arkadaşlar, aşılamadan sonra kasıklarınızda agrı oluyor mu? normal mi acaba? adet öncesi gibi ağrı oldu bende iki gündür. aşılamanın 3.günündeyim...
olmaz mı.aşılamamın 11 gunu ve adet olacakmış gibi agırıyor.ilaçlardan dolayı o sancılar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar, aşılamadan sonra kasıklarınızda agrı oluyor mu? normal mi acaba? adet öncesi gibi ağrı oldu bende iki gündür. aşılamanın 3.günündeyim...
ban hiç söylemediler yürümem gerektigini ama hiç uzanmadım hep kalktım.benimde jel bittikten 2 3 gun sonra dökuldu yaparken az az geliyordu zaten.döküldükçe karnım inmeye başladı sanki:)
kızlar dayanamadım idrar tahlili yaptım negatif çıktı![]()
yaakana da baktır sadece idrar testine güvenme yinede..
bilmiyorum belki yaptırırım ..![]()
Hayırlısı olsunpeki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun? Ara mı vereceksin?
evet gitmiyecem artık cnm , Ramazan ayı geçsin kısmetse sonra inş.
İnşallah güzel bir ay geçirip daha güzel umutlarla tekrar başlarsın. Hayırlısı olsun sağlıkla olsun, geç olması hiç önemli değil. Sakın kendini kötü hissetme tamam mı canım.
kızlar dayanamadım idrar tahlili yaptım negatif çıktı![]()
aşılamamın 13. günü belli olmuşmudur artık , arada gelen kasık ağrıları bel ağrıları göğüs hassasieti aynı adet belirtisi hayırlısı bakalım
kaçıncı gununde yaptın.benım bildigim adetini 3 4 gun geçecek o zaman çıkıyor.kan testi en garantisi
benımde 12 gunum karnım bugun çok agırıyor adet olacakmış gibi bir sancım var.bu belirtiler adette de hamileliktede oluyor.akıntın var mı
evet akıntım var arada belim arada kasığıma ağrı geliyor , göğsümdeki hassaslıkta gitti gibi sanki.
inşallah tutmuştur.ben gene kırmızı kartı gördum:)şu kırmızı karttan ne zaman kurtulacaz:)ikidir 12 inci gunde oluyorum:26:![]()
Benim de olmamis .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun.inş dogal yollardan olur.ben bir kaç ay dogal yolları denicem:)sizde problem nedir canım