- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Başlığın adını değiştircez valla dayanamayanlar topiği diyeCanım dayanamadım erken gebelik testide yaptım maalesef negatif
Canım bir kere de 31 günüm geçti benim o zaman 17 sinde pik gördümAynen canım ben doktora dedim bazen 1 2 gün geciti adet diye. 16sina yumurtlarsın dedi 13 16 dedi arayı uzun tuttu yani 1 2 gün oynama payı birakti bende öyle bugün daha koyulaşır diyodum yerinde sayıyo. 15 16 bekliyorum yumurtlama bakalım insallahh
yaşaaaa var kuzum burda slik çizgiBak senin çılgın arkadaşın ne yaptı@
20 nisanda ovitralle vuruldum o yüzden 5 mayısta test yapacağım canım ama normalde 10 mayıs batımKaç gün var canım adete
Canım senden güze haberler bekliyorum şimdi gelsin güzel kuzun inşallahyaşaaaa var kuzum burda slik çizgi
2 gün bekle canım bence. Hcg 2 katına çıkar. O zaman bi daha denersinKızlar bu silik çizgi ne zaman belirginleşir? Ne zaman yapayım bidaha test?
Klomen kullanmaya devam ediyor musun canım?Merhaba bayanlar bu ay klomen kullanmıştım bu gün Dr kontrolüm vardı 2 yumurta büyümüş biri 13 mm biri 11 mm pazartesi tekrar çağırdı sizce pazartesiye kadar 17 mm olur mu olursa çatlatma iğnesi vericem dedi yoksa bu ay olmadı
Hayırlı olsun canımKızlar 28.37MaviliGizem
İatersen buraya ekle fotoğraflarını bakalım cnmYani iki günde de çizgi görülmesi normal mi ? Belirgindi ikisinde de
Olsun napalım şimdi oturup üzülsek olmuyor sevinecek de birşeyimiz yok en iyisi negatifi gördün yeni aya hazırla kendini yenidenCanım dayanamadım erken gebelik testide yaptım maalesef negatif
Kaçıncı günü bu boyutta oldu canım?Merhaba bayanlar bu ay klomen kullanmıştım bu gün Dr kontrolüm vardı 2 yumurta büyümüş biri 13 mm biri 11 mm pazartesi tekrar çağırdı sizce pazartesiye kadar 17 mm olur mu olursa çatlatma iğnesi vericem dedi yoksa bu ay olmadı
Aaa evet geç dollenmeyle hamile kalan çok senin gibi. Bende başladım işte bileyim diye evet doktorlarda 12 16 arasi geniş tutuyorlar ona normal diyolar zaten. Benim uygulamada 16 yumurtlama gösteriyo. Ama yumurtlamadan önceki 2 gün ve yumurtlamayi mı değerlendirmek önemli yoksa yumurtlama ve sonrası 2 günümü ....???Canım bir kere de 31 günüm geçti benim o zaman 17 sinde pik gördümo kadar olur. Keşke çok önce başlasaydım bu ovulasyona iyi olurdu benim için. Bir yerde çok iyi insan kendisi biliyor kanıtlıyor. İlk hamilelikte ben geç döllenmeyle hamile kaldım düşün tıkır tıkır 28 günde bir adet olurdum 29 bile olmazdı
Yap canım silik çizgi gördün dayan desem dayanacak mısınKızlar bu silik çizgi ne zaman belirginleşir? Ne zaman yapayım bidaha test?
Aaa evet geç dollenmeyle hamile kalan çok senin gibi. Bende başladım işte bileyim diye evet doktorlarda 12 16 arasi geniş tutuyorlar ona normal diyolar zaten. Benim uygulamada 16 yumurtlama gösteriyo. Ama yumurtlamadan önceki 2 gün ve yumurtlamayi mı değerlendirmek önemli yoksa yumurtlama ve sonrası 2 günümü ....???
Canım çizgiyi görmüşün daha belliisini napcan hastaneye gitseneeee kan verseneeeeeeKızlar bu silik çizgi ne zaman belirginleşir? Ne zaman yapayım bidaha test?
Ay napayım canım sıkılıyorYaaaa aramıza yeni hamişler katılmış hayırlı olsunnnnnn
MaviliGizem birileri dayamayıp yine test mi yapmış
bgm21 senin bat ne zaman canım?
Yusra-61 benimle alakalı içine neler doğuyooo canım totem yapalım ahah
Aynen ebus ablada devam daha yumurtlama yok dedi ay adamda hergün istemiyo sıkıntı orda ya bence yumurtlamanın ya önünde yada arkasında peş peşe ilişki lazım en azından 3 gün eder bu. Ben zaten o yüzden ovulasyon aldım yoksa bizim her ay zaten gün aşırı ilişkimiz var amaç o altın günler peş peşe 3 gün yada 4 gün yapmak. Geçen ay sadece yumurtlamayı yakalamism ama önceki gün sonraki gün ilişki yok tel yumurtlama günü diye tutmadı belkide bilemiyorum çatlama da önemli bence ya tutanin her türlü tutuyo orasida ayrıYap canım silik çizgi gördün dayan desem dayanacak mısınyarın ilk idrarla yap öbür gün yap öteki gün yap Allah yap ben olsam yapardım asla o çizgiyi görüp bekleyemezdim.
Düzenli yumrtlama olanın ben çok geç döllnemyle hamiş olduğunu duydum okudum ilginç bir durum. Şimdi şöyle diyeyim sprem zaten kadın vucudunda uzun süre yaşıyor mesela biizm yoğun günler var bunlar 1 hafta yani en doğurgan 5 günümüz bunların içinden birisi kesinlikle pik günü. Test yapıyorsun zaten takvimi göz önünde bulundur bir yandan. Mesela yarın akşam yap ilişki 14.gün oluyor sonra 16. Gün de yap. Pik görünce istersen üst üstte yap bence sprem sıkıntısı yoksa zararı olmaz belki yararı olabilirbu şekilde Zaten atıyorsun testlerini oradan da yardımcı olurum bir pik olamasa da yakın olsun testin pike onu görelim
Test üreticilerini zengin edecez bu gidişleAy napayım canım sıkılıyorzaman da geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?