Mayıs 2013 de hamile olduğunu öğrenenler :)))

slm kızlarr nabersinizz bana drum gün werdi inş 2 ocakta oğlum kucağımda olcak sizde durumlar nedir ?:)

Benim doktorum da 15 ocaktan itibaren bekle dedi. Ama beni görenler karnin çok aşağı düşmüş bi haftaya kadar doğum olur diyorlar. Korkuyorum daha 34. Haftadayim. Doktor da nedense 40 haftayi beklemez bu bebek diyor. Normal doğum tarihim 5 şubat aslında. Ama dr 15 ocaktan sonra heran olabilir dedi. Böyle bi durumla karşılaşan var mi acaba?

kizlar ben de ne zamandir giremiyorum bebğini kucağina alanlari tebrik ediyorum sağlikla büyutun gün sayan annelere de allah kolayliklar versin ben de bu cuma yani 17 ocak sabah spinal sezeryan ile 2. oğluşumu dünyaya getirecegim allahin iziyle inşallah dualarinizi bekliyorum

kizlar ben de ne zamandir giremiyorum bebğini kucağina alanlari tebrik ediyorum sağlikla büyutun gün sayan annelere de allah kolayliklar versin ben de bu cuma yani 17 ocak sabah spinal sezeryan ile 2. Oğluşumu dünyaya getirecegim allahin iziyle inşallah dualarinizi bekliyorum

canım ben de 17 ocakta sezeryan olcam.. Anestezi şekline karar veremedim ben de spinalk yada epidural istiyorum ama korkuyorum da yaaa.. Ben de 2. Bebeğimi kucağıma alcam inşaallahh

Merhaba yoldaşlarım :) Neredeyse doğum haberini ilk aldığım anlardan itibaren burayı takip ediyorum. Arada giremediğim yada yorum yazamadığım zamanlar oldu. Bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarım GÖZÜNÜZ AYDIN RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN (nazar değmesin bebeciklerinize ve size)... Ben daha doğum yapamadım 38+2 olduk. Kızım neredeyse 10 gün içerisinde 4kg tavanına dayanınca normal doğum derken bugün sezeryana karar verdik... Rabbim de kısmet ederse perşembe sabahı alıcam kızımı kucağıma... Garip hissediyorum heyecanlı değilmişim gibi geliyor herkese ama üzerimdeki bu durgunluğun aşırı heyecandan olduğunu benden başka kimse bilmiyor:) Umarım her şey yolunda gider ve biz de kızımla kavuşuruz... Dualarınıza talibim... Doğum yapacak olanlara da tüm dualarımı ve iyi niyetlerimi yolluyorum Rabbim Yar ve yardımcımız olsun...

Merhaba arkadaşlar :) Ben 11 Şubatta oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Yarın 1 aylık olacağız hatta. Sizde durumlar nasıl ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhaba. Asudesude kullanıcısına ulaşmaya çalışıyorum. Uzun süre olmuş ama bebeğinin beyninde bir problem olduğundan bahsetmiş. Ben de şimdi hamileyim ve benzer bir belirsizlik var. Kendisine özel mesaj yolladım ancak henüz cevap alamadım. Belki aranızda kendisini tanıyanlar vardır diye buraya yazmak istedim. Tanıyan ta da sonradan bebeğine ne olduğunu bilen varsa ve bana bilgi verirse çok sevinirim. Teşekkürler.
Dualarımız seninle ve meleğinle canım... içini ferah tut güzel dşün güzel şeyler olsun biliyorum bunu söylemek dile kolay ama sen ne kadar stress yaparsın bebecikte o kadar gerilir Umarım yolunda gider her şey. Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Back
X