Ikinci denemem de negatif 9. Gün 2.39 cikti eşimle.perisaniz ikimizinde umutları tükendi hiç umutlarımızı yesertecegimiz deneme gecmiyo içimizden.:-(
Arkadaşım teselli olmazsın biliyorum ne desek boş üzül ağla ama sonra topla kendini.yılma eşinede sanada rabbim sabır ve en kısa zamanda mükafatınızı versin
CCnm çok sağol ınşallah birgün bende sizler gbi kavusurum bebegime.sende sıkma canını meleklerini rabbim korur sagsalim kucağına alırsın doğum yaparken bbizlere dua edin
Günaydın sevgili topicdaslarim... öğlen vakti olsa da :)))) umarım güzel bir gün olur hepimiz için. ..
Canım bende bişey almadım henüz 16 eylül detaylı ultrasonum var ondan sonra almaya başlıcam inş.
alıncak çok şey var çünkü..:18:
canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik şimdilerde prensesin tekmelerinide hissetmeye başlamışsındır detaylı ulrtrasona girdimmi canım merakettim inş herşey yolunda devam ediyordur
canım benimçok geçmiş olsun.cok saol canım bende öyle yapmaya calışcam... buarada carsamba ve bugün kanamam oldu proluton iğne vurdurduk
bebeğimin kalbi şükür atıyor ama korkuyorum dua edin nolur
menac canım nasıl gidiyo hamilelik maşallah 19. haftaya gelmişsin rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin canım
İnş bi sorun çıkmaz tatlım ayrıntılı ult salı yada carşamba olacak kesin bişeyler belli olurmu acaba onda???
Belli olur kanaatimce inşallah yüreğini ferahlatacak bir sonuç alırsın canım. ..
İnşallah canım cuma 11 de ayrıntılı ultrasona gidicem
Allahon izni ile tertemiz cikacak sonucun arkadasim sen yuregini ferah tut...
Jelybonsdf sen yozgatlimisin bi ara avatarinda yaziyodu sanki...oyleyse bu topragimi bulmam hos olur...
İyiyim çok şükür.hamilelikte iyi gidiyo bi sıkıntım yok .hissediyorum cnm 17. haftada ilk hissettim tabi küçük pıt pıtlarını
ama şimdi kuvetli tekmeler yiyiyorumm
detaylıya pazartesi giricem cnm inşallah.onuda bi atlatırsam bi şeker yüklemesi kalıyo ..
sen nasılsın canım maaşallah 32. haftaya gelmişsin bizlerde inş görürüz 32' leri .:26:
Allahıım evlatlarımızı sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin.
Iyi gidiyor canım benim. İnşallah biz de senin gibi 32-33. Haftaları da görürüz :)) şimdilik her şey yolunda görünüyor 6.ayin bitmesini dört gözle bekliyorum alış veriş yapmak için. Siz neler yapıyorsunuz kuzucugun her bir şeyi hazır mı annesi az kaldı gelmeye :)))
Merhaba kızlarr.ben hala hareket hissetmiyorumm bi iki kere hissettim o kadar..haftaya ayrıntılı ultrasonum var..dayanamafım kızıma bi iki şey aldı :) bu arada ben başta öide bulantısından çom kg almadım ama son ay çom yemememe rağmen birden aldım..şimdiye kadar kaç kg aldınız benim 4 kg oldu..
Öpüyorum sizi ve bebişlerii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?