• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar kızlar sonunda şu sorulara gelebildim şimdi benim uzayan Yumurta akıntim geldi bugün dünü de degerlendirmistim ise yarar değil mi arada 24 saat bile yok iliskiden sonra gelen akintidan yani ve ayrıca iliskiden beri kasiklarim belime vuran ağrım var
Bu yumurtladığını gösteren akıntı işte kuzu

Kızlar kızlar sonunda şu sorulara gelebildim şimdi benim uzayan Yumurta akıntim geldi bugün dünü de degerlendirmistim ise yarar değil mi arada 24 saat bile yok iliskiden sonra gelen akintidan yani ve ayrıca iliskiden beri kasiklarim belime vuran ağrım var
Canım bende hiç olmuyor o uzayan akıntılar o yüzden bilemiyorum, çok sık ilişkiye girildiğinde de geliyor onlar yanıtmasın seni, en sağlıklısı ovulasyon testi yapmak olacaktır

Bayramda kendime bir elbise alayım dedim, bir yere gideceğimden değil ama adettendir, bir de bahane tabiki haha, instagramda bir butiğe baktım, reklamlar sağolsun her yerden fışkırmaya başladı, içinde kayboldum kurtarın beniiiiiiii 😂😂 okadar kararsız kaldım mi almayacam höh bedee
Hemen sakince o elbiseyi sepetine ekleyip telefonu kenarda bırakıyorsun bende aldım bugün geldi bir miktar pişman oldum ne zaman giyeceğim diye ya puuu pis alışveriş yapma o yüzden 😉

Canım bende hiç olmuyor o uzayan akıntılar o yüzden bilemiyorum, çok sık ilişkiye girildiğinde de geliyor onlar yanıtmasın seni, en sağlıklısı ovulasyon testi yapmak olacaktır
Kız iğne vuruldu yapamaz. Hep çift çizgi çıkıyor iğneden sonra. Denediö gördüm

Hemen sakince o elbiseyi sepetine ekleyip telefonu kenarda bırakıyorsun bende aldım bugün geldi bir miktar pişman oldum ne zaman giyeceğim diye ya puuu pis alışveriş yapma o yüzden 😉
Giyeriz bir ara yaaaaa azıcık modumuz yükselsin 😂

Yok canım sık değil adetimden beri ilk ilişkim bir de benim her yumurtlama donemimde olur zaten çok asinayim o akıntıya

Sağol canım. Doktor sorun yaratir demiş. İlaç kullanacak. Zaten bu ay ilk denemeydi bizim. Bize 6 ay müsade ediyorum 😅 umarım doğal yollarla olur 🤗
Önceden farketmeniz çok iyi olmuş canım olur inşallah

Kusura bakma yaa.😳 Ben nerden gördüysem seni hamişsin diye dikkate aldım. Aptala ya da abdala malum olur diyelim. İnsallah en yakında doğru zamanda kutlarım 🙈🥰❤️
inş.cnm seninde mutlu haberini alırız tez zamanda🥰😘

Back
X