Mayıs 2012 tüp bebek mikroenjeksiyon yaptıracaklar burayaaaaaa

canım nerde yaptırdın ve ne kadara mal oldu ilaçlar felan??? bu arada korktugumuz kadar varmııı????

MErhaba, ben ankara da tedavi gördüm, ilk denememiz zaten.inşallah son olur.arada bir adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama normal olduğunu belirttiler.Sadece bekliyorum, bu zamana kadar akan zaman zaman cuma gününden beri geçmiyor.. Siz de kendinize dikkat edin, gelişmeleri paylaşın sevinirm.Allah yardımcınız olsun.

canım nerde yaptırdın ve ne kadara mal oldu ilaçlar felan??? bu arada korktugumuz kadar varmııı????
ben ankarada tedavi gördüm, ilk denememiz umarım son olucak.hastane masrafları 4.000.TL ve ilaçlara sadece180 Tl daha ödedim o kadar.Korkulacak hiç birşey yok.Kendinizi iyi hissetmeniz en güzeli bu.Rahat olun.Olumsuz hiç birşey yok zaten.O kadar çabuk geçiyo ki herşey..yumurta toplama sonrasında, kasıklarda ağrı oluyo ama onu da ağrı kesicilerle geçirebiliyosunuz zaten işlem anında narkoz aldığınız için hiç bir şey anımsamıyorsunuz, transfer zamanı da toplam herşey 5 dk sürüyo geriye kalan allah tan hayırlısını istemek oluyor :) Siz hangi aşamadınız?

ya ben daha adetimin 3. gününü beklıyorum.. o zaman iğnelere başlıycaz yanılmıyosam gonal f miydi öle bi ilaç vercekler

180 mi az geldi bana problem neydi peki??

Amin inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. müjdeli haberlerinizi bekliyoruz :) inşallah sorunsuzca kavuşursunuz bebeğinize.

ben de ankarada yım. medicana da yaptırıyorum. dr.um tülin dabakoğlu. cok cici çok tatlı biri.

aşağıdaki bir mesajınızda ilaçlara 180 tl verdim yazmışınız ama ben çok şaşırdım. çünkü sgk her ilacı zaten ödemiyor, ödediklerinden de fark alıyor. diğer arkadaşlara da bilgi olsun diye kullandığım ilaçları ve fiyatlarını yazıyorum. ama unutmayın arkadaşlar. ilaçlar ve dozları tamamen sizin yumurta gelişimiinize göre belirleniyor. sakın önceden ilaç filan almaya kalkmayın. herkese farklı ilaç yazabiliyor dr.
ben tedavide sgk dan yararlanmadım. o zaman sigortam tam yatmıyordu rapor çıkartamadık. hastanenişn anlaşmalı eczanesi var. fiyatlarda yardımcı oldular. 3 kutu gonal f kullandım normal satış fiyatı 340 tl tek kutu için. raporla alsam 170 tl kadar fark ödemem gerekiyordu. eczane kolaylık sağladı kutusunu 250 den aldım. yani ekstra bi 80 tl vermiş oldum kutu başına.
gonal f i 7 gün kadar kullandım, 7.gün sabahında cetrotide diye bir baskılayıcı ilaca başladık.8. ve 9. günlerin sabahında da onu kullandım. bunun yapılmasındaki sebep, yumurtaların birden çok büyüyüp de kaybedilmesini engellemek. kontrollü büyütme yani. gonal f im bitmişti ve iki akşam daha iğne olmam gerekiyordu. dr.um ilaçları parayla aldığımı bilfiği için yeniden gonal f yazmadı. çünkü ilaç artacaktı. bu yüzden daha düşük dozdaki menogonu yazdı. (bu arada 1 kutu cetrotide 70, menogon 120 tl) ve dün en son olarak çatlatma iğnesi denilen ovitrelle yi aldım. bu gece yapacağım inşallah. bu da sanırım 60-70 tl civarında. bir de yumurta toplamadan sonra kullanılacak ilaçlar varmış. dr.um yazdı, reçeteyi eczaneye bıraktım. c.tesi alacağım ilaçları o yüzden fiyat veremiyorum ama bunların çoğunu sgk ödüyormuş. eczane öyle demişti. yani şu aşamada ben ilaçlara raporsuz olarak(ve eczanenin de indirimleri ile sağolsunlar) 1.150-1.200 arası vermiş oldum.
hastane tedavi masrafına gelince normalde medicana da fiyatlar 3.000-3.500 tl arasında değişmekte ama bazen kurumlara özel indirimleri olabiliyor. telekom..vb gibi. bizde eşimin kurumundan dolayı indirime tabi olduk ve sanırım 2.750 vereceğiz. 1000 tl si toplama günü, kalanı da transfer günü imiş. tabi buna dondurma dahil değil. henüz o aşamaya gelmedik bilmiyorum ama 500-600 tl arası sanırım fiyatlar.
umarım bilgiler yararlı olmuştur. ben de ilk zamanlar çok araştırmıştım, yaşayan birilerinden öğrenmek en güzeli ve doğrusu oluyor. yoksa kimse düzgün bişey anlatmıyor...

