incilal_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2011 10 0 36 42 İstanbul 22 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi incilal_ #1 son 28 günüm kaldı.çok endişeliyim korku doluyum.sürekli ağlıyorum ben.zeynep kamilde yapmayı düşünüyorum doğumumu.inşallah normal olur.öyle istiyorum.
son 28 günüm kaldı.çok endişeliyim korku doluyum.sürekli ağlıyorum ben.zeynep kamilde yapmayı düşünüyorum doğumumu.inşallah normal olur.öyle istiyorum.
aslahs Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2010 19 1 36 İstanbul 23 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi incilal_ #2 incilal_ .!.: son 28 günüm kaldı.çok endişeliyim korku doluyum.sürekli ağlıyorum ben.zeynep kamilde yapmayı düşünüyorum doğumumu.inşallah normal olur.öyle istiyorum. Genişletmek için tıkla... bnmde 10 mayis cnm.Allah yardimcimiz olsun.:18:
incilal_ .!.: son 28 günüm kaldı.çok endişeliyim korku doluyum.sürekli ağlıyorum ben.zeynep kamilde yapmayı düşünüyorum doğumumu.inşallah normal olur.öyle istiyorum. Genişletmek için tıkla... bnmde 10 mayis cnm.Allah yardimcimiz olsun.:18: