merhabalar benim durumum da sana benzer geldi paylaşmak istedim, üstelik ben ergenlikten beri sürekli düzensiz adet gördüğümden hep doğum kontrol hapı kullanan biriyim, polikistik olduğundan düzensiz yumurtlama oluyor ve gebelik biraz zorlaşıyor neyse.. evlendikten sonra eşimin varikosel olduğunu öğrendik hareketlilik % 0' dı. ameliyat gerekir dendi ve ameliyat oldu. ameliyattan sonra yavaş yavaş artmaya başladı hareket oranı korunmayı da bıraktık tabi ikimizde ilaçla devam ediyorduk ama 1,5 sene olmadı. en son bu sene tüp bebeğe başvurduğumuzda eşimin değerleride %45 50 civarındaydı ve doktorlar bu değerin normal gebelik için uygun olduğunu söylediler. bana rahim filmi çekildi problem görülmedi.. klomenle 3 ay yumurta çatlatma tedavisiyle denedik olmadı.. bu arada benimde bütün yakın arkadaşlarım hamile kaldı doğurdu, içim acıyordu hep.. sürekli soranlar oluyordu yokmu sen de diye ... istemiyorz diyordum... sonra tüpe karar verdik işte ocakta iğneler kontroller 2 tane embriyo verildi. pozitifi gördük sevindik derken bi hafta içinde değer düştü ve kaybettik

büyük yıkım oldu tabi onca çabadan sonra tüp bebeği tekrar mayıs haziran gibi yapmaya karar verdik gün sayarken beklenmedik bir anda doğal yolla gebe kaldım inş devam eder diye dua ediyorum... yaşımda senle aynı bu arada..kısacası umutsuz olman için hiç bir sebebp yok çok daha kötü durumdakiler hamile kalabiliyor herşey zamanı geldiğinde oluyor bir şekilde