Uçak yolculuğunun bi sıkıntısı olmadı yani canım:)ben ikiz hamileyim eylülde ankaradan antalyaya gidicez tatile.uçakla 45 dk fln galiba doktorum bişi olmaz dedi yolculuk için ama ben korkuyorum yinede.bide o zaman 3,5 aylık olcaz.düşük riski pek kalmıyo galibaGünaydın,
Canım bak şimdi benim doktorum merdiven çıkıp inebilir demişti. Bende transferden sonar merdiven çıktım eve gelmek için. Teyzem 2 katta oturuyor istanbulda asansor yok mecbur çıkmıştım.
Transferim 21.05.2013 oldu kasık batması bel ağrısı ara sıra sıcak basması hisettim. Evin içinde yürüdüm sürekli uzanmadım. Çünkü sürekli uzanmak kan dolaşımı yavaşlatıyor embriyonun tutulmasına engel oluyor. kabızlık olmamaya çalıştım. Bol kayısı yedim su içtim.
24.05.2013 ılık suyla banyo yaptım.
25.05.2013 arabayla yola çıktık adanada oturuyoruz. Yani 10 saatlik yol yaptım.
27.06.2013 işe başladım ve arabayı işe gidip gelirken kendim kullandındım.
31.05.2013 kan testi yaptırdım 320 çıktı
08.06.2013 uçakla istanbula gittim orda tedavi gördüm ya çok şükür 2 kese gördük
22.06.2013 tekrar uçakla istanbula gittim 2 bebeğinde kalp atışları seyrettik.
Yani çok hareketli geçti benim sürecim ama hayırlı sonuçlandı.
Bu arada bu benim 4 denememdi.
Daha once 3 denememde inanılmaz dikkat ettim kan testine kadar banyo yapmadım bol bol uzandım stress yaptım ve olumsuz oldu.
Bu defa kesinlikle kafama takmıyacam normal hayat sürderecem dedim kendime çünkü bizim durumumuzda en önemlisi moral.
İnşallah sende emeğin karşılığını alırsın canım.