- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
Ne yazık ki devam ediyor cabım ya az önce lavobaya kalktım yaprakta iki damla ama silince yine geliyor claxe 0.8 lik kullanıyorum bide coraspin doktorum kanama kesilinceye kadar kullanmayacaksın dedi kanamanın durmasını engellermiş bekliyorum bir umut kesilir diye(((
Canım ben de bi iki damla gelmeye devam etmişti, ben de fraxparine kullanıyorum kanama olunca Dr kesti..Allah korusun düşük o kadar az kanamayla olmuyor,içini ferah tut,biran önce dr kontrolüne git rahatlatsın.. Başta türlü içi rahatlamıyor insanın...inşallah bebeklerin seninledir..
Kızlar bugun transferimin 9. Gunu. Blastokist transferi yapılmıştı. Sabah uyaninca ilk idrarda test yaptım ama negatif çıktı. Yarın test gunum ama kan tahlili yaptırmak istemiyorum moralim cok bozuldu. Galiba bu sefer de tutmadı. Her seyin Hayirlisi olsun yapacak bir sey yok duadan baska . Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Her türlü sonuca dayanma gücü versin.
Canım kanda çıkması önemli.. 9.gün idrarda çıkmasının hcg nin çok yüksek olması gerekiyor, evet silik çıkan var a a çıkmayan çok daha fazla..ben direkt 10.gün kan yaptırdım, şuan boşuna üzüyor olabilirsin kendini, inşallah tutmuştur..
Gunaydim canim annislerim ve anne adaylarimbugun transferimin 8.gunu ben iki gun once test yapmistim ve beyaz bir cizgi vardi
bugun yine tekrarladim
ve bugun cok cok silik ikinci cizgi gozukuyor sizce yavrum benimlemidir??
İnşallah seninledir, eğer idrarda çıkacak kadar yüksekse hamilesindir, hayırlı olsun:)) darısı diğer arkadaşların başına..
kızlar çıldırdığımı düşünebiirsiniz ama gidipkan tahlili yaptırsammı diye düşünüyorum.kendimi zor tutuyorum.bugün 4. günüm.varsa 5-10 gibi bi değer çıkarmı acaba?zaten tiroit tahlillerimi yaptırmam lazım hazır kan vermişken acaba betayada baktırsammıki?kan tahlili için çok mu erken?1-2 gibi bişey çıkarsa tam bir yıkım olur benim için.zaten en ufacık bir belirtim bile yok.
Bence de çok erken, muhtemel çok düşük çıkacak boşuna üzüleceksin,6 günlük daha bekle kan yaptır, biliyorum çok zor beklemek ama boşuna üzülmekten endişe etmekten iyidir İnan..4.gün belirti olmaz hem çok erken..herkes de belirti olmuyor cnm rahat ol..
Merhaba kizlar benmde bugun transferimin 9. Gunu bu ikinci tup bebek denemem iki embriyo transfer edildi ama hic bir belirti hic bisey hissetmiyorum 7.gun test yaptim negatifti bu sabah yine yaptim yine negatif sanirim yine olmadi.uzuldum bende 12.gunum c.tesiye geliyo ama ben cuna gunu kandan baktiricagim yoksada hazirim artik yeterki bu stres bitsin
Cnm aynen idrar için çok erken, 11. gün kan yaptır, bi kerede öğrenirsin, boşuna strese girip önceden üzmeyin kendinizi..inşallah güzel haberler vereceksiniz bize.. Zaten o kadar çok ilaç alıyoruz ki o belirti dediklerimiz yan etki.. O da kimine oluyor kimie olmuyor..
Transferin 2. günü bulantısına belirti diyen bile var ben 6.haftamdayım mide bulantım yeni başladı..başkalarının belirtilerine hiç takılmayın herkes farklı..