- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.885
- 148
Çok güzel söyledin gerçekten. Bi arkadaşım 3 kez hamile kaldı ve üçü de istediği ay hemen oldu ama 2 düşük 1 mecburi kürtaj oldu . Ablası var oda 7 sene olmadı sebepsiz yere sonra tüp bebek oldu. Başımıza ne gelir bilemeyiz ama duamız var Rabbim kimseyi evladı ile annelik babalık duygusu ile sınamasın. Ne kimseye aratsın ne de olanın acısını yaşatsın. Rabbim sağlıkla hayırlısı ile versin.
Benimde düştü ben o güne kadar yaşadığım bütün acıları unuttum yandı çiğerim, olup kayıp yaşamak daha kötü
 rabbim işini bilir herşeyin vakti var. Hangi meyve vaktinden önce olmuş ki bizde öyleyiz ummadığımız anda alacağız bu güzel haberleri inanıyorum çookk..
rabbim işini bilir herşeyin vakti var. Hangi meyve vaktinden önce olmuş ki bizde öyleyiz ummadığımız anda alacağız bu güzel haberleri inanıyorum çookk.. 

bir kere çok yakın bi arkadaşımla paylaştım bunu 2. Ay falandı bebek istiyorduk sonra her ay sormaya başladı bende beni düşünüyor sanıyorum bi kez tlfnu açık unuttu yada ben kapattım sandı bilmiyorum. kaynanasına bu ay da olmamış dedi hiç tanımadığım bi kadın hani gitmiş özelimi anlatmış. kaynanası da güldü 'maşallah kızım sana' dedi ona. Evlendiği ay hamile kaldı o aynı ay evlendik ama öyle denmesi çok zoruma gitti sanki bu insanın elinde olan bişey gibi. Daha da kimseye demiyorum bi burda işte
 bir kere çok yakın bi arkadaşımla paylaştım bunu 2. Ay falandı bebek istiyorduk sonra her ay sormaya başladı bende beni düşünüyor sanıyorum bi kez tlfnu açık unuttu yada ben kapattım sandı bilmiyorum. kaynanasına bu ay da olmamış dedi hiç tanımadığım bi kadın hani gitmiş özelimi anlatmış. kaynanası da güldü 'maşallah kızım sana' dedi ona. Evlendiği ay hamile kaldı o aynı ay evlendik ama öyle denmesi çok zoruma gitti sanki bu insanın elinde olan bişey gibi. Daha da kimseye demiyorum bi burda işte En iyisi böylelikle arkadaşını tanıdın çocuğun olmaması bazı insanların yüzünü de ortaya koyuyor.
En iyisi böylelikle arkadaşını tanıdın çocuğun olmaması bazı insanların yüzünü de ortaya koyuyor.  Yinede rabbim uzak etsin hayatımızdan
 Yinede rabbim uzak etsin hayatımızdan  burası iyi söyle birbirimize iyi geliyoruz
burası iyi söyle birbirimize iyi geliyoruz 

belki de vucudun prova yapiyordur
 belki de vucudun prova yapiyordur doktora ovulasyonu sormadım
 doktora ovulasyonu sormadım  ovulasyonlar olsun iyi ki bir yerde varlar çoğu kişi öyle hamile kalıyor. Bizlerde de iyi olduğu şeyler olur belki kimbilir
ovulasyonlar olsun iyi ki bir yerde varlar çoğu kişi öyle hamile kalıyor. Bizlerde de iyi olduğu şeyler olur belki kimbilir  

oda öyle belki yanılırım dedim ama hep kovalar öyleymiş demek
 oda öyle belki yanılırım dedim ama hep kovalar öyleymiş demek