Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım dayanamadım erken gebelik testide yaptım maalesef negatif
Başlığın adını değiştircez valla dayanamayanlar topiği diye kuzu üzülme sonraki ay birlikteyiz yine umutlarımız hep daim, içimiz hep sevgi dolu, yeniden ve yeniden sevineceğimiz günler olacak. Üzme sen kendini

Canım bir kere de 31 günüm geçti benim o zaman 17 sinde pik gördüm o kadar olur. Keşke çok önce başlasaydım bu ovulasyona iyi olurdu benim için. Bir yerde çok iyi insan kendisi biliyor kanıtlıyor. İlk hamilelikte ben geç döllenmeyle hamile kaldım düşün tıkır tıkır 28 günde bir adet olurdum 29 bile olmazdı

Merhaba bayanlar bu ay klomen kullanmıştım bu gün Dr kontrolüm vardı 2 yumurta büyümüş biri 13 mm biri 11 mm pazartesi tekrar çağırdı sizce pazartesiye kadar 17 mm olur mu olursa çatlatma iğnesi vericem dedi yoksa bu ay olmadı

Klomen kullanmaya devam ediyor musun canım?

Canım dayanamadım erken gebelik testide yaptım maalesef negatif
Olsun napalım şimdi oturup üzülsek olmuyor sevinecek de birşeyimiz yok en iyisi negatifi gördün yeni aya hazırla kendini yeniden bize iyi gelecek bundan başka bir durum yok. Seni de çok iyi anlıyorum

Kaçıncı günü bu boyutta oldu canım?

Aaa evet geç dollenmeyle hamile kalan çok senin gibi. Bende başladım işte bileyim diye evet doktorlarda 12 16 arasi geniş tutuyorlar ona normal diyolar zaten. Benim uygulamada 16 yumurtlama gösteriyo. Ama yumurtlamadan önceki 2 gün ve yumurtlamayi mı değerlendirmek önemli yoksa yumurtlama ve sonrası 2 günümü ....???

Kızlar bu silik çizgi ne zaman belirginleşir? Ne zaman yapayım bidaha test?
Yap canım silik çizgi gördün dayan desem dayanacak mısın yarın ilk idrarla yap öbür gün yap öteki gün yap Allah yap ben olsam yapardım asla o çizgiyi görüp bekleyemezdim.

Düzenli yumrtlama olanın ben çok geç döllnemyle hamiş olduğunu duydum okudum ilginç bir durum. Şimdi şöyle diyeyim sprem zaten kadın vucudunda uzun süre yaşıyor mesela biizm yoğun günler var bunlar 1 hafta yani en doğurgan 5 günümüz bunların içinden birisi kesinlikle pik günü. Test yapıyorsun zaten takvimi göz önünde bulundur bir yandan. Mesela yarın akşam yap ilişki 14.gün oluyor sonra 16. Gün de yap. Pik görünce istersen üst üstte yap bence sprem sıkıntısı yoksa zararı olmaz belki yararı olabilir bu şekilde Zaten atıyorsun testlerini oradan da yardımcı olurum bir pik olamasa da yakın olsun testin pike onu görelim

Aynen ebus ablada devam daha yumurtlama yok dedi ay adamda hergün istemiyo sıkıntı orda ya bence yumurtlamanın ya önünde yada arkasında peş peşe ilişki lazım en azından 3 gün eder bu. Ben zaten o yüzden ovulasyon aldım yoksa bizim her ay zaten gün aşırı ilişkimiz var amaç o altın günler peş peşe 3 gün yada 4 gün yapmak. Geçen ay sadece yumurtlamayı yakalamism ama önceki gün sonraki gün ilişki yok tel yumurtlama günü diye tutmadı belkide bilemiyorum çatlama da önemli bence ya tutanin her türlü tutuyo orasida ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…