Ben de gurbetteyim ve aileme hiç birşeyimi anlatmıyorum üzülsünler istemiyorum çünkü. Onlara eşimi hep çok iyi biri diye anlattım, kendi seçimimdi eşim. şimdi kime ne anlatsam kendi suçun diyecekler bi de. Evlenmeden önce o kadar iyiydi ki tam baba olacak erkek diyordum şefkatli şakacı sevecen anlayışlı... Beni sürekli güzel söylerle mutlu ederdi taa sonra anladım güzel sözlere kanılmaması gerektiğini. Evlendikten hemen sonra tamamen değişti ite kalka giden bir evlilik var zaten. En azından bir evladım olsun ona sarılayım dedim ama bu gidişle bebeğimi yalnız büyütücem sanırım
Bunları şu an düşünmemeye çalış. Önemli olan bebek. Erkeklerin çohu zaten bencil.benim eşimde kan testi yaptırdığım gün sabaha kadar eve gelmedi arkadaşlarla içtin sevinçten. Sanki bebeği arkadaşlarla yaptı. Çok sinir oldum sabaha kadar uyuyamadım sonra kendimi toparladım. Erkekler büyüyemeyen çocuklar gibi. Biz doğuştan annelik duygusu taşırız onlarsa anca kucağına aldığı gün baba olduğu fark ederler. her şey çok güzel olacak sen yeterki bebeğin için üzülmemeye çalışç