Aşılama Mayıs 2016 aşılamaları paylaşım alanı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
uuuuuuu canım bnm tebrik ederimmmm süper bi haber. günüme güzellik kattın :) sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin allah. life__ life__ soğan kürünün etkisi oldumuki sence? yoksa cidden kafadamı bitiomuşki :/
mischin mischin canımm teşekkür ederim. Hep aklımdasın desem inanır mısın? Dur sana biraz anlatayım:)
Soğan suyunu 5-6 gün kadar yaptım. Sabahları ananas, kivi ve ceviz yedim. Omega3 içtim hergün. Akşamları bir avuç kadar fındık yedim. Haftanın 3 günü fasulye ve nohut yaptım. Eşime keçiboynuzu kaynattım ve ona da her sabah vitamin C çinko içirdim. Yoğurt sütü hiç eksik etmedik. Veee adetin 1. gününden itibaren sayarak 11-13-15-17. günler birliktelik. Ve aynen söylediğin gibi olmazsa tüp bebekte olur nasıl olsa mantığıyla gayet rahattık.
Senin değerlerin benimkinden çok çok daha iyi. Eminim kısa bir süre sonra da sana sevinicez:KK19:

inşallah canım benim yaa. hepimiz tek tek şu mutlu haberi alalımda tavan yapsın mutluluğumuz :) tatildeyim şuan eş'ten ayrı misss :P bu ay'da senin prgramı deniyim bakiyim. life__ life__

ooo süper o zaman mischin mischin dönüşte müthiş bir ruh hali ve dinlenmiş bir beden..Hadi bakalım dualarım seninle..:dua:

feministic feministic canım çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkese olsun.Kısa sürede sizin sevincinizi de yaşarız inşallah:))

Bu bayram bize umut sevgi mutluluk bereket getirsin insAllah herkesin kucağı dolsun..Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar..
Buarada life life ve B bir bilinmeyenli denklemler sizleri de Allah mübarek etsin tebrik ederim darısı bizlerin basina:) (listeye ekleyin bu arkadaslari hamis cogalsin)
Diger arkadaşlar sizler ne yaptınız ses cikmiyor hadi bir hayirli haber verin.
Bu ay bende heyecanliyim arkadaslar ikinci asilamayi yaptirdim 6.günüm bu gün(30 haziran asilama oldu) 14temmuz kan tahlil gunum:) insAllah bayram bize yenilikler getirir sevgili arkadaslarım
Duanızi eksik etmeyin
Selam ve dualarla iyi bayramlar:)

Bu bayram bize umut sevgi mutluluk bereket getirsin insAllah herkesin kucağı dolsun..Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar..
Buarada life life ve B bir bilinmeyenli denklemler sizleri de Allah mübarek etsin tebrik ederim darısı bizlerin basina:) (listeye ekleyin bu arkadaslari hamis cogalsin)
Diger arkadaşlar sizler ne yaptınız ses cikmiyor hadi bir hayirli haber verin.
Bu ay bende heyecanliyim arkadaslar ikinci asilamayi yaptirdim 6.günüm bu gün(30 haziran asilama oldu) 14temmuz kan tahlil gunum:) insAllah bayram bize yenilikler getirir sevgili arkadaslarım
Duanızi eksik etmeyin
Selam ve dualarla iyi bayramlar:)
Canım teşekkür ederim. Dualarım sizinle. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Güzel haberlerini bekliyorum :KK39:

Merhaba arkadaşlar bugün kan verdim ,yarın sonuç çikacak. 2.Aşilamanın 14.günü yarin normalde regl günüm
Arkadaşlar sizden dua istiyorum birde Meryem suresini okurmusunuz benim için pozitif sonuclansın :(:dua:

kızlar konulara bayağı uzak kaldım negatif sonrası bir daha ne girdim ne baktım bıraktım herşeyi. tüp bebeğe geçen varmı aranızda

Eğer izmirde oturaniniz varsa tinaztepe hastanesi Erdal Aktan tavsiye ederim :KK66:
bi de izmirde irenbe tüp bebek merkezi çok iyi bu konuda ama sgk ile anlasmasi olmadigi icin cok pahali
Merhaba Erdal beyin muayene ücreti nedir biliyor musunuz?

Bizde morfoloji bozukluğu ve rahimde şekil bozukluğu çıktı tüp bebek için önümüzdeki yazı bekliyorum hayırlısı bakalım

Bizde morfoloji bozukluğu ve rahimde şekil bozukluğu çıktı tüp bebek için önümüzdeki yazı bekliyorum hayırlısı bakalım

50 veya 60 lira sanirim. bizim özel saglik sigortamiz vardi 12 liraydi ama zaten aşılama ya da tüp bebek yaptirirsaniz muayne ucreti almiyorlar
Aa baya uygunmuş. SSK lıyız biz de. 60 filansa uygun yani. Smyrna 120 diye duydum ben. O fazla gelmişti

Back
X