Yok birde rüşvet verir gibi bana da al iç deyip sigarayı yakıp ağzıma vermiyor muayy bu sigaracilar bi biraktiramadim bende şu sigarayı
YaabAllah seni yaşatsın emi miniginleYaaaa durun ben dersteyim kaynatmayın benim dersim bitince nolursonra kaçırıyorum her şeyi hahah
Ay bu iyiymiş ben gizli gizli içtim mahfetti beniYok birde rüşvet verir gibi bana da al iç deyip sigarayı yakıp ağzıma vermiyor muarkadaşını yoldan çıkartan serseri gibi ama ne yalan içiyorum bazen karşılıklı içtikten sonra bana içirdin diye kavga ediyorm
Canim bence değerlendirebiliyorsan degerlendirEki Görüntüle 2837371 Kızlar yardım ediiin bugün adetin 1.gününden itibaren 12.günüm sizce pik mi yarın mı pik olur bugünü de değerlerdireyimmi
Ay teşekkür ederim yorumun için banada öyle geldi sanki 1 2 güne pik olcak gibi belki yarın bile olabilirCanim bence değerlendirebiliyorsan degerlendir
Puhaahhahahaha selenaya çok güldümkız ben adamla hiç kavga edemedim ki çünkü benden beter küsüyor.allahım surat beş kat, sorsan söylemez, söylesen dinlemez, yapsan yemez, oynasan görmez. O yüzden evliliğimizin 3. Ayında kavga etmeyi bıraktım. Sinirlenince ona gidip başka odada onla kavga edip tüm sinirimi atıp gidiyordum. Geçen diyor ki ya ne güzel hiç kavga etmiyoruz he dedim hiö etmeyiz allahım nasıl uyumaluyuz demi ama zamanla ben de alıştım artık deli gibi dediği hiç bişeyi takmıyorum, canım nasıl isterse öyle davranıyorum falan yanında dura dura delirdim
Zamanla oturacak bizimkide kuzum inşallahAlışırsın o sana sen ona bende çok yaptım bunları hala inadım hiç geçmedi ama eşim sanırsamböyle olmayacağını anladı daha çok sabır anlayış onda ben zararsız olduğumu çözdü kabul etti bende ona o sebeble ileride gülecek şeyler yapabiliyoruz. En güzeli çok şükür halimize bunlar güzel tatlı şeyler
Aynı beni anlatmışsın guzummmmYa haha bu ben, ilk evlendiğimde kavga edince küsüp bir iki gün konuşmuyorduk ama canım nasıl sıkılıyorartık sonra kavga edince valla sana trip atar konuşmam ama evde canım sıkılıyoooo deyip bitiriyorum olayı tabi ciddi bir kavga ve kesin haklı değilsem, o zaman da keçi gibi olurum vallaha
Ya sen kocanı ne çok özledin ya. Bi bitanedir benim kocam aşk parçam demediğin kaldı. Bak seni ignore ederim görürsün.
Evet orada hazir bulunsunlarrAy teşekkür ederim yorumun için banada öyle geldi sanki 1 2 güne pik olcak gibi belki yarın bile olabilir
Ay bu iyiymiş ben gizli gizli içtim mahfetti beniseninki çok anlayışlı
Evet bu süreçte yöneticilik daha kolay bence deOf o ne öyleay bu sene herkes dediki sakın yöneticiliğe geçme çok zor, pandemi zorlar morlar. Ben şimdi iyiki diyorum. Canlı ders benim okulu beklememden çok çoj çok daha zor. Allah kolaylık versin valla
Hahaha selena mı yaa sizin kavganızı yerim. Kavga mı ediyoçun çennnnnBenim adamın en kötü huyu yemek seçmesi, sigara içiyor olmasısıkı dur birşey dicem eşimde küsüyor ilk evlendiğimizde kumandayı ona vermiyorum diye küsmüştü hep ben ne istersem onu izliyormuşuz diye birde uyumadığımız diziye gel o selena izleyecekmiş ben ise belgesel
Gızz sus tamam nazar değecek şimdi kocana akşam sürahiyi kafanda kırıyormuş birdenÇok çook anlayışlı her konuda. Namusuna laf gelmesin başka birşey istemez. Zafen anlayışlı diye bu huyu yüzünden ailesi düşman kesildi bananeymiş karıcıymış neymiş değişmiş bende çok çaba sarf etmedim kocamdır iki güzel söz söylese kıskanan oldu evde
Aynen canım AllahYa kuzum o kadar güzel yazmışsın ki işte düşündüğüm tam olarak bu her şeyin bi vakti zamanı var demek ki rabbim bizi bekletiyor her şey daha güzel olacağı içinbende 7-8 aydır deniyorum sonra burdaki çabalayan annişlerimi görünce birbirimize hep dualarla sarınca işte bu moral yeter bize diyorum ne güzel oldu bu grup oluşturandan Allah razı olsun Yusra-61
Onu da yaptıııııkkk olmaaaadıEvet bu süreçte yöneticilik daha kolay bence de
Hahaha selena mı yaa sizin kavganızı yerim. Kavga mı ediyoçun çennnnn
Yalnız neden bebeğimiz olmadığını anıyorum şuan yorumları okudukça anacım bu kadar olmayacak yere sinir stres olmaktannnnşuan hepimize iyi gelecek şey tatil, şöyle grupça tatile çıkalım patır patır doğururuz valla. Zaten genelde okuduklarım da öyle diyor, tatile gittik hiç aklımda yokken oldu diyorlar işin sırrı deniz kum güneş stresten uzak ortam
Kavga da yok ben belgesel izliyorm o dönmüş arkasını bana da birşey dememişEvet bu süreçte yöneticilik daha kolay bence de
Hahaha selena mı yaa sizin kavganızı yerim. Kavga mı ediyoçun çennnnn
Yalnız neden bebeğimiz olmadığını anıyorum şuan yorumları okudukça anacım bu kadar olmayacak yere sinir stres olmaktannnnşuan hepimize iyi gelecek şey tatil, şöyle grupça tatile çıkalım patır patır doğururuz valla. Zaten genelde okuduklarım da öyle diyor, tatile gittik hiç aklımda yokken oldu diyorlar işin sırrı deniz kum güneş stresten uzak ortam
O şey değil mi dostun Yine yangınnnnnlar yine benOnu da yaptıııııkkk olmaaaadı
AhahahahhahhaO şey değil mi dostun Yine yangınnnnnlar yine ben
Allah muhabbetinizi arttırsınnn canımmmmKavga da yok ben belgesel izliyorm o dönmüş arkasını bana da birşey dememişAllah başka dert vermesin bizlere Ya ben biraz hep benim dediğim olsun gibiydim biraz kendimi tarttım ilk evlenince olan şeylerdi bunlar. Sonradan saldım zaten şimdi gülüyorum neler var neler şaka şamata işimiz gücümüz zaten şu dediğine çok ihtiyacım var evde durdukça saçma şeylere takılıyoruz gezmek tozmak istiyorum miss gibi amma işte bakalım ne zaman olacak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?