Mayıs 2013'te tüp bebek tedavisine başlayacağız :7:

Canım bu konuda çok bilgim yok. Ama tup bebek raporu almak için önce iki aşılama yaptırmak gerekiyor diye biliyorum. .

benmde bildiğim kadarıyla 3 yıllık evli olmak gerek 23 yaşını doldurmuş olmak gerek ve menacında söylediği gibi 2 kez aşılama yapmış olmak gerkli google da yazarsan ayrıntılı çıkıyor canım...

Kızlar moralim çok bozuk
Ayın 7. Sinde adet olmuştum, dün 11 gün sonra tekrar kanamam başladı
Bugün doktora gittim ultrasonla baktı bişey göremedi, 5 ay önce kürtaj olmuştum kalp atışı olmadığından sonra da ilaç kullandım adetlerim hep düzenliydi, kanda betahcg bakalım dedi, ama adet gibi resmen leke falan değil şakır şakır kanamam var.
Ben normalde 5 mayısta adet olunca 5. Denemeye başlayacaktım, acaba zamanında adet olur muyum ki, bu ne kanamasıydı, tedavim iptal mi olur acaba, adet düzenleyici ilaç kullanmama rağmen nasıl böyle oldu, acaba düşük mü yapıyorum, kafamda bir sürü soru işareti var, başına böyle bişey gelen oldu mü?

canım sanki içimden bi ses sen hamile olucaksın diyoo..inşallah yanılmam.Rabbim nasip eder hayırlısyla .
ayy flazsk cok güzel hıssedıyorsun canım ınş. ne dilersen dile benden ınş hayırlısıyla sen de ben de hepımız hamıle olalım..
bnmde içime hamile olcaksın diye doğuyo neden bilmiyorum :) olucak inş
arkadaşım agzınızdan bal damlıyor flazsk'la inş. canım benım,sağol güzel hissiyatın ıcın.

hiç mi hiç üzülme. mart ortasında regl olmuştum,sonra mart sonunda.15 gun arayla.doktora tel. açtım benım kanamam var dıye.15gun önceden regl mı olurmuş diye düşündüm.stresten regl olmuşum.doktorum gel bakalım dedı.
bi baktı kı bu ne lekelenme ne başka bırsey baya regl oluyorsun dedı.rahım duvarına da baktı. hersey olağan adet göruntusundeymış.
istersenız dkh vereyım ıstersenız tedavıye baslayalım ıkısı ıcın de uygun dedı.
ve bız tedavıye başladık.suan transfer oldum beklemedeyım.
korkma, tedavın başlayabılır canım. ınş

Son düzenleme:
tatlım nasıl gelısmısmı yumosların

Evet canım, yumoşlarım yola çıkmış:) inanamadım 5 gün önce TSH 7.83 çıkmıştı,çok yüksekti, pazartesi testi tekrarladık 2.39 çıktı buna çok sevindim...herşey yolunda Allaha şükür:)))))))

Güzel haber :)) çok sevindim :)) her şey gönlünce olsun canım benim :)

Gaz bendede var cnm. Sut iciyorum buyuk ihtimal o yuzdendir cnm. Aman ayaklarını sıcak tut sımsıkı giyin üşütme. Ben ne varlıgını ne yoklugunu hissetmiyorum. Sende varmı bir his?

Gazdan patlamazsam bi de batma hissi var işte. Ama gaz mi yapio bebis mi bilemiyorum bana da hergün yumurta yediriyorlar. Balik. Ananas aliyor eşim 2 gündür. Beslenmeye de dikkat ediyorum. Bitki cayi icmiyorum. Nane ve maydonoz da yemiyorum simdilik. Opu.dan kalma bi batma hissi de vardi aslinda bende.o da olabilir icimdeki hareketler

Aa cnm senin dondurulmus embriyo transferi değilmiydi. Tamam normal sendeki batmalar. O opu'dan kalma sancılar merak etme. Allahım hayırlısıyla test gunu pozitif gormemizi saglasın inş. Bende ballı süt ve bol meyve yiyorum :))) cok da ümitlenmek istemiyorum. İlkinde çok hayal kırıklıgı yasamıstım o yuzden olmayacakmıs gibi dusunuyorum. Bakalım belki bu taktik işe yarar :))))))

günaydın kızlaaaaar bugün adet oldum yarın doktora gidiyorum bir aksilik yoksa tedavim başlıyor. çoook heyecanlıyım. inşallah her şey yolunda gider

günaydın kızlaaaaar bugün adet oldum yarın doktora gidiyorum bir aksilik yoksa tedavim başlıyor. çoook heyecanlıyım. inşallah her şey yolunda gider

İnşallah canım benim :)) her şey gönlünce olsun :)) güzel haberlerini bekliyorum. ..

kızlar iğneleri ortalama ne kadar gün kullandınız, kaçıncı gün gibi yumurtalarınız toplandı?

Canım aynı şeyi ucanfasulye de yaşadı ilaç kullaniyorsan ara kanama normal. Doktorun ne dedi önemli olan o. Sıkma canını her serde bir hayır vardır. Onemli olan başlamak değil pozitif sonuç almak. Dualarim seninle...

kızlar iğneleri ortalama ne kadar gün kullandınız, kaçıncı gün gibi yumurtalarınız toplandı?

hayırlı olsun tedavın, bol kalıtelı yumurtaların olsun ınş.
ben iğnelere 4 nisanda başladım,ama toplamda 6 gün iğne vurdum. 10nisanda iğnelerım bıttı. 12 nisanda da opum yapılmıştı. 17 nısanda da bebeğim göbegıme kondu
toplamda 13 günde işimiz bıtmış yanı. Sorunsuz gecer, senın de transfer gununu konusuruz umarım canım

çoook sağol canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…