Amiiiinnnnn. Ağlama sıra hepimize gelecek rabbimin izniyle hepimiz o güzel haberi vericez inşallahYiaaaa arka arakaya ne güzel haberler. Tebrik ederim canım. Darısı başımıza inşallah. Bu topiğin hepsi hamile kalsın tez vakitte. Sağlık sıhhatli evlatları olsun inşallah amin. Ay ben yine ağlıyorum. Bugün iyi değilim valla ya
Amin amin amin çok aminAyy çok şükür Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsinbana da sağlıklı ilerleyen bir hamilelik
Canım normalde 10 mayıs da 20 nisanda iğne oldum 14 gün sayıp 15inde test yapacağım o da 5 mayıs 2021 dillere pelesenk olan o tarihGizem senin bat ne zamandi ya?
Amiiin hepsine amiiiinnnAmiiiinnnnn. Ağlama sıra hepimize gelecek rabbimin izniyle hepimiz o güzel haberi vericez inşallah
Amin amin amin çok aminBizlere dua et olur mu hamişşlerin duası kabul olurmuş annem öyle derdi hep önce hayırlısıyla sonra sağlıkla hepimiz hamiş olalım sende su gibi bi hamilelik geçir kuzum
Dogru doğru hatırladım dun de 5 mayıs 2021 diye tarih vermiştin dua icinCanım normalde 10 mayıs da 20 mayısta iğne oldum 14 gün sayıp 15inde test yapacağım o da 5 mayıs 2021 dillere pelesenk olan o tarih
Dogru doğru hatırladım dun de 5 mayıs 2021 diye tarih vermiştin dua icin
İnşallah canım dualarımdasiniz ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktoruma attım değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım ve yarın sabahtan mutlaka gel buraya diye yazmış yine biyokimyasal olacak muhtemelen demiş bilmiyorumAmiiiinnnnn. Ağlama sıra hepimize gelecek rabbimin izniyle hepimiz o güzel haberi vericez inşallah
Amin amin amin çok aminBizlere dua et olur mu hamişşlerin duası kabul olurmuş annem öyle derdi hep önce hayırlısıyla sonra sağlıkla hepimiz hamiş olalım sende su gibi bi hamilelik geçir kuzum
PozitifKızlar acil bakar mısınız pozitif mi bu simdi çok düşük değil mi
Canım hayırlı uğurlu olsun sen de sanki klomen felan kullanmıştın hemen bi aydınlatma metni beklyrzAyy çok şükür Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsinbana da sağlıklı ilerleyen bir hamilelik
Amiiiinnnn bak unutma 5 mayıs 2021o gün test yapacağım aynı pozitiflikten bi ayetel kürsi istiyorum
Duan gayet güzel kii daha gerek yok hayırlı zaman da hayırlı bir evlat siye dua ederim bendeAllah hepimize tez vakitte hayırlı evlatlar sağlıklı yavrucaklar nasib etsin inşallah canım. Duanın daha ayrıntısı var da yormayım insanları diye şeeetmiyorum
Üzülme hiç olumlu düşün önemli olan iki günde bir 2 kat artışının olmasıİnşallah canım dualarımdasiniz ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktoruma attım değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım ve yarın sabahtan mutlaka gel buraya diye yazmış yine biyokimyasal olacak muhtemelen demiş bilmiyorum
Hic üzülme gönlünü ferah tut artış düzenli olmalı onu kontrol edecektir doktorun mutlakaİnşallah canım dualarımdasiniz ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktoruma attım değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım ve yarın sabahtan mutlaka gel buraya diye yazmış yine biyokimyasal olacak muhtemelen demiş bilmiyorum
Moral bozmak yok balım. Belki geç döllenme oldu. Ondan düşük. Sen stresten uzak dur, yediğine içtiğine dikkat et inşallah sağlıklı bi gebelik olacak. Hepimiz dua ediyoruz bak sanaİnşallah canım dualarımdasiniz ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktoruma attım değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım ve yarın sabahtan mutlaka gel buraya diye yazmış yine biyokimyasal olacak muhtemelen demiş bilmiyorum
Ayy inşallah yaa
ay buralar hep bundan dolsuuuunnnn
Ne duası ki buuuAllah hepimize tez vakitte hayırlı evlatlar sağlıklı yavrucaklar nasib etsin inşallah canım. Duanın daha ayrıntısı var da yormayım insanları diye şeeetmiyorum
Allah razı olsun lütfen çok ihtiyacım var Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsinMoral bozmak yok balım. Belki geç döllenme oldu. Ondan düşük. Sen stresten uzak dur, yediğine içtiğine dikkat et inşallah sağlıklı bi gebelik olacak. Hepimiz dua ediyoruz bak sana
Yaaaa inşallah balım yaa. Allah söyletiyordur inşallahAyy inşallah yaabana zaten sen de hamilesin gibi geliyorrr
Kız yok yA bu doktorlar hep böyle kötüyü söylüyor en düşük ihtimali bile söylüyorlar. Hem daha çok küçük kız haşhaş tanesi kadarİnşallah canım dualarımdasiniz ama sevinsem mi üzülsem mi bilemedim doktoruma attım değer düşük iki gün sonra tekrar bakalım ve yarın sabahtan mutlaka gel buraya diye yazmış yine biyokimyasal olacak muhtemelen demiş bilmiyorum
Canım sen birde listedeki ilk kişisin inşallah hepimize uğur getirirsin hepimiz pozitif sonuçları alırız inşallahAllah razı olsun lütfen çok ihtiyacım var Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?