slm kızlarrrr benimde uzun süredir bebigim olmuyor bende aşılama düşünüyorumm hiç bir sorunum yok ama tutmuyorr biara prolaktn yksekti düştü daha sonra klomen kullandım yan etkiyle kist yaptı vs vs git gide skıntı çıkıor bende aşılama istiyorum artık biran önce olsun diyeee
stres stres stres ah o stres mahvediyo olacağı varsada oldurmuyo ama insanın elinde de değilkii
kan olayına gelince benimde geçen ay böyle bir durumum oldu gebelikten şüphelendik 10. gün kan testi yaptırdım hemen biraz yüksek çıktı tam gebelik denilmedi ama şüpheli durum denildi
aradan 3 gün sonra kasık ağrısından gittim bebiş yerleşiyo olabilir birdaha kan testi yapalım dedii veeee sonuç hüsran düşmüş düşmüş düşmüşşş kan değerim git gide düştü
demem oki sonuna kadar bekleyin umudunuzu yitirmeyin biran düşük çıkıp daha sonra yükselebiliyorrr genede dikkatli olun umudunuzu hiç bir zamn kaybetmeyinnn
allahım isteyen herkeze versinn çok zor bir durum çok iiii biiyorum
çok çok geçmiş olsun hep denilir ya zamanı var demekki diye bakalım bebişler ne zamanı bekliyor. senin içinde hayırlısı olsun