Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten duş alsan bile 2-3 saat sonra yap diyorlar bende sabaha kadar bekledim sonra yattım ama ters pozisyon denedik biz ay inanmıyorum ya

Canım tutacağı varsa her türlü tutar rabbim ne zaman Nasip ettiyse insallah ise yaramistir senin kinin

ama eve iş getirdim mecbur bilgisayarda çalışcam 1 saat yatarım da sonra kalkmak zorundayım

Bana da doktor yumurtan sağ tarafta ilişki den sonra sağ tarafına yat iki saat hiç kalkma vajinal duş yapma demişti ama benim olmadı yine tabi
Onu bana demedi de ben de 1 saat sırt üstğ yattıktan sonra sağıma döndüm biraz da öyle yattım. İnşallah işe yaramıştır üzüldüm sana kuzum. İnşallah bu bu ay diyelim

Amin insallahh. Fulk ceksin insallah Mayis ayi

Ya ben bugunu de degerlindiririm degerlendirmesine de kupkuruluk var dunden beri. Catlamaydi goya ama. Olabiliyo mu boyle durum bilmiyorum. Insallah kacirmamisizdir kiymetlimisssi

Bunu bende çok merak ediyorum ne kullanmak lazım bide beş üstüne normal diolarda on üstü güzel yumurtlama doktorlar progesteronu pek önemsemiyor neden anlamıyorum ilacı var diye muhtemelen
Benim 13 çıktı mesela o yüzden doktor çok iyi diye aşılama sonrası bile bana progestan ilaç vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…