Mayıs 2012 tüp bebek mikroenjeksiyon yaptıracaklar burayaaaaaa

slm 23 nisanda adet oldum 25 nisanda iğnelere başladım 5 mayısta yumurtalar toplandı 8 mayısta transfer edildi ...yani toplam 15 gün sürdü..şimdi 21 mayısı bekliyoruz

o zaman benimki de 15 inde başlarsa 30 unda biter hazıran 10 u gibi belli olur.

slm 23 nisanda adet oldum 25 nisanda iğnelere başladım 5 mayısta yumurtalar toplandı 8 mayısta transfer edildi ...yani toplam 15 gün sürdü..şimdi 21 mayısı bekliyoruz

o zaman ben 15 inde başlarsam 30 unda bitiyor ve sonucu haziran 10 u gibi öğreniriz....:)))

canım benım bu işin gerisi mi kalmış kay yıldır beklıyoruz bi kaç aymı beklemıycez???? dimi amaaa...

biz de temmuzda 3.yılı dolduracaz. ama biz evlendiğimiz ay degerlerimize baktırdk cocuk düşünmesekte önlem amaçlı.. ki iyikide öle yapmışız....en azından korunarak zaman gecirmedk...

biz de temmuzda 3.yılı dolduracaz. ama biz evlendiğimiz ay degerlerimize baktırdk cocuk düşünmesekte önlem amaçlı.. ki iyikide öle yapmışız....en azından korunarak zaman gecirmedk...

canım benim ben 3 yıllık evlisin inşallah hemen bebegine kavuşursun .benim 9 yıldır neler çektiğimi bi allah bide ben bilirim.hergün dua ediyorum dünyanın neresinde olursa olsun melegine kavuşmak isteyen annelerin ellerini boş çevirmesin içinde benimde inşallah..

peki daha önce tupbebk denedinmi ilkmi olucak denemediysen de neden bu kadar bklediniz ki??

canım benim eşim bu süre içinde 2 kez beyin ameliyatı geçirdi ve hormonlar (prolaktin hormonu yüksek)buna baglı olarak değişti doktorlar zamanla düzelebilecegini söyledi ama maalesef son 3 yıldırda doktor kontrolünde ilaçla tedavi görüyordu ama maalesef ve artık doktorumuz teseyi deneyelim dedi dışarıya sperm çıkışı olmadığından neyle karşılaşacagımızı bilmiyoruz inşallah ilkte tutarda bebişime kavuşurum.(anlayacagın 9 yılın çok kısa bi özeti)

Arkadaşlar az sonra transfere için hastaneye gideceğim. Dua edin inşallah. çok heyecanlıyım. Rabbim razı olsun. Rabbim hepimizin de yardımcısı olsun inşallah.

Merhaba, ben SGK lı değilim özel sigortalıyım işim gereği bu nedenle ilaçlara toplam 180 TL fark ödedim.Benim eşimde sorun sprem sayısı azdı bu nedenle tedaviye başladık.Sizin yazdığınız ilaçları ben kullanmadım.Ama kullanan arkadaşlarımdan duymuştum.Çatlatma iğnesini bugün vurduğunuza göre, transfer pazar günümü gerçekleşecek inşallah.Umarım herkes mutlu haberler verirAllah yardımcınız olsun:nazar:

canim c.tesi yumurtalari toplamislardi.dun de transfer oldu.nete cepten baglaniyorum o yuzden bazi msjlari kacirmis ilabilirum eger yazdiysan kusura bajma. sen 14 mayisi bekliyordub.ne taprin canim hayirli haberlwrini bekliyoruz insallah

arkadaşlar mrb benimde 8 mayısta mikroenjeksiyon yöntemıyle transferim gerçekleşti..hayırlısı allahtan dualarınızı eksik etmeyinn..

caniiim. dualarimiz hep birbirimize insallah.benim de daha dun toplandi. desene aramizda bir hafta var. insallah hepimizde pespese mujdelwri veririz hayirlisi ile:1:

canım benim ben 3 yıllık evlisin inşallah hemen bebegine kavuşursun .benim 9 yıldır neler çektiğimi bi allah bide ben bilirim.hergün dua ediyorum dünyanın neresinde olursa olsun melegine kavuşmak isteyen annelerin ellerini boş çevirmesin içinde benimde inşallah..

amiiiin amiiin amiiin canim benim. gozlerim doldu yaaa. hormonlardan midir nedir. kiyamam ben sana. Rabbim ins hepimize de tum isteyenlere de meleklerine kavusmayi tez zamanda nasib etsin. hayirli saglikli imanli insallah.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar ben sizden bayağı önde gidiyorum sanırım tedaviye başladım yumurtalarım toplandı 3 gün oluyor transferi bekliyorum bugün doktorum arayıp haber verecek ya yarın yada cumartesi günü bebişlerim içimde olacak tabi önemli olan ondan sonra tutanabilmesi dua edin kızlar hepimizin duaya ihtiyacı var rabbim beklentilerimiz boşa çıkartmasın

Back
X