Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerede tedavi oluyorsun benim tedavim 5 nisanda başladı ve 23 nisanda da transferim oldu,bugune kadar gayet rahttım ama bugun biraz huzursuz oldum koyu kıvamda koyu kahve bir iki damla kanama oldu bende cok moralıim bozuldu tutumadımı acaba oysa ki daha tes günüme de var 3 mayısta bthcg yapmırmam gerekti ama bugun böyle bi durum yaşayınca acıkçası umudum kırıldı ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun nediyelim inşanlah tedavin umdugun safada ilerler ve bebişin sana sımkıkı tutunur cnm
dedimya bugun tranferimin 7 günü ve az bi kanla karışık akıntı oldu die gitim bthcg yaptırdım ve sonuç hüsran deger yerlerde 0,4 yıkıldım resmen doktorumu aradım üzülme daha erken belki katlar dedi ama inancımı kaybettim bikere ben yaptırmrm daha test filan bugun yeternce yıktım kendimi hakkkımda hayırlı buymuş ama gözlerim şişti artık aglamaktan normal test günümü beklesem heralde bukadar yıkılmazdım o gün![]()
Herkese selam tedavim 18 nisanda başladı transferim 6 mayısta...benim gibi beklemede olanlarınız haydi gelin paylaşalım anımızı.. Hep birlikte sevinelim inş![]()
![]()
benim olayımı yaşıyan varmı neolur biri sesimi duysun 7.gün cokmu erken de degerim bukadar düşük 3 gün var daha normal tes günüme o güne kadar yükselirmi acaba umudum kalmadı ama belki bu durumu yaşayan varsa yeni bir umut olur bana![]()
benim olayımı yaşıyan varmı neolur biri sesimi duysun 7.gün cokmu erken de degerim bukadar düşük 3 gün var daha normal tes günüme o güne kadar yükselirmi acaba umudum kalmadı ama belki bu durumu yaşayan varsa yeni bir umut olur bana![]()
slm arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım.29 nisanda tedaviye başladım.2 kez klomen,2 kez aşılama,1 kez tüp bebek denemem oldu.şimdi birkez daha deniyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun.
cnm hemen bırakma kendini kanaman başlamayacak olsa da sen böyle yıpratırsan başlar. sakin ol önce daha önünde 5 gün var test için yat kalkma hiç bu 5 gün kendini dinleme en önemlisi stres yapma sakın![]()
gonal f ve merional kullanıyorum.artı eşimde bende 3-4 adet vitamin kullanıyoruz.hadi hayırlısı.allahım sorunsuz bir şekilde kuzucuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.6 mayısta bol şans.
elimde degil stres yapmamak ama şimdi cok sakin ve birazda umutluyum bel kasık durmadı bende dr gittim ve alttan ultrasyon yaptı bana embiryom yerinde duruyor ve rahim duvarında kalınlaşma var bu bir yaerleşme kanaması olabilir sakin ol ve bol bol dinlen dedi doktor ayyy bir mutlu oldum bebegimi bedenimde görünce inşanlah dr haklı çıkarda bende mutluluktan uçarım inşanlahhhhhhmelegim beni bırakmaz cnm sagol destegin için allahım sanada hayırlı bir bebiş nasip etsin inşanlah bu arada kendi derdimi anlatmaktan senin durumunu sormayı atladım ne aşamadasın cnm şuanda inşanlah herşey yolundadır sende
florance nightingalede oluyorum cnm tedavimi. bu ikinci denemem olacak inş. ilkinde bende de öyle akıntı oldu koyu kıvamda ama sonucum pozitifti, sonrasında sonuç olumlu olunca ben çok dikkat edemedm galiba sorumlusu benim ve gitti bebişimama şidi daha umutluyum daha bilinçliyim dyelim..akıntıya sakın aldırma sadece crinone jel vermişlerdi bana kanama durdurup tutunmayı arttırıyor diye sen ne kullanıyorusun bilmiyorum ama ilaçlarını düzenli al dinlenmene bak ve sakın olumsuz şeyler düşünme iki günün kalmış ne güzel senden güzel haberler gelecek inşş
![]()
elimde degil stres yapmamak ama şimdi cok sakin ve birazda umutluyum bel kasık durmadı bende dr gittim ve alttan ultrasyon yaptı bana embiryom yerinde duruyor ve rahim duvarında kalınlaşma var bu bir yaerleşme kanaması olabilir sakin ol ve bol bol dinlen dedi doktor ayyy bir mutlu oldum bebegimi bedenimde görünce inşanlah dr haklı çıkarda bende mutluluktan uçarım inşanlahhhhhhmelegim beni bırakmaz cnm sagol destegin için allahım sanada hayırlı bir bebiş nasip etsin inşanlah bu arada kendi derdimi anlatmaktan senin durumunu sormayı atladım ne aşamadasın cnm şuanda inşanlah herşey yolundadır sende
inşanlah dualarımız kabul olur bolşans ve başarı dilerim cnm hayırlısı olur inşanlah hakkında saglıklı bir bebeşin gelir de sende eşinde mutluluk cıglıkları atarsınız dualarım sizlerle arkadaşlar bir birimize yardımcı olabiliyorsak ve amaç ve hedefimiz aynı yolada ise rabbim hepimizin yardımcısı olsun
inşanlah cnm inşanlah evet vajinal jel kullanıyorum bitmek üzere ama tekrar almam gerekirmi bilmiyorum onu yarın merkezi arayıp sorucam sanada girmiş oldugun bu umut yolunda bollllll şansssssssss diliyorum rabbim yardımız olsun cümlezin inşanlah teselli eden dilin dert görmesin cnm ben sonuç için beklicem erken yaptırdım yıkıldım şimdi normal tes günüm 3 mayıs ama ben 8 mayısta yaptırmayı düşünüyorum eger geç tutunma olduysa yine yıkılmak istemiyorum beklicem umudum artık sabırla beklemek diyorum
inşanlah cnm inşanlah evet vajinal jel kullanıyorum bitmek üzere ama tekrar almam gerekirmi bilmiyorum onu yarın merkezi arayıp sorucam sanada girmiş oldugun bu umut yolunda bollllll şansssssssss diliyorum rabbim yardımız olsun cümlezin inşanlah teselli eden dilin dert görmesin cnm ben sonuç için beklicem erken yaptırdım yıkıldım şimdi normal tes günüm 3 mayıs ama ben 8 mayısta yaptırmayı düşünüyorum eger geç tutunma olduysa yine yıkılmak istemiyorum beklicem umudum artık sabırla beklemek diyorum
merhaba herkese.benimde mayısta ilk tüp bebek denemem olacak inşallah.daha önce 1 kere aşılama yaptırdım.3 mayısta ilaçlara başlayacağım.inşallah hepimiz mutlu sonuca ulaşırız