Arkadaşlar tüp bebek Raporu Hakkında Bilgi Almak İstiyorum..
Eşim Bir Hastaneye Mail Atmış Mail Olarak Geri Dönüş Yapılmış Aşagıdaki Gibi...
tüp bebek tedavisinde SGK ile anlaşmamız var. SGK dan faydalanabilmeniz için eğitim ve araştırma hastanesinden tüp bebek heyet raporu çıkartmanız gerekiyor.
Bu Rapor Nasıl Çıkartılır Çıkartmak İçin neler Gerekli Veya Direk Giderek Rapor Veriyorlarmı Yoksa Raporu Vermeden önce Farkl Bir Uygulamadan Geçiyormuyuz Lütfen Biln Arkadaşlar Aydınlatırmısınız )?
Arkadaşlar tüp bebek Raporu Hakkında Bilgi Almak İstiyorum..
Eşim Bir Hastaneye Mail Atmış Mail Olarak Geri Dönüş Yapılmış Aşagıdaki Gibi...
tüp bebek tedavisinde SGK ile anlaşmamız var. SGK dan faydalanabilmeniz için eğitim ve araştırma hastanesinden tüp bebek heyet raporu çıkartmanız gerekiyor.
Bu Rapor Nasıl Çıkartılır Çıkartmak İçin neler Gerekli Veya Direk Giderek Rapor Veriyorlarmı Yoksa Raporu Vermeden önce Farkl Bir Uygulamadan Geçiyormuyuz Lütfen Biln Arkadaşlar Aydınlatırmısınız )?
ayy flazsk cok güzel hıssedıyorsun canım ınş. ne dilersen dile bendencanım sanki içimden bi ses sen hamile olucaksın diyoo..inşallah yanılmam.Rabbim nasip eder hayırlısyla .
arkadaşım agzınızdan bal damlıyor flazsk'labnmde içime hamile olcaksın diye doğuyo neden bilmiyorum :) olucak inş
Kızlar moralim çok bozuk
Ayın 7. Sinde adet olmuştum, dün 11 gün sonra tekrar kanamam başladı
Bugün doktora gittim ultrasonla baktı bişey göremedi, 5 ay önce kürtaj olmuştum kalp atışı olmadığından sonra da ilaç kullandım adetlerim hep düzenliydi, kanda betahcg bakalım dedi, ama adet gibi resmen leke falan değil şakır şakır kanamam var.
Ben normalde 5 mayısta adet olunca 5. Denemeye başlayacaktım, acaba zamanında adet olur muyum ki, bu ne kanamasıydı, tedavim iptal mi olur acaba, adet düzenleyici ilaç kullanmama rağmen nasıl böyle oldu, acaba düşük mü yapıyorum, kafamda bir sürü soru işareti var, başına böyle bişey gelen oldu mü?
Ayyy çok sevindim, peki ben bu son kanamadan sonra 1 ay geçince mi adet olcam acaba:26:
bende de bı gaz sancısı bıktım( bı de ayaklarım buz gıbı hep.
tatlım nasıl gelısmısmı yumosların
Evet canım, yumoşlarım yola çıkmış:) inanamadım 5 gün önce TSH 7.83 çıkmıştı,çok yüksekti, pazartesi testi tekrarladık 2.39 çıktı buna çok sevindim...herşey yolunda Allaha şükür:)))))))
Gaz bendede var cnm. Sut iciyorum buyuk ihtimal o yuzdendir cnm. Aman ayaklarını sıcak tut sımsıkı giyin üşütme. Ben ne varlıgını ne yoklugunu hissetmiyorum. Sende varmı bir his?
Gazdan patlamazsam bi de batma hissi var işte. Ama gaz mi yapio bebis mi bilemiyorumbana da hergün yumurta yediriyorlar. Balik. Ananas aliyor eşim 2 gündür. Beslenmeye de dikkat ediyorum. Bitki cayi icmiyorum. Nane ve maydonoz da yemiyorum simdilik. Opu.dan kalma bi batma hissi de vardi aslinda bende.o da olabilir icimdeki hareketler
günaydın kızlaaaaarbugün adet oldum yarın doktora gidiyorum bir aksilik yoksa tedavim başlıyor. çoook heyecanlıyım. inşallah her şey yolunda gider
İnşallah canım benim :)) her şey gönlünce olsun :)) güzel haberlerini bekliyorum. ..
kızlar iğneleri ortalama ne kadar gün kullandınız, kaçıncı gün gibi yumurtalarınız toplandı?
hayırlı olsun tedavın, bol kalıtelı yumurtaların olsun ınş.
ben iğnelere 4 nisanda başladım,ama toplamda 6 gün iğne vurdum. 10nisanda iğnelerım bıttı. 12 nisanda da opum yapılmıştı. 17 nısanda da bebeğim göbegıme kondu
toplamda 13 günde işimiz bıtmış yanı. Sorunsuz gecer, senın de transfer gununu konusuruz umarım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?