Mayıs 2017 Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ybu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haftaya kontrolüm var o söylemezse ben sorarım canım. Bide bazıları tetanoz aşısı falan diyo sen yaptırdın mı benim ondan da haberim yok
Yaptırdım canım sen de ihmal etme kayıtlı olduğun sağlık ocağına gidip bilgi al en kısa zamanda senin de tam aşı haftan şu aralar.

Yaptırdım canım sen de ihmal etme kayıtlı olduğun sağlık ocağına gidip bilgi al en kısa zamanda senin de tam aşı haftan şu aralar.
Benim ne aile hekimim ne doktorum bşy demedi ikisi de ilgisiz mi ne :( tamam canım ben bi gidip soruyum en iyisi

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. mayıs da benim de bir kızım olacak inşallah. bir de size birşey danışmak istiyorum akınt geliyormu sizden dr bana 2 defa fitil verdi ama ufak da olsa devam ediyor.

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. mayıs da benim de bir kızım olacak inşallah. bir de size birşey danışmak istiyorum akınt geliyormu sizden dr bana 2 defa fitil verdi ama ufak da olsa devam ediyor.
Çok üşüdüğüm ve suyu az içtiğim günlerde oluyor sadece

Kızlar benim bugün sanki üşütmüşüm gibi karnım ağrıyo :( korkulacak bşy mi sizce

Ben bu tür kafamı karıştıran şeyleri sağlık ocağındaki hemşirelere soruyorum. Normal mi değil mi yoksa acil doktora mı gitmem gerekiyor hemen yönlendiriyorlar

Kızlar detaylı ultrason var Pazartesi günü. Ben hem çok heyecanlıyım hemde çok korkuyorum olumsuz bşy varsa diye öf zaman da geçmiyo

Merhabalar arkadaşlar, ben şu an 21+3 haftalığım. Doktor bana bi sürü vitamin,balık yağı,kan hapı vs verdi. Sanki biraz fazla gibi geldi. Günde yaklaşık 4-5 farklı hap alıyorum. Sizlere de takviye olarak bişeyler verildi mi?

Merhabalar arkadaşlar, ben şu an 21+3 haftalığım. Doktor bana bi sürü vitamin,balık yağı,kan hapı vs verdi. Sanki biraz fazla gibi geldi. Günde yaklaşık 4-5 farklı hap alıyorum. Sizlere de takviye olarak bişeyler verildi mi?
Canım ben magnezyum kalsiyum ve Demir kullanıyorum. Ama Çarşamba günü kontrolüm var muhtemelen bana da balık yağı falan verir. Duruma göre yazarım muhakkak

Ben şu an santofer ve decavit kullanıyorum. Balık hapını kendim talep edeceğim çünkü balık yiyemiyorum.

Canım ben magnezyum kalsiyum ve Demir kullanıyorum. Ama Çarşamba günü kontrolüm var muhtemelen bana da balık yağı falan verir. Duruma göre yazarım muhakkak

Ben de ferro sanol, elevit,devit, efa balık yağı, jodid ve guatr durumumdan ötürü guatr ilacı kullanıyorum. Hayatımda bu kadar hap kullanmadım. Acaba hepsi gerekli mi diye düşünmüyo değilim :/

merhabalar 2,düzey ultrason çektiren nerede ne kadara çektirdiniz acaba?

Merhaba arkadaşlar 21+3 ikiz bebeklere hamileyim biri kız diğeri erkek.jodid decavit magnezyum osteocare balık yağı ferro sanol kullanıyorum.2.düzey ultrasonum 14 şubatta bende çok heyecanlı ve gerginim umarım herşey yolunda gider.istanbulda avrupa yakasında perinatolog recep has'a gideceğim.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum

Back
X