• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı akşamlar kızlar ben bu ay ilk kez yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi denedim maalesef sonuç negatif. Rahim filmi çekilmeye karar verdim. Rahim filmini çekindiğimiz ay yumurta geliştirici ve iğne kullanan var mı yoksa tedavi diğer aya mı aksar 🙄
Bunu doktorun daha iyi bilir canım. Kullanabilir de. Korunma işi olmazsa bazı doktorlar korunma verebiliyor çünkü..

Kızlar geçende bahsettiğim gibi doktorumu değiştirdim. Eşim varikosel ameliyatı olmadan gebe kalmam çok zormuş. Temmuz ayında eşim ameliyat olacak ameliyattan sonra eğer gebe kalamazsam dr aşılama önerdi aşılama tutmazsa vakit kaybetmeye gerek yok tüp bebek deneriz dedi. Benim yumurtalıklarım tam oluşmuyo ama eşin tedavi olmadan seninle alakalı tedaviye başlasak zaman kaybı olur çünkü ileri hareket 0 olduğu için spermeler yumurtaya ulaşamaz zaten dedi. Şuan kendimi daha hafiflemiş ve rahat hissediyorum en azından önümüzdeki süreçte neler olabileceğini biliyorum. Umarım sizler en yakın zamanda bebeklerinizin müjdesini verirsiniz
Çok iyi yapmışsın canım inşallah seninde hakkında hayırlısı olur 🙏🏼
Ben regl olmadım beklemedeyim
Test yaptın mı peki?
Pazartesi öğreneceğim inşallah ahh hiç ertelensin istemiyorum 🥺
İnşllah ertelenmez 😇bende istemezdim ertelendi.

Çok iyi yapmışsın canım inşallah seninde hakkında hayırlısı olur 🙏🏼

Test yaptın mı peki?

İnşllah ertelenmez 😇bende istemezdim ertelendi.
Yok canım test yapmadım negatifi görmek istemiyorum 😩 hamilelik belirtim de yok eğer yarın olmazsam o zaman yaparım

Kuzum senin yumurtlama mesajını gördüm ama cevap veremedim. Bence sen hastanedeyim yumurta takibi yaptır ya, bakalım sağlıklı gelişip çatlıyor mu bir baksınlar. Pcos falan yoktu değil mi?
Yok, nisan başında alttan muayene oldum. Kist yok dedi doktor. Çocuk yapmaya kalkınca sapitti galiba sistemim ☹️

Yok, nisan başında alttan muayene oldum. Kist yok dedi doktor. Çocuk yapmaya kalkınca sapitti galiba sistemim ☹️
Ahh ahh hepimizin sistemi şaştı, sen ovulasyon testine devam et, erken yumurtlama olmuş olabilir, değerlendir. Yanlış hatırlamıyorsam erken regl olmuştun. Bu tarz durumlarda erken yumurtlama vs olabiliyor

Back
X