Alaym ben de. Vitamin ben de kac aydr kullanmiyorm. Folik asitte 3 aya yakindr kullaniyorm ara verecm sanirimBenimde bu ay umudum yok şimdiden geldim buraya
Vitamin kullanmıyorum çok ani karar verdiğimden. Dün dosyaları karıştırdım ilk gebeliğimde doktorumun verdiği vitamini sipariş verdim ne kadar pahalı vitaminler 30tablet 92 TL yuh yani..
Vinalac immunitum
Tabi tabi yaz aylari elbette gelip gidiyorum herşeyim orada havası suyu toprağı bambaşkaGELİP GİDİYORSUNDUR O ZAMAN
Evet bende Samsundan başka bir şehirde yaşamak istemezdim.Tabi tabi yaz aylari elbette gelip gidiyorum herşeyim orada havası suyu toprağı bambaşkahatta 5 sene önce gebeliğimin son 3 ayında Annemgilde kalıp doğumumu memleketimde yapmıştım eşim doğu görevindeydi
Hep mi silindi canım?Ben bu ay pik göremedim ya demekki yumurtlam yok testim silinmeye başlamis
Dünden silik biraz ama tam silinmemiş canımBuda bugünki ovuntestiYusra-61 cnm
Aynen canım 18.gun bugün ama böyle kalacak gibi bu testlerDünden silik biraz ama tam silinmemiş canım
Tam silinmediği için testi yapmaya devam. Bugün kaçıncı günün? 18. miydi?
Bat 28 mayısMayıs ayı için hamilelik planlayan güzel hanımlar, gelin bu süreci birlikte paylaşalım :)
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri paylaşanları tabloya ekleyeceğim:
1-Beklenen Adet Tarihiniz?
2-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT)
3- Yaşınız?
4-Ne zamandır istiyorsunuz?
5-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler?
Not: Vermiş olduğunuz BAT tarihinden 10 gün sonra hamilelik veya yeni regl tarihi bilgisi vermeyen arkadaşlar listeden çıkarılacaktır.
Hepimize Bol Şans diliyorum
Kullanıcı Adı BAT YAŞ İstediği Süre Kullandığı ilaç/Takviye Sonuç @Sblgnr 27.Nis Glifor 1000+ Folidoce @dytnur1 29.Nis 26 1,5 Yıl Folik Asit @Hatunca52 30.Nis 30 3 Yıl Folidoce @tonbaliklisalata 2.May 31 3 Ay Klomen @bonnieandclyde 2.May 26 1,5 Yıl Resretvord+Demir+ Folidoce+ Omega @ladymiracle 4.May 31 6 Ay Folidoce @Ekimlove 4.May 25 2 Ay x @bbusraa61 4.May 25 4 Ay Prowomen @Fdm89 5.May 32 6 Ay İnsulin+Folik Asit @Gobekadimyokbenim 5.May 31 3 Ay Folibol @roseanne 5.May 31 1 Yıl x @dilarayetik 6.May 26 2 Ay Folik Asit @yldz1725 6.May 29 1 Yıl Coraspin + Folik Asit @Kukuletalim 7.May 30 2 Yıl Folikosal+Arısütü Bal Polen Propolis @pembemanolya 7.May 27 4 Ay Vitabiotics+Pregnacare @MoonfacedMom 7.May 28 2,5 Yıl x @GreenLover 7.May 29 10 Ay Folikosal M Maviayyy 8.May 31 2 Yıl Folik Asit+B12+ D Vit. @Egenin incisi1 8.May 30 7 Ay D Vitamini + Gynositol @Srks 9.May 25 2 Yıl Klomen @asuella 9.May 39 ? Folibol+Klomen @Nm88326 10.May 35 10 Ay Femibion @Khalesi1 10.May 24 8 Ay x @Ayvegece 10.May 29 8 Ay Klomen @Tuvel 11.May 29 6 Ay x @sweetdreams1985 11.May 35 x Folibol @Aysunnn28 12.May x 2 Yıl Folik Asit K King34 13.May 33 Folik Asit+ D Vit. @saymia 13.May 29 1 Ay Folibol @9ozom 16.May 28 1 Yıl Femara+Çatlatma @mavi_ylmz 18.May 31 3 Ay Folik Asit+ Vitamin d @yeshll 20.May 27 11 Ay C life takviye @Poouh 21.May 27 1 Ay x @M e g g 23.May 27 5 Ay D3, K2, Solgar fosfat LeyLA84db 28.May 37 8 Ay Prowomen+ D, K vitamini Yusra-61 ? 30 30 Ay Folbiol saqelenge ? 37 1 Ay x
Bunun içinde folik asitte var aynı zamanda multivitamin ve prebiyotikAlaym ben de. Vitamin ben de kac aydr kullanmiyorm. Folik asitte 3 aya yakindr kullaniyorm ara verecm sanirim
3 gün daha devam et canım bakalım ya. Niye böyle yaptı bende anlamadım sen ilaç filan alıyor muydun?Aynen canım 18.gun bugün ama böyle kalacak gibi bu testler
Bat 28 mayıs
Yaş 25
2 buçuk yıl
Folidoce ve d vitamini
Erkenden geleyim dedim bu aya kızlar rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda inşallah
Yok canm hiç bişey kullanmiyorum3 gün daha devam et canım bakalım ya. Niye böyle yaptı bende anlamadım sen ilaç filan alıyor muydun?
Kuzum ya kendimi şimdiden hazırlamak istiyorum eğer olurda gebe kalırsam sevinirim ama kalmazsam en azından hazırlamış olurum kendimi bu düşünceye inşallah senin dediğin gibi olur amaaaYa varya hamiş kalacaksın belki ne bu haller
Direk level atlama filan
Ya ben kafama gore aldim aslinda tembellik falan soylemedi bana acaba ters etki yaparmi simdi merak ettim gerciben cok duzgun kullanamiyorum aklima geldikceBenim doktorum da ayni böyle söyledi. 3 ay bu takviyeyle dene olmazsa artik aşilamaya geçeriz
Bilemedim ya devam et bir gayret bakalım nereye gidiyor işin sonu?Yok canm hiç bişey kullanmiyorum
Merhaba benide eklermisiniz
Yaş = 28
Bat = 24 mayıs
3 yıldır istiyoruz
İlaç olarakta D3 B12 ve C vitaminleri kullanıyorum şuan bu arada hayırlı olsun inşallah hepimize şans getirir hepimiz hamile olarak çıkarız ❤❤
İnşallah canımçok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?