• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar belirtileriniz ne durumda ? Yeni belirtiler varmı ? Ben bel ağrısı çekiyorum dünden beri dahada arttı varmı benim gibi olan
Benim suratımda böyle isilik gibi şeyler çıktı ama hamilelikten mi hormon dengesizliğiyle bilmiyorum anlayamadım. Bişey de sürmüyorum şu an, gözlerim falan şiş alerji olmuş gibi. Geçmezse doktora danışacağım

Yıllardır tiroid hastasıyım ilaç kullanırım.sınır 4 ama gebelerde 2.5altinda olmasıni ister doktorlar hep.kara lahana,karnabahar,brokoli,patates,Mısır,turp bunları tüketirken dikkat edin TSH yukseltir bunlar.az miktarda tüketmeye çalışın
Patates yedikten sonra görmem 😄😄 bundan sonra yemem artık teşekkür ederim

Bende korkuyodum hep. Yaşamayanlar varnış. İnşallah bende de olmaz diyordum. Ama 2 gündür maalesef var. Kusma derecesinde değil ama rahatsız edici ve iştahımı kapatıyor. Şu an tek temennim uzun sürmez in

Aiiy hepsini de çok severim 🥲 çok teşekkür ederim bu bilgiler için, bunları bilmiyordum 🙏 o zaman ben biraz geçsin bir kan tahlili daha yaptırayım
Aynen canım bı gün önce yediklerinden de yüksek çıkabilir kan değerin.kan vermeden önce bunlara dikkat et.bir de ilaca başlarsan sabah uyanır uyanmaz iç ilacını ve en az yarım saat hicbirsey yeme düzenli tuketirsen kolay kontrol altına alınan bir rahatsizlik

Aynen canım bı gün önce yediklerinden de yüksek çıkabilir kan değerin.kan vermeden önce bunlara dikkat et.bir de ilaca başlarsan sabah uyanır uyanmaz iç ilacını ve en az yarım saat hicbirsey yeme düzenli tuketirsen kolay kontrol altına alınan bir rahatsizlik
Çoook teşekkür ederim 🥰♥️

Patates yedikten sonra görmem 😄😄 bundan sonra yemem artık teşekkür ederim
😃 Bende patates hastasıyım ama en azından kan vermeden önce yemiyirum bunları çünkü yalancı değer çıkıyor gereksiz stres oluyorum 😅 ha aman aman etkilemiyordur belki hep bana öyle denk geliyordur ama sen bide benim yöntemi dene bqkalim 😅

😃 Bende patates hastasıyım ama en azından kan vermeden önce yemiyirum bunları çünkü yalancı değer çıkıyor gereksiz stres oluyorum 😅 ha aman aman etkilemiyordur belki hep bana öyle denk geliyordur ama sen bide benim yöntemi dene bqkalim 😅
Deneyeyim bakalım 😅 Tiroiti artırabilecek her şeyi bıraktım bakalım en azından doktor görene kadar daha fazla yük bindirmeyeyim

Benim de 1 Ağustos şuan ne durumdasınız kese ve kalp atışı gördünüz mü gördüyseniz ne zaman vajinal mi karından mı
Dün karından ultrasonda keseyi gördük henüz kalp atışı duymadık. Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı doktor. Geç döllenme, geç yumurtlama olabilir dedi henüz çok küçükmüş

Tek taraflı benimde ağrım oluyor genelde adet ağrısı gibi içini ferah tut , önceki dış gebelik belirtilerin nelerdi kanama felan mı oldu
Merhaba ağrınız acaba bacağa vuran tarzda mı? Yeni pozitif gördüm ilk gebelikte öyleydi kaybettim sağ tarafım ama rahim değil yumurtalık tarafı bacağa da vuruyor bazen ani harekette kırt kırt diye ses geliyor çok endişe ediyorum

Merhaba bayanlar ben bugün 12 dpo da erken gebelik testinde çift çizgi görerek öğrendim de size bi sorum olacak iki seferdir tuvalet kağıdını kullanırken kahverengi çizgi gibi çok az miktarda akıntıyla leke geliyor normal mi bu

Benim tsh 6'ya yakın çıktı. 😭
İlk görünce inanılmaz panik oldum, aşırı strese girdim ama doktorum hemen ilaca başlattı. Hamilelikte bu çok sık rastlanan bi durum dedi. 1 haftadır kullanıyorum bakalım 3 hafta sonra tekrar bakacak kan değerlerime. Düşmüşse devam edeceğiz yoksa doz artacak.
Benim de 4.93 çıktı 25mg ilaç başladık 2hafta sonra tekrar kan vericem bakıkacak :/

Kızlar ben 3 kere beta baktırdım 48 saat arayla hep artış oldu iki katındanda çok oldu. Artık daha baktırmaya gerek var mı acaba bilgisi olan var mı salı doktor randevum var ona da sorcam ama size de sormak istedim önceden dış gebelik geçirdiğimde ilk baktırdığımda artış anormali vardı burdan da bozulmaz inşallah yine de tedirginim
Merhaba, kese görünene kadar bakılıyor diye biliyorum. İsterseniz doktora gidene kadar baktırmaya devam edin, o yönlendirsin.

Back
X