- 4 Ekim 2013
- 2.594
- 4.882
- 333
Glifor ne bilmiyorum ama infolic te sıkıntı yok kullanabilirsinKızlar ben bu ay ara verdim dra hiç soramadım ama bu arada inofolic ve glifora devam edıyorum bı sakınca yok degil mi ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Glifor ne bilmiyorum ama infolic te sıkıntı yok kullanabilirsinKızlar ben bu ay ara verdim dra hiç soramadım ama bu arada inofolic ve glifora devam edıyorum bı sakınca yok degil mi ???
Dr vermişti yine yumurtlamayla ilgili galibaGlifor ne bilmiyorum ama infolic te sıkıntı yok kullanabilirsin
Hamilelik belirtisi olsaydı keşke , göğüs sisligimde azaldı 1 hafta önce acıdan duramiyodum şimdi azaldı baya , çok garip bi ay bu ay 2 gun sonra kan testi yaptıracağım kaset test te aldım yarın ve ertesi gün sabah yaparım. Dua edin bana nolur.Yaparmissagor , bana da yapmıştı.
Yok aşılama yaptirmadim doğal denemelerin sonucunu bekliyorum. Sabah ki test negatif bat a 5 kalaaşılama mı yaptrdın tekrar? öyle ise hayırlı olsun inşallah olur. dularım seninle. ben tüp için gün sayıorum işi de bıraktm keyifle tatil sorasnda tüp. olduğu kadar olmadığı kadermissagor
Hamilelik belirtisi değil de diyemeyiz ki canım nitekim aynı oluyor. İnşallah hamilesindir. Yaa ne güzel olurduHamilelik belirtisi olsaydı keşke , göğüs sisligimde azaldı 1 hafta önce acıdan duramiyodum şimdi azaldı baya , çok garip bi ay bu ay 2 gun sonra kan testi yaptıracağım kaset test te aldım yarın ve ertesi gün sabah yaparım. Dua edin bana nolur.
Valla Allah büyük neden olmasın? Hergün her an aklımdasınız dualarımdasınız, bi video var internette dolanıyor annesinin kokusunu özleyen kız çocuğu rabbim bize de öyle koşulsuz bizi seven ve seveceğimiz evlat nasip etsin. 50 kez izlemişimdir hepsinde de gözlerim doluyor bitsin artık bu hasret. İlk hamileligimde dogursaydim şimdi 4 yaşında olacaktı 1 kız 1 erkek evladımı kaybettim 1 de kimyasal, içimden bi his bu kez kavuşacağım diyor.Hamilelik belirtisi değil de diyemeyiz ki canım nitekim aynı oluyor. İnşallah hamilesindir. Yaa ne güzel olurdumissagor bu ay hepimiz doğal yoldan hamile kalsaydık..
![]()
Hiç kolay şeyler yaşamamışsın, çok üzüldüm. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, bugünleri gülümseyerek hatırlayacağımız güzel günlere kavuştursun hepimizi inşallah.Valla Allah büyük neden olmasın? Hergün her an aklımdasınız dualarımdasınız, bi video var internette dolanıyor annesinin kokusunu özleyen kız çocuğu rabbim bize de öyle koşulsuz bizi seven ve seveceğimiz evlat nasip etsin. 50 kez izlemişimdir hepsinde de gözlerim doluyor bitsin artık bu hasret. İlk hamileligimde dogursaydim şimdi 4 yaşında olacaktı 1 kız 1 erkek evladımı kaybettim 1 de kimyasal, içimden bi his bu kez kavuşacağım diyor.
Amin canım cumlemizin.Hiç kolay şeyler yaşamamışsın, çok üzüldüm. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, bugünleri gülümseyerek hatırlayacağımız güzel günlere kavuştursun hepimizi inşallah.
