Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 6 Mayıs yaş 24 süre 3 ay

Yusra-61 kuzum ovulasyon testi aldim bakalim yumurtlqmayimi kaciriyoruz acaba die nasil ve nezaman yapiliyor biliyormusun adet baslangic tarihinden kac gun sonra yapmam gerekiyor heryerde farkli bise yaziliyor yaa

Hatta bir haftalık süreci şöyle paylaşayım. Dün pik oldu doktor gece 10a ilişki önerdi. Gece boyu sağ kasığım ağrıdı durdu. Çatlamış sonra da doktorun önerisi ile hiç kalkmadım kızlar tuvaletede sabah 7.30 gibi gittim. Malesef banyo da yapmadım. Bu ay tutarsa haberiniz olsun işe yaradı tutmazsa boşa uğraştım demektir.

Eklentiler

• IMG_20210422_094422.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 62
Hiç biri boşa değil bebeğe giden yolda herşeye varız

Canım merhaba şimdi yazını okyunca sana danışmak istedim yumurta rezervi düşük olanlar klomen kullanmamalı mı bikaç tane büyütürse rezervi daha çok mu düşürür dersin? Ayrıca belki alakasız olacak ama mesela ben arı sütü ve macun vs de kullanıyorum onlar da büyütüyor sıkıntısı olur mu sence rezerv için? Klomen hiç kullanmadım gerçi

Canım kadının yumurta rezervi sabit eğer 10 tane yumurtası varsa 3ü gitti klomenle kaldı 7,bir dahaki ay tekrar 2si büyüdü kaldı 5 şeklinde düşünüyor sanırım doktorlar ama bir de şöyle bir durum var. Rezervi az olan kadınlarda klomen bile genelde 1 yumurta büyütüyor. Kadının da ona ihtiyacı var zaten adet olmak için. O 1 yumurta her halükarda büyüyecek yani. Bi doktor kontrolünde en az 3 4 ay bakılması lazım böyle şeylere ama doktorlar da ezbere konuşuyor biz de malesef.

Arı sütü bal polen yumurta kalitesini iyileştiriyor diye biliyorum. Bunun yanında her gün yumurta tüketmek, düzenli beslenmek, en az 45 dk yürüyüş yapmak, 2 litre su içmek, düzenli uyumak ve stresten uzak durmak da daha kaliteli yumurta elde etmeyi sağlıyor. Yumurtanın sayısından ziyade kalitesi daha önemli bizim için. O kullandıkların da kaliteli yumurta yapıyor zaten. Doğal şeyler olduğundan bence sorun yaşamazsın

Bnce de ama çatlamıştır diye düşünüyorum artık 14 gün beklemek kaldı geriye hadi hayırlısı inşallah
İnşallah canım ya, her ihtimale karşı tüp bebekle de ilgili veri topluyorum. Şuan medicana da 9.500 artı ilaçlarmış fiyatı, ilaçlar da 3.000 liraymış. Bikaç yerde 20.000 25.000 okumuştum. Çok afaki gelmişti. Bu da az değil ama yine karşılanabilir durumda.

Ben de araştırıyorum devletten destek alıp rapor çıkarırsanız 3 te birini karşılıyo haberiniz olsun o duruma gelirsek bn çıkarmayı düşünüyorum sanırım o zaman ilaçlarda ücretsiz oluyo

Ben de araştırıyorum devletten destek alıp rapor çıkarırsanız 3 te birini karşılıyo haberiniz olsun o duruma gelirsek bn çıkarmayı düşünüyorum sanırım o zaman ilaçlarda ücretsiz oluyo
Rapor nasıl çıkarılıyor peki? Onu bulabildiniz mi?

Evet canım sağolasın bilgiler için, aynen kaliteli yumurta olması için yapmaya çalışıyorum inşallah güzel sonuçlar almak nasip olsun hepimiz için

Bizim için En az iki kez iğne tedavisi şartı var. Hapla tedaviyi kabul etmiyor. Gittiğim hastane özel ama üniversite hastanesi, raporu direkt onlardan isteyeyim en iyisi.

Eklentiler

• Screenshot_20210422_101950_com.android.chrome.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 34
Rapor nasıl çıkarılıyor peki? Onu bulabildiniz mi?
Bulunduğunuz ilde ki fakülte hastanesine gidiyorsunuz test sonuçlarını ve bebek sahibi olamama süresini anlatıyorsunuz sanırım 15 gün sonra çıkıyo tam bilmyrm ama bi arkadaşım çıkardı aldı desteği ücret olarak değil de Çek gibi veriyorlar tüp bebek yaptrdığınız hastane o Çek kadarını düşüyor ücretten

Merhaba, ben de çok istiyorum. Doktorum hiçbir sorun yok, hala olmamış olması çok ilginç diyor. Bakalım belki bu ay şansım döner.
1- BAT 23 Mayıs
2- Yaş 39
3- 6 aydır deniyoruz. Bu 7. Ay olacak.
4- Özel bir şey kullanmıyorum. 2-3 günde bir B12 alıyorum Solgar.

Yusra-61 kuzum ovulasyon testi aldim bakalim yumurtlqmayimi kaciriyoruz acaba die nasil ve nezaman yapiliyor biliyormusun adet baslangic tarihinden kac gun sonra yapmam gerekiyor heryerde farkli bise yaziliyor yaa
Senin testlerin gelsin ben sana yardımcı olacağım tamam canım adetin bitti mi şimdi? Birde kaç günde bir adet oluyorsun? Bunları de öncelikle..
Kızlar gece çatlama olmuş sanırım
Canım testini yenile hepsi silinmiş bu test olmamış tamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…