Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok yeni bu kadar erken öğrenmemiz imkan yok. .Cinsiyet öğrenen var mı?
Oooo maşallah ikiz mi :)daha çok erken ama heyecanla o zamanı bekliyorum inşallah biri kız biri erkek olurr![]()
Eveet iki embriyom da tuttu cok sukur allah tum olmayanlara nasip etsin.Oooo maşallah ikiz mi :)
Maşallah çok sevindim sizin adınıza, inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucağımıza bebeklerimizi.Eveet iki embriyom da tuttu cok sukur allah tum olmayanlara nasip etsin.
Simdi saglikla kucagima almayi bekliyorum insallah :)
Siz de 12 haftanizdasiniz henuz cinsiyet ogrenmeye var degil mi??
Allah korusun kalbini ferah tut ama doktoruna da sormayi ihmal etme.tabi saglikli olsunlarda cinsiyet cok onemli degil.Maşallah çok sevindim sizin adınıza, inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucağımıza bebeklerimizi.
Geçenlerde bir arkadaşda yazdı 20. hafta da en net gördüğümüz zamanmış.
Henüz bilmiyorum cinsiyetten çok sağlığı önemli benim için açıkcası, iki gündür lekelenmem var buda beni tedirgin ediyor açıkcası![]()
Geçen ayda yaşadım benzer bir olay adet günü yaklaştıkça bazı gebeliklerde yaşanabiliyormuş.Allah korusun kalbini ferah tut ama doktoruna da sormayi ihmal etme.tabi saglikli olsunlarda cinsiyet cok onemli degil.
arkadasimda da oluyordu dr u endisenmemesini yerlesirkrn bu tarz lekenmeler olabilecegini soylemis.insallah canim hayir olsunGeçen ayda yaşadım benzer bir olay adet günü yaklaştıkça bazı gebeliklerde yaşanabiliyormuş.
Cuma günü ikili tarama sonucu almaya gittiğim de görüşeceğim doktorumla.
Hayırlı bir günde hayırlı haberler alırım inş :)
Yeşil akıntı yaşayan var mı??
hayırlı olsun sağlıkla inş..Evett :) benim oğlum olucak kismetse