Valla Allah büyük neden olmasın? Hergün her an aklımdasınız dualarımdasınız, bi video var internette dolanıyor annesinin kokusunu özleyen kız çocuğu rabbim bize de öyle koşulsuz bizi seven ve seveceğimiz evlat nasip etsin. 50 kez izlemişimdir hepsinde de gözlerim doluyor bitsin artık bu hasret. İlk hamileligimde dogursaydim şimdi 4 yaşında olacaktı 1 kız 1 erkek evladımı kaybettim 1 de kimyasal, içimden bi his bu kez kavuşacağım diyor.
Yoo Allahın takdiri böyleymış geçti artık ,sebep yok her türlü test yapildı hiç sebep yok esim de bende her açıdan saglkılıyız.inşallah bu ay bizim için çok güzel olur... ben de ilk gebeliğim devam etseydi diye hesaplarım hep. 4 yaşını bitirmiş olacaktı... benimki dış gebelikti gerçi, hiç bir zaman gebelik gibi hissedemedim ama olsun; ya olsaydı hissi hep oluyor. o dediğin videoyu da hiç izleyemedim biliyor musun. başlığını gördüm ve cesaret edemedim, kaldıramam gibi geldi bana... sen neden kaybettin bebeklerini eğer seni üzmyecekse tabi. üzecekse hiç anlatma...
inşallah aynı şey benim içinde geçerli sanırım ilk aşılamam negatif çok üzüldüm nasıl umutlanıyor insan herşey nasip işte bende bir kaç ay doğal yolla denemek istiyorum kafa olarak çok yıpranıyoruz, vücüdu saymıyorum bile hakkımızda hayırlısı size de geçmiş olsun... meleklerimizin zamanı değilmiş diyorum kendimi avutuyorum..Hayırlı Ramazanlar kızlar ins. hersey yolundadır.
Mayıs ayında ilk aşılamayı oldum tutmadı doktor 1 ay ara verdi ikinci aşılama bu aya denk geliyor ancak ramazan dolayısıyla yapmıyacağız sanırım.Yani 2. aşılama temmuzda olacak sonra bir ay ara daha sonra tüp bebek agustos sonu eylül bası gibi oluyor.
InsAllah o asamalara gelmeden olur dogal yollardan şu Ramazan günü birbirimize dua edelimkızlar sizler neler yapıyorsunuz?
bu arada aşılamayı nerede yaptırdınız..inşallah aynı şey benim içinde geçerli sanırım ilk aşılamam negatif çok üzüldüm nasıl umutlanıyor insan herşey nasip işte bende bir kaç ay doğal yolla denemek istiyorum kafa olarak çok yıpranıyoruz, vücüdu saymıyorum bile hakkımızda hayırlısı size de geçmiş olsun... meleklerimizin zamanı değilmiş diyorum kendimi avutuyorum..
tebrikler maşallah işte bir örnek daha ALLAH İSTEDİĞİNDE OLUYOR çok şükür tebrik ederim...Kızlar slm... Ben de 2 negatif aşılamanın ardından tüp bebek için adet olmayı beklerken hamile kalanlardan oldum:)
çikolata kistim vardı, dr amh istedi yaptırdım 0,4 çıktı dünyam karardı, günlerce ağladım. Meğer ağlarken hamileymişim haberim yokmuş.
Üstelik habersizlikten kuzuyla 15 gün de oruç tuttuk ama çok şükür değerler şimdilik iyi:) Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah..
Rabbim şu Mübarek ayın hürmetine hepinize bu mutluluğu yaşatır inşallah..
Çok sevindimm, Allah tamamına erdirsinKızlar slm... Ben de 2 negatif aşılamanın ardından tüp bebek için adet olmayı beklerken hamile kalanlardan oldum:)
çikolata kistim vardı, dr amh istedi yaptırdım 0,4 çıktı dünyam karardı, günlerce ağladım. Meğer ağlarken hamileymişim haberim yokmuş.
Üstelik habersizlikten kuzuyla 15 gün de oruç tuttuk ama çok şükür değerler şimdilik iyi:) Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah..
Rabbim şu Mübarek ayın hürmetine hepinize bu mutluluğu yaşatır inşallah..