ne güzel doktorundan memnunsun,maşallah
yakın olması da iyi oluyor, bızım uzak strese gırıyoruz nasıl gıdelım okuldan nasıl izin alalım dıye.
mutluluğumuz daim olsun bebişlerle ınş,sağol canım![]()
Canım benim..mesaj sayım daha 100 ü geçmediği için özel mesaj yolluyamıyorum..üstü kapalı bir şekilde cevap yazmaya çalışayım..
Tedavi maddi olarak zor bir süreç..zorlanıyoruz bide ev borcu ödüyoruz bilseydik ev almazdık diyoruz ama yapacak birşeyimiz yok şuanda..ama baktığımda ortalamanın çokda üstünde değil ödediğimiz gibi geliyor..tüp bebek fiyatını hiç konuşmadık ne kadara yapacak bilmiyorum.ama o elinden geleni yapıyor indirim yapabilecekse yapıyor bazen muayene ücreti bile almıyor canım.tüp bebek fiyatı sitesinde 3.500 lira artı ilaçlar için yaklaşık 2.000 lira yazıyor canım..bakalım artık..
Bu arada en azından merkeze yakınsın canım istediğinde gelebiliyorsun..ben geçen yıl vandaydım ilk atamam orayaydı..eşimden bir yıl ayrı kaldım .bu yıl eş durumundan geldim.vanda depremi yaşayan öğretmenlerdendim çok şükür allahım canımı bağışladı..zor günler geçirdik..bide orda imkan yoktu koca bir yıl tedaviye tamamen ara verdik..
Çok şükür ki durumumuz imkansız değil.üzme kendini.doktorlar çoçuğunuz olmaz demiyor..zorda olsa maddi imkanımız var..inşallah mücedelemiz sonunda yüzümüz güler..bu yaşıma kadar rabbim tüm dualarımı kabul etti..geçde olsa zorda olsa bi şekilde oldu..buda olacak inşallah..hepimiz için bu böyle..
İnşallah bahsettiğin problemi çözmenize yardım edecek doktoru bulursunda bitkisel kürlere yada ilaçlara ihtiyacın kalmaz canım..