Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy bu sigaracilar bi biraktiramadim bende şu sigarayı
Yok birde rüşvet verir gibi bana da al iç deyip sigarayı yakıp ağzıma vermiyor mu arkadaşını yoldan çıkartan serseri gibi ama ne yalan içiyorum bazen karşılıklı içtikten sonra bana içirdin diye kavga ediyorm

Ay bu iyiymiş ben gizli gizli içtim mahfetti beni seninki çok anlayışlı

Çektim o gün küstüğünü anladım sesi çok buruluyor o anı videoya aldım selena yüzünden küstün bak izle diye kahkahakar atıyoruz izledikçe küsme olunca ben bir sarılsam kuzucuk gibi sırnaşa sırnaşa yalaka yalaka ben dedim ya ben hiç haklı olamadım diye zaten haklı olduğum zamanlar hiç dokunmaz ben susmam sesim kavga ederken çok çirkin ben bile sevmiyorum ona en büyük işkence oluyor. Stres attıktan sonrası güzel demle için çayınızı yatın uyuyun bugün varız yarın yokuz oysa hiç değmez bazen idare etmek şart iki taraf yerine göre sonuçta erkek ve kadın asla aynı varlık değil tabiatı gereği çok farklıyız.

Zamanla oturacak bizimkide kuzum inşallah

Aynı beni anlatmışsın guzummmm

Ya sen kocanı ne çok özledin ya. Bi bitanedir benim kocam aşk parçam demediğin kaldı. Bak seni ignore ederim görürsün.

Öyle ama valla hiç büyük kavgalarımız olmadı biizm çok benziyoruz birbirimize düşünce yapımız biraz yaralarımızı birlikte sardık hep ondan olblr. Benim aile hayatımın altında derin yaşanmışlıklar var. eşim de beni ezmedi hiç kol kanat gerdi ağır adamdır yeri gelir çocuk olur çok farklı ruh hali vardır mesela kendine kek almış yemiş orada keki ayırmış bunu kukiye götüreyim demiş niye kuki dediğini desem birde kek kalpli diye bana getirmiş

Ay bu iyiymiş ben gizli gizli içtim mahfetti beni seninki çok anlayışlı

Çok çook anlayışlı her konuda. Namusuna laf gelmesin başka birşey istemez. Zafen anlayışlı diye bu huyu yüzünden ailesi düşman kesildi bana neymiş karıcıymış neymiş değişmiş bende çok çaba sarf etmedim kocamdır iki güzel söz söylese kıskanan oldu evde

Of o ne öyle ay bu sene herkes dediki sakın yöneticiliğe geçme çok zor, pandemi zorlar morlar. Ben şimdi iyiki diyorum. Canlı ders benim okulu beklememden çok çoj çok daha zor. Allah kolaylık versin valla
Evet bu süreçte yöneticilik daha kolay bence de
Hahaha selena mı yaa sizin kavganızı yerim. Kavga mı ediyoçun çennnnn

Yalnız neden bebeğimiz olmadığını anıyorum şuan yorumları okudukça anacım bu kadar olmayacak yere sinir stres olmaktannnn şuan hepimize iyi gelecek şey tatil, şöyle grupça tatile çıkalım patır patır doğururuz valla. Zaten genelde okuduklarım da öyle diyor, tatile gittik hiç aklımda yokken oldu diyorlar işin sırrı deniz kum güneş stresten uzak ortam

Gızz sus tamam nazar değecek şimdi kocana akşam sürahiyi kafanda kırıyormuş birden

Aynen canım Allah Yusra-61 dan bin kere razı olsun iyi ki kurmuş şu gurubu ekibin içinde enerji var sevinç var muhabbet desen doldu dolu bi tek tombidik bebişler eksik o da en yakın zamanda hepimizin kucağında karnında olacak inşallah Allah saglıklı ve vakitli versin hepimize

Onu da yaptıııııkkk olmaaaadı

Kavga da yok ben belgesel izliyorm o dönmüş arkasını bana da birşey dememiş Allah başka dert vermesin bizlere Ya ben biraz hep benim dediğim olsun gibiydim biraz kendimi tarttım ilk evlenince olan şeylerdi bunlar. Sonradan saldım zaten şimdi gülüyorum neler var neler şaka şamata işimiz gücümüz zaten şu dediğine çok ihtiyacım var evde durdukça saçma şeylere takılıyoruz gezmek tozmak istiyorum miss gibi amma işte bakalım ne zaman olacak bu

Allah muhabbetinizi arttırsınnn canımmmm bizim de şükürdür büyük kavgalarımız olmuyor genelde incir çekirdeğini doldurmayacak şeyler. Bu çocuk konusunda da beni bebek konusuna ikna eden kendisi oldu ben daha istemiyorum diyordum o aşşşşırı hevesli ve her adet olduğumda benden daha çok üzülüyor. O yüzden doktor test falan istediğinde koşa koşa randevu aldı bir sorun yaşamadık aslında bizim aramızda 9 yaş var ben onun için çok üzülüyorum ve stres oluyorum bir an önce baba olsun canım kocacım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…