Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burnumuz ya da ağzımız gibi vajinamız da vücudumuzun dünyaya açılmış bir kapısıdır.😁Duyun duyun 🤣Gülme. Öyledir. Ve onun da salgı ile beslenmesi gerekir. Yoksa zavallım kurur ve işlevini göremez.😂😂Akıntı alanında okuduğum yazı yine yaa 🤣🤣🤣
@Selizay @Gizemsu07 @bgm21 Maviesra Maviesra @Dely38 M mavili_yeshll
Hahahahaha ozaman salgi salgılamak lazım ay esim dün ise gitti daha yeni geldi gecr 11 de bidaha ise gidicek gece vardiyasına gelde adamı bul çocuk yap 😁😁😁

Kuzum benim de bu ay öyle oldu hep kırmızıydı ama senin 19.gün yumurtlama olmuş gibi. 21.günde silikleşmiş.Tekli attıklarında da öyle bir tanesi koyu diğeri daha iki ke
Kuzum benim de bu ay öyle oldu hep kırmızıydı ama senin 19.gün yumurtlama olmuş gibi. 21.günde silikleşmiş.Tekli attıklarında da öyle bir tanesi koyu diğeri daha açık çatlama olmuş🥰
İki kere yumurtlama olma ihtimali var mıdır ki 😂 sanki 15 ve 19 unda çok koyu kırmızı oldu gibi geliyor bana 😂😂

Hahahahaha ozaman salgi salgılamak lazım ay esim dün ise gitti daha yeni geldi gecr 11 de bidaha ise gidicek gece vardiyasına gelde adamı bul çocuk yap 😁😁😁
O hiç önemli değil canım sen bulduğun yerde yap yeterli 😂spremler yaşama süresi 2 gün sürüyormuş hatta daha fazla bile. 👍 Adam 10 gün yok değil ya 🙈

Merhaba kızlar🙋🏼‍♀️ şimdi doktorun yanından çıktım çatlatma iğnesi verdi ilişkiyi de bu akşam saat kaçta iğne olursam cuma günü sabahı o saatte değerlendirmemizi sonrasında da gün aşırı devam etmemizi söyledi. Bana sanki biraz geç gibi geldi bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? Bide yumurtaların boyutunu söylemedi ama ultrason görüntüsünde 18 ve 21 mm gibi yazılar var anlayan var mı ultrason görüntüsünden ?

Merhaba kızlar🙋🏼‍♀️ şimdi doktorun yanından çıktım çatlatma iğnesi verdi ilişkiyi de bu akşam saat kaçta iğne olursam cuma günü sabahı o saatte değerlendirmemizi sonrasında da gün aşırı devam etmemizi söyledi. Bana sanki biraz geç gibi geldi bilgisi olan beni aydınlatabilir mi? Bide yumurtaların boyutunu söylemedi ama ultrason görüntüsünde 18 ve 21 mm gibi yazılar var anlayan var mı ultrason görüntüsünden ?
Canım ne zaman sonra veriyor çatlama iğnesi kendin mi istedin acaba Bend e istesem verirmi sadece ignemi verdi

O hiç önemli değil canım sen bulduğun yerde yap yeterli 😂spremler yaşama süresi 2 gün sürüyormuş hatta daha fazla bile. 👍 Adam 10 gün yok değil ya 🙈
Yarın kısmetse 😂 valla gece mesaisi bizim çilemiz gecen yumurtlama ya denk geldi bu sefer denk gelmicek inşallah 🤣

Canım ne zaman sonra veriyor çatlama iğnesi kendin mi istedin acaba Bend e istesem verirmi sadece ignemi verdi
Canım bana da ilk kez verdi adetin üçüncü günü gittim klomen başladık bu günde çatlatma iğnesi verdi benim evleneli 2 yıl oldu canım 6 ve 9 aylıkken de kontrole gittiğimde hiç bir ilaç vermemişti hsg ve eşimin testleri falan yapıldıktan sonra verdi. İsteğe göre verirler mi bilmiyorum canım ya doktora göre değişebilir

Adete yakın yumurtlama olmuşsa ve değerlendirmişsen regl olmazsın, tahmini hangi gün yumurtlama olduğunu biliyorsan o tarihten itibaren 10-14. günlerde test belli olur.
Test yapmadım ama akıntım falan oldu değerlendirmistim yine adetim gecikince acaba mı diyorum

Merhabalar inşallah sonuç güzel olur çatlatma iğnesi sonrası genelde 36. Saatte ilişki veriyorlar sonrasında da gün aşırı. bizde de öyle oldu bekleme sürecindeyiz

Benim ne olduğum cidden belli değil çok zorlamıcam test bitene kadar oldu oldu olmadı ne hali varsa görsün tüm umudum aşılama 🤣cidden artık sıkıldım bu işlerden yaa. Ovulasyna da çok güvenmiyorum ben 🙈tutarsız o da olabiliyor.
Aynen... Gün aşırı birlitelik olduktan sonra ovulasyonda gereksiz ..eşler aynı evde beraber ise gün aşırı birliktelik yaşayanlar bence tutturur🤔

Back
X