merhaba hanımlar
elimde kullanılmamış ilaçlar var, ihtiyacı olan iletişime geçsin
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Merhaba, ben SGK lı değilim özel sigortalıyım işim gereği bu nedenle ilaçlara toplam 180 TL fark ödedim.Benim eşimde sorun sprem sayısı azdı bu nedenle tedaviye başladık.Sizin yazdığınız ilaçları ben kullanmadım.Ama kullanan arkadaşlarımdan duymuştum.Çatlatma iğnesini bugün vurduğunuza göre, transfer pazar günümü gerçekleşecek inşallah.Umarım herkes mutlu haberler verirAllah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
180 mi az geldi bana problem neydi peki??

ben özel sigortalı olduğum için ödediğim ilaç farkı bu kadardı.eşimde sperm sayısı az olduğu için tedaviye başladık.Aşılama denemeden bianda tüp bebekte bulduk kendimizi.Lucrin iğneyle başladım adetimin 21.günüde ardından adet olunca fostimona başladım ve ardından yumurta toplama ve transferim gerçekleşti.

merhaba hanımlar
elimde kullanılmamış ilaçlar var, ihtiyacı olan iletişime geçsin
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

arkadaşım çok güzel düşünmüşsün ama daha doktor ilaç yazmadı ay sonuna dogru o zamana kadar ilaçlar hala elinde olursa ve doktorumun yazdıklarıyla aynı olursa seninle iletişime geçerim.

herkese merhabaa..... bende şuan tüp bebek tedavisindeyimm lucrin gonal f iğnelerimi kullanmaya devam ediyorumm... benim uzun protokolll adetten önce başladım kullanmaya ilaçlarımı bakalım hayırlısı yarın tekrar kontrolüm varrr inşalahh herşey yolunda gider... çokk korkuyorumm... buarada ben istanbulda 29 mayıs hastanesinde yaptırıyorumm... ayrıca burda yaşadıklarımızı paylaşmak güzel olucak gerçektennn :) allah herkese hayırlısını nasip etsin....

daha önce aşılama felan denediniz mi?==

arkadaşlar mrb benimde 8 mayısta mikroenjeksiyon yöntemıyle transferim gerçekleşti..hayırlısı allahtan dualarınızı eksik etmeyinn..

arkadaşlar mrb benimde 8 mayısta mikroenjeksiyon yöntemıyle transferim gerçekleşti..hayırlısı allahtan dualarınızı eksik etmeyinn..

inşalah hayırlı sonuç alırsın... bende biran önce transferimin gerçekleşmesini istiyorum...

normalde yarın regl günüm yarı olursam pazartesı ya da salı günü adanaya iğnelere başlamaya gitcez ve tüp bebiş maceramız başşşlıııyyycaakkkkk.....:))))) inşllh regl olmam......:))))

bu arada tüpbebek işlemi kaç günlük bi tedavi oluyo( iğnelerin kullanılması, yumurta toplama dölleme ))))

bu arada tüpbebek işlemi kaç günlük bi tedavi oluyo( iğnelerin kullanılması, yumurta toplama dölleme ))))

slm 23 nisanda adet oldum 25 nisanda iğnelere başladım 5 mayısta yumurtalar toplandı 8 mayısta transfer edildi ...yani toplam 15 gün sürdü..şimdi 21 mayısı bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…