Mayıs 2013 anneleri bebiş isim paylaşımı

edalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
35
0
36
İstanbul
Merhaba Mayıs anneleri bebeğiniz için düşündüğünüz isimler nelerdir?

ben isimden çok anlamına önem veriyorum.Bebeğimin olması benim için bi mucize oldu.Kızım olacak inş.

NİLDA : Arapçaköken "mucize" "cennet kapısındaki meleklerden birinin adı"

bu ismi anlamından dolayı çok beğendim.Ama yaygın bi isim mi kulağa nasıl geliyor sizce.

DİLEM : Gönül ilacı bunun da anlamı çok hoş.

Sizde beğendiğiniz kız erkek isimlerini paylaşır mısınız?

iki isimde çok hoş ve dilem kuzenimin nildada bi arkadaşımın adı bence çok yaygın isimler değil ama olmasında zaten bende kızım olsun istediğimden hep kız ismi düşünmüştüm ama oğlum olacak isim arayıp duruyorum kızlar fikri olan paylaşırsa sevinirim

iki isimde çok hoş ve dilem kuzenimin nildada bi arkadaşımın adı bence çok yaygın isimler değil ama olmasında zaten bende kızım olsun istediğimden hep kız ismi düşünmüştüm ama oğlum olacak isim arayıp duruyorum kızlar fikri olan paylaşırsa sevinirim

benim bebişin cinsiyeti henüz belli değil ama erkek olursa Toprak Aras
kız olursa Nehir Ece koymayı düşünüyoruz
bunun dışında; Burak,Mete,Atlas isimlerini de düşünebilirsin

Erkek ismi olarak ;
Efe , Ege , Arda , Poyraz , Göksun,Aras,Sarper.Bu ara Işık,Rüzgar,Kayra,Kuzey,Çınar ,Eftal,Çağan isimlerini çok duyuyorum.

Kız: Ada,Çisel,Irmak,Yağmur,Öykü,Beray,Ceylin,Çisem,Çağla,Çağıl,Sude,Beren,Yüsra,Asya

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Paylaşıma devam edelim bayanlar birbirimize fikir verelim...

bizim de henüz cinsiyetimi belli değil ama
erkek olursa : Kaan,Koray,Tuna, Göktuğ
kız olursa : Selinay, Beren, Berra, Selin, Selen sevdiğim isimler.Rabbim herşeyin hayırlısını versin (Amin)

Doktor cinsiyetini söylemedi bize ama hemen hemen kesinleştirdik isimleri;
kız olursa ELİF demiştik ama bugün ZÜMRA ismini duydum beğendim onu da ekledm:)
erkek olursa UTKU ya da KÜRŞAT.fikrimiz değişmezse şimdilik bu isimleri seçtik.inş en yakışan isimleri buluruz bebişlerimize.

benim oğluşum olucak isme karar verdik ama kaan/kağan arasında kaldık. sizce hangisi? ben kaan diyorum eşim kağan.

cinsiyeti henüz belli değil ama kız olursa arya erkek olursa mehmet baran olck :)

Güzel bir topik olmuş. Bizim isimler çoktan hazırda cinsiyet belli değil. Kız olursa MERİÇ, erkek olursa AHMET TUNA VEYA AHMET TUĞRUL ... Yüce mevlam sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı......

Eşim Nehir ismini söyledi ben karar vermekde zorlanıyorum zaten Nehir ismine bayıldım eşimin agzından cıkan her kelime cok özel gelıyor :)

merhaba güzel anneler öncelikle inşallah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..
ben geçen yıl 19 mayısta doğum yaptım bir fikir olsun diye ben de öneride bulunayım dedim
benim kızımın adı ALMİLA..
anlamı<<:al yanaklı kız çocuğu ve eski türklerde güçlü mücadeleci kadın..
sevgiler

Back
X