedeyim bi görsemmm sevincem hos zarari bana dokuncak biliyorum emzirdigim icin ama yinede heyecan seetttim iste

5,5 AYLIKKEN ALT 2 Sİ BİRDEN ÇIKTI. AKŞAM YATARKEN YOKTU SABAH VARDI :53:
AMA O ZAMANDAN BERİ HEM YENİLERİ ÇIKMIO HEMDE ÇOK HUYSUZ. GECE UYKULARI ÇOK KÖTÜLEŞTİ.
İŞTAHI AZALDI.
2 Sİ ÇIKTI DAHA 30 TANE VAR :30: :p

benim oğluşumun da pazar gününden beri hafif ateşi var.37-37,1-37,2 'ye kadar çıkıyor. Huzursuz, iki gecedir de sanki uykuya tam dalamıyor,5'er dakka aralıkla bi mızıldıyor,yatış pozisyonunu değiştiriyor, sanırım uykusu ağır geliyor tekrar kafayı koyuyor uyuyor.beş dakika sonra tekrar aynı. dün gece de hiç yapmadığı bişeyi yaptı 4 ten sonra yatmadı 6'ya kadar ,sonra dayanamadı uyudu 8:30'a kadar.Onu güldürmeye çalışıyorum gülmek istiyor kendini de zorluyor ve yine de zoraki gülmeye çalışıyor kuzucuğum.sanırım diş olayıdır diye düşünüyorum.Ama erken çıkmasın ya ne kadar geç çıkarsa o kadar iyiymiş öyle diyolar valla...

benim oğluşumun da pazar gününden beri hafif ateşi var.37-37,1-37,2 'ye kadar çıkıyor. Huzursuz, iki gecedir de sanki uykuya tam dalamıyor,5'er dakka aralıkla bi mızıldıyor,yatış pozisyonunu değiştiriyor, sanırım uykusu ağır geliyor tekrar kafayı koyuyor uyuyor.beş dakika sonra tekrar aynı. dün gece de hiç yapmadığı bişeyi yaptı 4 ten sonra yatmadı 6'ya kadar ,sonra dayanamadı uyudu 8:30'a kadar.Onu güldürmeye çalışıyorum gülmek istiyor kendini de zorluyor ve yine de zoraki gülmeye çalışıyor kuzucuğum.sanırım diş olayıdır diye düşünüyorum.Ama erken çıkmasın ya ne kadar geç çıkarsa o kadar iyiymiş öyle diyolar valla...

Ayni osmani anlatiyorsun canim bana benimkide oyle huy degistirdiki uyumasi tamaman tepe taklak yatakta pervane gibi dönüyor uykuya bir türlü dalamiyor dalsada uyurken mizildaniyor anlamadim gitti salya desen fo$ur fo$ur beklemedeyim bu huylarin gecmesi icin sanirim dis olayi ben diyer iki yavrumda yasamadim bunlari hepsi 1 yasinda cikardi bu baska model sanirim ki haklisiniz gec cikan disler kesinlikle saglam oluyor kizim 16 yasinda oglumda 12 oldu ve biz her 6 ayda dis kontrolune gideriz okulla hic disleri curumedi simdiye kadar hemde hicccc sapasaglam disleri var guzularimin .Bende istemiyorum hemen cikmasini

Back
X