Ooo onca şeyle nasıl baş ettin be gülüm senKuzu onu 1 yıla yakın yaptım ben. Ben de işe yaramadı.Ama benim uğraş alanım çok genişti. Müdür yetkili öğretmendim. Aynı anda 2 üni okuyordum. Bi de yüksek lisans vardı. Onun yanında 3 4 tane küçüklü büyüklü proje yürütüyordum. Bi yandan müdürlük sınavına falan çalışırken aklıma bişe gelmiyordu. Amma velakin olmadı işte
Ya onlara gelene kadar dedim bu hakkı hoca var ya youtube da onun derlerini şöyle bi izleyim. Azcık kelime öğreneyim. Sonra üstüne Koyarım. Ne oldu tahmin et. İkinci dersini izlerken horluyormuşum kocam uyandırdıHaha yaaa online yds kursu al çok faydasını görürsün canım
Valla yavrum şimdi ne desem yalan olurYaaa ne güzel haberler bunlarpeki tahmini yumurtlama tarihin ya da şu tarihte ilişki oldu ondan olmuştur dediğin bir tarih var mı canım?
Ya ben öyle yaşamayı seviyordun. Pandemi beni resmen boşluğa itti. Şuan uğraşcak hiçbir şey bulamıyorum. En son müge anlı izleyip örgü örerken buldum kendimiOoo onca şeyle nasıl baş ettin be gülüm sen
Hah buldun tecrübeli adamıCanım bize sat ını yumurtlama tarihini degerlendirdiğin günleri yazabilirsin birbirimizi takip edelim ben çok tecrübesizim ya
Yaaaa Allah iyiliğini versinYa onlara gelene kadar dedim bu hakkı hoca var ya youtube da onun derlerini şöyle bi izleyim. Azcık kelime öğreneyim. Sonra üstüne Koyarım. Ne oldu tahmin et. İkinci dersini izlerken horluyormuşum kocam uyandırdıo kadar da ilgiliyim
Yaaaa Allah iyiliğini versinboşver doktora falan amaaaaaan hiç merakım yok benim akademisyenlik hiç bana göre değil ben çocuklarımı çok seviyorum, lisede bile yapamam ergenlerle
Ya ben öyle yaşamayı seviyordun. Pandemi beni resmen boşluğa itti. Şuan uğraşcak hiçbir şey bulamıyorum. En son müge anlı izleyip örgü örerken buldum kendimison nokta buraymış dedim
Napcaz biz böyle bende ablamı günde 100 kere arıyorum abla midem bulandı abla belim ağrıdıHah buldun tecrübeli adamı
Bebe olunca rutin falan kalmayacak merak etme, her gün yenilik, her gün yeni bir şey ay nee güzel telaşelerAy ben rutine dayanamıyorum. Sürekli yaptığım şeyi değiştirmem lazım. O yüzden ikinci üçüncü alan diplomalarım var anında kaçmak için rahat batıyor bana
Yaaa bende duphaston kullanıyorum canım şuan inşallah bitince olurum bende senin gibi 20 gün oldu bende olmayalıEvet kuzum iyisi gerçekten iyi oluyor inşallah en kısa sürede Rabbim bize de nasip eder kontrole gideriz bebeğimiz içinevet kuzum duphaston verdi doktor ilacın bittiği gün de oldun zaten
115.2 çıktı canımKaç çıktı kuzum hcg sabah konuşmuştuk ama tekrar hayırlı olsun diyeyim inşallah sağlıklı sıhhatli bi yavruşun olur
Valla benim senden pek farkım yok hatta sen benden önce hamile kalmışsın galiba değerin daha yüksekti sanırım arada bi 4 5 gün var herhaldebende izne çıktım 3 ay sabah müge akşam Esra devam
Napcaz biz böyle bende ablamı günde 100 kere arıyorum abla midem bulandı abla belim ağrıdıbence bir kere yaz kurtul sonra benim sorularımla burda sabah akşam uğraş dur
Şuan yeni girebildim başım ağrıyordu çay içtim kendimi bulduYusra-61 canım bugün ortalıkta yoksun iyimisin
Onu arkadaşım da söyledi çok yüksek ikiz mi acabaCanım 10 gün için sanki değerin baya yüksek, bence seninki daha erken döllenme olabilir miya da ikiz falan olabilir mi acaba
Hiç morali bozmazdım tekrar yapardım canımKızlar moralim bozuk yA bugün değerlendirelim dedik eşim tam boşalma esnasında çıktı ve dudak kısmına ya i tam o bölgeye boşaldı anlamadım nasıl oldu falan yinede olur mu acaba
Ayyyyyyyyyy hadi inşallah belli olur birkaç haftayaOnu arkadaşım da söyledi çok yüksek ikiz mi acabaBen 18 nisanda yumurtlamayı gördüm. 18 ve 19'u değerlendirdik. Erken midir geç midir o kadarını bilemiyorum. Daha çok yeniyim bu işlerde
Ama yaklaşık bi hafta on gün kadar önce çok yoğun akıntım vardı bildiğin su gibi afedersin tuvalette resmen yere kadar uzuyordu nerdeyse bende herhalde yumurtluyorum deyip o arada değerlendirmiştik ilk defa öyle olmustumYaaa ne güzel haberler bunlarpeki tahmini yumurtlama tarihin ya da şu tarihte ilişki oldu ondan olmuştur dediğin bir tarih var mı canım?
Şuan öyle yaptırcamHiç morali bozmazdım tekrar yapardım canımsonuçta denemekten zarar çıkmaz ikinciye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?