• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 haftalikti gelişmedi betam 8000 lere falan çıkmıştı ve bekledik düşmedi ve kürtaj oldum mecbur.. 3 ay korundum sonra 4.ay HSG çekindim ve 5. Ay yeniden hamile kaldım çok şükür kızım şimdi 3 yaşında, 🙏🙏🙏
Ben mart ayında kürtaj oldum. Adeti biraz uzun bekledim. Bu ayki adetime 15 gün var inşallah hamile kalırım hayırlısıyla

Çok hayali o ben onun ilk kadın olduğuna inanmadım ne yalan diyim cidden 🙈erkek de aramıza mı kaynadı dedim arada ovulasyon filan atınca inandım. 👍 Ya işte çok şey dicem de dememek daha iyi diyorm 🙄şimdi yok burada olsa okusa yazardım 😁en iyisi görmediği bilmediği şeyi konuşmak haksızlık ona da bana da 🙈🙈yolu açık olsun Allaha 👍👍
Bence takip ediyordur burayı etmiyosa bile nisan topiğinden edenler var söylerler neyse Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda anne olur 🙏

Bence takip ediyordur burayı etmiyosa bile nisan topiğinden edenler var söylerler neyse Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda anne olur 🙏
Söylemeleri birşey değil cidden ben dedim ona hoşlaşmadığımı biliyor zaten kendisi fazlasını yakıştırmıyorum konuşmayı ondan yorumsuzum tııııppp 😁 amin gönlüne göre versin hepimizin 😉
başka derdim de yok o değil zaten kendi derdimle zor uğraşıyorum 🤣sancım çoook 😏

İyi akşamlar kızlar ya adetten sonraki 12. Gündeyim ovülasyon testi de yaptım pik mik yok hatta silik ama benm akıntı dün başladı 🧐 bu testlere güvenmemek mi gerek ya artık düzenli yapmıyorum zaten
Regl dongunuz kac gun suruyor? Ben de 14. gundeyim daha piki goremedim ama uygulama yarini yumurtlama gösteriyor daha umudumu kaybetmedim 🙈

Hahaaa ama bilemiyorum herkes herkesde hoşlaşmak zorunda değilde biraz ağır ruh hali var ne bileyim ben sevemedim ta şubattan tanıyorum onu 🙈🙈çok şey derim en iyisi yorumsuz olmayı seçiyorum haziran diyerek isteyen gitsin bir baksın seversiniz belki 😂😂 zaten küçük 18 yaşında yaa 😁😁
Canım inşallah bu ay hepimiz hamile kalirizda Haziran grubuna gitmeyiz eğer olaki regl olursak sen haziran grubu açarsın oraya geliriz hepimiz 😊😊😊alıştık sana

Selam kizlar
Sabah 1 LİTRE SU ile vitamin alımı
Badem sütlü hc yağlı latte
12:00 kuru yeşil Soğanlı yumurta salatalık yeşil elma ve greyfurt

Yeşilçay
Türk kahvesi 2bardak su

19:00 zeytinyağlı kereviz 🍄 mantarli 🍤 karides
Yeşilçay
2 bardak su

7857 adım 286 puan
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_

Umarım bu hafta benimde eşim olur