Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ooo onca şeyle nasıl baş ettin be gülüm sen

Haha yaaa online yds kursu al çok faydasını görürsün canım
Ya onlara gelene kadar dedim bu hakkı hoca var ya youtube da onun derlerini şöyle bi izleyim. Azcık kelime öğreneyim. Sonra üstüne Koyarım. Ne oldu tahmin et. İkinci dersini izlerken horluyormuşum kocam uyandırdı o kadar da ilgiliyim

Yaaa ne güzel haberler bunlar peki tahmini yumurtlama tarihin ya da şu tarihte ilişki oldu ondan olmuştur dediğin bir tarih var mı canım?
Valla yavrum şimdi ne desem yalan olur biz salmıştık artık herşey kafamıza göre oluyordu yunurtlamaya da bakmadım hiç ama 14. Günü baz alınıyor ortalama o da ayın 17sine denk geliyor işte hiç bilmiyorum açıkçası

Yaaaa Allah iyiliğini versin boşver doktora falan amaaaaaan hiç merakım yok benim akademisyenlik hiç bana göre değil ben çocuklarımı çok seviyorum, lisede bile yapamam ergenlerle

Yaaaa Allah iyiliğini versin boşver doktora falan amaaaaaan hiç merakım yok benim akademisyenlik hiç bana göre değil ben çocuklarımı çok seviyorum, lisede bile yapamam ergenlerle
Ay ben rutine dayanamıyorum. Sürekli yaptığım şeyi değiştirmem lazım. O yüzden ikinci üçüncü alan diplomalarım var anında kaçmak için rahat batıyor bana

Ya ben öyle yaşamayı seviyordun. Pandemi beni resmen boşluğa itti. Şuan uğraşcak hiçbir şey bulamıyorum. En son müge anlı izleyip örgü örerken buldum kendimi son nokta buraymış dedim
bende izne çıktım 3 ay sabah müge akşam Esra devam
Hah buldun tecrübeli adamı
Napcaz biz böyle bende ablamı günde 100 kere arıyorum abla midem bulandı abla belim ağrıdı bence bir kere yaz kurtul sonra benim sorularımla burda sabah akşam uğraş dur

Ay ben rutine dayanamıyorum. Sürekli yaptığım şeyi değiştirmem lazım. O yüzden ikinci üçüncü alan diplomalarım var anında kaçmak için rahat batıyor bana
Bebe olunca rutin falan kalmayacak merak etme, her gün yenilik, her gün yeni bir şey ay nee güzel telaşeler

Evet kuzum iyisi gerçekten iyi oluyor inşallah en kısa sürede Rabbim bize de nasip eder kontrole gideriz bebeğimiz için evet kuzum duphaston verdi doktor ilacın bittiği gün de oldun zaten
Yaaa bende duphaston kullanıyorum canım şuan inşallah bitince olurum bende senin gibi 20 gün oldu bende olmayalı

Valla benim senden pek farkım yok hatta sen benden önce hamile kalmışsın galiba değerin daha yüksekti sanırım arada bi 4 5 gün var herhalde sen söyle ne zaman yumurtlama ne zaman şüpheli ilişki

Kızlar moralim bozuk yA bugün değerlendirelim dedik eşim tam boşalma esnasında çıktı ve dudak kısmına ya i tam o bölgeye boşaldı anlamadım nasıl oldu falan yinede olur mu acaba

Canım 10 gün için sanki değerin baya yüksek, bence seninki daha erken döllenme olabilir mi ya da ikiz falan olabilir mi acaba
Onu arkadaşım da söyledi çok yüksek ikiz mi acaba Ben 18 nisanda yumurtlamayı gördüm. 18 ve 19'u değerlendirdik. Erken midir geç midir o kadarını bilemiyorum. Daha çok yeniyim bu işlerde

Kızlar moralim bozuk yA bugün değerlendirelim dedik eşim tam boşalma esnasında çıktı ve dudak kısmına ya i tam o bölgeye boşaldı anlamadım nasıl oldu falan yinede olur mu acaba
Hiç morali bozmazdım tekrar yapardım canım sonuçta denemekten zarar çıkmaz ikinciye

Onu arkadaşım da söyledi çok yüksek ikiz mi acaba Ben 18 nisanda yumurtlamayı gördüm. 18 ve 19'u değerlendirdik. Erken midir geç midir o kadarını bilemiyorum. Daha çok yeniyim bu işlerde
Ayyyyyyyyyy hadi inşallah belli olur birkaç haftaya

Yaaa ne güzel haberler bunlar peki tahmini yumurtlama tarihin ya da şu tarihte ilişki oldu ondan olmuştur dediğin bir tarih var mı canım?
Ama yaklaşık bi hafta on gün kadar önce çok yoğun akıntım vardı bildiğin su gibi afedersin tuvalette resmen yere kadar uzuyordu nerdeyse bende herhalde yumurtluyorum deyip o arada değerlendirmiştik ilk defa öyle olmustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…