Ya valla oyle bir havası vardı ki bi an ben de hamileyim sandim kismet olmadı inşallah bu ay kismet olur çok özendim onlara=)Ayy sen zaten bir üzüldün bir kötü oldun fark ettim ne hissettiğini o kadar kişi hamile kalırken insan üvey evlad gibi de hissetmiyor değil yani demi
Ben çocuk için bu kadar uğraşıldığını bilmiyorumdum çevremde herkes hamile bi arkadaşımız var 4 haftalık evlilerken kız 3 haftalık hamileydi ya biz şokTüylü terlik pembe saten don giy sendemesir macunu falan yedir ay çok utandım adam saldım çayıra mevlam kayıra diyor herhalde kadınlar diyemiyor bize niye kalıyor anlamıyorum
Yüksek aslında benimki o civardaydı doktorm ilaçla düşürdüKızlar konuyu biraz dağıtacağım ama tsh konusunda gebelik için 2.5 un altında olması gerekiyor demişler her yerde. Benimki 3.99 bu doktor bana bir şey demedi. Tsh neden yükselir ki bilen var mı
Ay ovitralle kullanmamış olsam muhtemelen yapmıştım şimdidenAynn ya ben şimdiden test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Zaten çık.ıcak die
Bekleyen herkes güzel haber alsın inşallahİnşallah güzel haberler alırsın canım
Dur yarın bi arayım da aklıma takıldı cevap ver be adam diyeyimYüksek aslında benimki o civardaydı doktorm ilaçla düşürdübiraz da T3 ve T4 de önemli sadce tsh kendi başına etken değil canım
Evet ya bu grup olduğu gibi anneler topiğine geçmeliAllah gülmeden ayırmasınvalla varya çok iyiyiz bizden bu potansiyelle gelemeyen çocuk utansın enerjimiz zirvede
Ya valla oyle bir havası vardı ki bi an ben de hamileyim sandim kismet olmadı inşallah bu ay kismet olur çok özendim onlara=)
İnşallah canım inşallahYa valla oyle bir havası vardı ki bi an ben de hamileyim sandim kismet olmadı inşallah bu ay kismet olur çok özendim onlara=)
Amin insallahNe yalan diyim bende hem mutlu oldum hem özendim ne güzel testlerdi öyle inşallah bizede bu ay basip olur
O tüp bebek diyor ya kafası orada illla tüp yapacakDur yarın bi arayım da aklıma takıldı cevap ver be adam diyeyimtüp bebek önereceğine ilaç öner ilaç diyeyim
Amiiiin inşallahNe yalan diyim bende hem mutlu oldum hem özendim ne güzel testlerdi öyle inşallah bizede bu ay basip olur
Bende hemen oluyor sanoyordum ama başına gelince anlıyorsun hemen olmuyormuş benim de çevremdeki herkes hamileBen çocuk için bu kadar uğraşıldığını bilmiyorumdum çevremde herkes hamile bi arkadaşımız var 4 haftalık evlilerken kız 3 haftalık hamileydi ya biz şok
Beklesinnnn yaptırırım tüp bebeğiO tüp bebek diyor ya kafası orada illla tüp yapacakumurunda değil tsh filan
Şey dicem aşılama bedava yapıyorlar canım devletteEvet ya bu grup olduğu gibi anneler topiğine geçmeli
Öylelerine de özeniyorum valla yaBende hemen oluyor sanoyordum ama başına gelince anlıyorsun hemen olmuyormuş benim de çevremdeki herkes hamilebenim arkadaş ilk gecesi kalmış hamile hatta kızının kırkının çıktığı gün yine hamile kalmış ama vücut kaldırmamış tabi ki düşük yapmış şimdi yine doğurdu bir tane
Kesin var ya o zaman da isteği kabarır, peşini bırakmazŞey dicem aşılama bedava yapıyorlar canım devletteen son yap kurtul senin eşle olacak iş değil o da rahat etsin sende
İlgisi parana demek kiBeklesinnnn yaptırırım tüp bebeğiönce iyi ilgilensin benle mikrop
Biz kendimizi yiyoruz da ondanÖylelerine de özeniyorum valla yaçabasız ne güzel hamile kalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?