Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aminn kuzum aminn

Canım bu kadar olumsuz düşünme 3 yıl denedikten sonra bebek sahibi olan insanlar tanıyorum kalbini karatma hemen bak bende 8 aydır deniyorum bu ay 9. Ay ama hala umudum var doktorlar bile tüp bebeğe baş vurmadan önce en az 1.5 yıl kadar deneyin diyo sabret sadece evet ben seni anlıyorum her ay umut ediyoruz ama hep tek çizgi zor bi süreç ama umudunu kaybedersen bu süreç daha da çekilmez bi hal alır

Nisandan transfer oldum, seni hamile diye bekledim bugünkü kontrolünü ama değilmişsin sanırım aşılamaya gerek kalmadan bu topic sana Uğur getirir hamile kalırsın inşallah
İnşallah belki sende bizimle hamiş olursun.
Nasip değilmiş canım bana da bu hayatta herkes nasibini alıyor yaşıyor duan için teşekkür ederim sanada bol şanslar bizmle üzülmek yok devam olana kadar
Var canım 3 yaşında bir kızım var tam bir fırlama

Şimdikiler hep öyle peki doğal mı olmuştu o da
Yusra-61 canım sen doktora gittin mi ne oldu?
Gittim ilaç verdi ol diye bende yumurtlma masajı yapmaya başladım. Haziranda aşılama dedi herşey iyi çıktı artık hakkımda hayırlısı canım yeni bir umut yeni başlangıçlar. Bu ay adet olursam kendim denemeye devam
Özel ise iyi canım güzel haberlerini bekliyorm artmış olarak

Canım ben adet oldum maalesef. Yeni BAT 27 Mayıs olarak güncelleyebiliyor musun Yusra-61

Güzellikler yaptım testi yine bir bakın çatlama mı olmuş düne göre silinmiş çünkü

Eklentiler

• 5F757A02-D39E-4E6E-A78A-D4C9107AD34F.webp
    39 KB · Görüntüleme: 42
Bir sorun çıkmadığına sevindim kuzum hayırlısı olsun inşallah belki de o şekilde daha hayırlı olacak her gün yeni umut bir bakmışsın hazirana bile kalmamış

Canim simdi guncelliyorum her şeyi doktor arti birde folik asit verdi takviye çünkü Yusra-61 yas 27 1 aydır istiyoruz bat 22 mayıs takviyeler folik asit omega 3 c vitamini propolis

Dün akşam ağrıdan bir hal olmuşum bugün de hiç bir şey yok ufacık bir sızı bile, bu süreç bana kafa yedirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…