Mayıs 2012 tüp bebek mikroenjeksiyon yaptıracaklar burayaaaaaa

slm arkadaşlar ben sizden bayağı önde gidiyorum sanırım tedaviye başladım yumurtalarım toplandı 3 gün oluyor transferi bekliyorum bugün doktorum arayıp haber verecek ya yarın yada cumartesi günü bebişlerim içimde olacak tabi önemli olan ondan sonra tutanabilmesi dua edin kızlar hepimizin duaya ihtiyacı var rabbim beklentilerimiz boşa çıkartmasın

slm inşallah hepimiz güzel haberler alırız benim meleklerimde 3 gündür benimle birlikteler 1 haziran'da test günüm iki tane embiryo transfer edildi. Inşallah ikiside tutar. Bütün gün dua edip dinleniyorum sizdende dua bekliyorum. Allah hepimizin emeklerini olumlu sonuclandirsin âmin âmin amin:49::49::49::49:

slm arkadaşlar bnmde 17 mysta transferim oldu.yüce rabbim hayırlısını nasip etsin.dua edin bol bol rabbim hepimizin gönlüne göre versin

slm inşallah hepimiz güzel haberler alırız benim meleklerimde 3 gündür benimle birlikteler 1 haziran'da test günüm iki tane embiryo transfer edildi. Inşallah ikiside tutar. Bütün gün dua edip dinleniyorum sizdende dua bekliyorum. Allah hepimizin emeklerini olumlu sonuclandirsin âmin âmin amin:49::49::49::49:

cnm hayırlı olsun inş.kaç gün sonra test istedi doktor.17sinde transferim oldu 28inde test istedi dr.

slm arkadaşlar bende başladım tedaviye

günlük 225 gonal ve menegon
yeni tüp bebek den çıkan arkadaşlar ellerinde ilaç varsa gönderirlerse sevinirim ankarada olupda gonal f açık olan arkadaşlarda varsa bizat gelip alırım
özelden yazarlarsa sevinirim

slm arkadaşlar bugün tranferimin 5.günü ve az önce sarı bir akıntım oldu parça gibi.acaba bebişim tutunamadı mı fikri olan veya aynısını yaşayan var mı

slm arkadaşlar bende başladım tedaviye

günlük 225 gonal ve menegon
yeni tüp bebek den çıkan arkadaşlar ellerinde ilaç varsa gönderirlerse sevinirim ankarada olupda gonal f açık olan arkadaşlarda varsa bizat gelip alırım
özelden yazarlarsa sevinirim

cnm bnm tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun

merhaba yeni katıldım aranıza bir süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum 4 aşılamanın ardından ilk tüp bebeğimizi yaptırdık bugün 6. gün ve psikolojim git gide bozuluyor sürekli bi ağlayasım olmazsa diye hafif belim ağrıyor ara arada kasıklarımda ağrı oluyor ama ilaçlardan gibi geliyor bana benimle aynı duyguları yaşayan yada bana moral vermek isteyenler morale ihtiyacım var galiba

aminnnnn! aynı gün transferimiz olmuş hayırlısıyla inşallah olumlu sonuçlanır..

cnm bnm canını sıkma ağlama bebişi düşün onu üzmeye hakkın yok annesi:)
6 gün oldu demişsin transfer günü sayılmıyormuş...
ben 28'inde tahlil için gideceğim sen ne zamn yaptıracaksın...

tam bi gün vermediler bana 12 gün sonra test dediler bende 28 inde gideceğim 12. gün diye düşündüm. cnm bu arada saol hayırlısıyla herkese bebişlerini verir inşallah rabbim.

cnm bnm canını sıkma ağlama bebişi düşün onu üzmeye hakkın yok annesi:)
6 gün oldu demişsin transfer günü sayılmıyormuş...
ben 28'inde tahlil için gideceğim sen ne zamn yaptıracaksın...

tam bi gün vermediler bana 12 gün sonra test dediler bende 28 inde gideceğim 12. gün diye düşündüm. cnm bu arada saol hayırlısıyla herkese bebişlerini verir inşallah rabbim.

amin cnm inşallah herşey allahtan hayırlı sağlıklı imanlı olacaksa olsun yoksa olmasın.
bende 28 inde bakalım sonuç ne olacak.çok tuhaf ne kadar çok hatta normalden daha çok tüp bebek yaptıran var.

merhaba yeni katıldım aranıza bir süredir takip ediyorum ama yeni üye oldum 4 aşılamanın ardından ilk tüp bebeğimizi yaptırdık bugün 6. gün ve psikolojim git gide bozuluyor sürekli bi ağlayasım olmazsa diye hafif belim ağrıyor ara arada kasıklarımda ağrı oluyor ama ilaçlardan gibi geliyor bana benimle aynı duyguları yaşayan yada bana moral vermek isteyenler morale ihtiyacım var galiba

Doverim seniiiiii :-) canim benim benim de 15 mayis transferim oldu. Ayni belirtiler ara ara bende de oluyor. Biranda kasiklarim belim agriyabiliyor. Normal bunlar. Takilma rahat ol ki bizi de uzme. Simdi moralimiz yuksek olmali. Insallah ard arda mujdeler veririz Rabbimin izniyle. Hayirli saglikli imanli evlatlarla sevindirsin ins hepimizi de Merhametli Rabbimiz

Doverim seniiiiii :-) canim benim benim de 15 mayis transferim oldu. Ayni belirtiler ara ara bende de oluyor. Biranda kasiklarim belim agriyabiliyor. Normal bunlar. Takilma rahat ol ki bizi de uzme. Simdi moralimiz yuksek olmali. Insallah ard arda mujdeler veririz Rabbimin izniyle. Hayirli saglikli imanli evlatlarla sevindirsin ins hepimizi de Merhametli Rabbimiz

amin canım inşallah hayırlı evlatlar verir Rabbim hepimize isteyen herkese.. valla moral oldunuz Allah razı olsun hepimiz mutlu haberler alırız inşallahhh.

Arkadaslar Mayıs ayında transfer yaptırıp sonuc alan yoookkmuuu ..
Herrkes beklemedemi

Var tatlim diger topigimizden carmenn nazayse world var.pozitif cok sukur onlarin ama negatif te var. Yabangulu ve darkness :-( Ben de ins yarin yapiyorum.arkamdan pazartesi sali yapacak arkafaslarim da var. Nergiz elif....
Dualarini eksik etme. Sen ne asamadasin canim?

kızlar bu gece çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahı eger tese pozitif çıkarsa opum var dualarınızı bekliyorum inşallah sperm bulunurrrr.

Back
X