Mayıs 2017 Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ybu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
14. haftadan sonra diye biliyorum ben en kesin yargı da 20. haftalarda veriliyor anlayacağınız daha çok zaman var :D

11 i gitti kaldı 9 desenize :)
Olsun ya keyifli bir bekleyiş sağlıklı sıhhatli olsunda cinsiyeti ne fark eder :)

Arkadaşlar herkese merhaba

Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler

https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1

Eveet iki embriyom da tuttu cok sukur allah tum olmayanlara nasip etsin.
Simdi saglikla kucagima almayi bekliyorum insallah :)

Siz de 12 haftanizdasiniz henuz cinsiyet ogrenmeye var degil mi??
Maşallah çok sevindim sizin adınıza, inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucağımıza bebeklerimizi.
Geçenlerde bir arkadaşda yazdı 20. hafta da en net gördüğümüz zamanmış.
Henüz bilmiyorum cinsiyetten çok sağlığı önemli benim için açıkcası, iki gündür lekelenmem var buda beni tedirgin ediyor açıkcası :(

Maşallah çok sevindim sizin adınıza, inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucağımıza bebeklerimizi.
Geçenlerde bir arkadaşda yazdı 20. hafta da en net gördüğümüz zamanmış.
Henüz bilmiyorum cinsiyetten çok sağlığı önemli benim için açıkcası, iki gündür lekelenmem var buda beni tedirgin ediyor açıkcası :KK43:
Allah korusun kalbini ferah tut ama doktoruna da sormayi ihmal etme.tabi saglikli olsunlarda cinsiyet cok onemli degil.

Allah korusun kalbini ferah tut ama doktoruna da sormayi ihmal etme.tabi saglikli olsunlarda cinsiyet cok onemli degil.
Geçen ayda yaşadım benzer bir olay adet günü yaklaştıkça bazı gebeliklerde yaşanabiliyormuş.
Cuma günü ikili tarama sonucu almaya gittiğim de görüşeceğim doktorumla.
Hayırlı bir günde hayırlı haberler alırım inş :)

• Beğen
Reactions: Ybu
Geçen ayda yaşadım benzer bir olay adet günü yaklaştıkça bazı gebeliklerde yaşanabiliyormuş.
Cuma günü ikili tarama sonucu almaya gittiğim de görüşeceğim doktorumla.
Hayırlı bir günde hayırlı haberler alırım inş :)
arkadasimda da oluyordu dr u endisenmemesini yerlesirkrn bu tarz lekenmeler olabilecegini soylemis.insallah canim hayir olsun

Mayıs sonunda doğum yapıcam.
Daha kalp atışını yeni duyucaz yahu ne cinsiyeti?

Son düzenleme:
10.hafada yada 12. haftada cinsiyet belli oluyo normalde doktorun soyleyıp soylememesıne kalmıs erkenden bilyolar yani ama söylemek istemiyolar yanılma payı olur diye

Yeşil akıntı yaşayan var mı??

Canım Slm,
6. haftada kahverengi 12. haftada kahverengi şeklinde lekelenmem oldu sanırım her adet dönemim de yaşayacağım
6. haftada test yapıldı tutunma problemi olabilir diye birşey çıkmadı, 12. hafta başında yine oldu ama ağrı falan yok doktorumu aradım korkulacak birşey yok dedi.

Bence ilk fırsatta doktorunu ara yada muayene olmaya git. Bol bol su iç.

bu ikili test sonucuyla cinsiyet tutturan var mı aranızda ?

Back
X