Aynen öyle yaa adet olmamayı beklemek yerine adetim gelsin diye gün saydım resmenBirşey kullandın mı acaba yediğin içtiğin herhangi? Bir rahatsızlığın var mı peki pco kansızlık filan gibi?
Birçok sebebi olabiliyor. Birde nasıl yapıyorsun testini?
Ayy ne güzel sevindim olmana.Adet olmaya bile sevinen insan oldum hasret kaldım kanamalara
bütün bilgilerini yaz etiketle akşam seni yazayım listeye yoktun sankim sen
Birde ben olsam güzel olacak da ben şimdi adet sökücü masaj yapıcam da onu da yarın akşam yapayım diyorum çünkü doktor 2. Veya 3.gün gel dedi yaparım pat diye adet olurum hafta sonu geldi sonra 4.gün oluyor doktora gidemem

neyse olsun sağlık olsun inşallah
 neyse olsun sağlık olsun inşallah 
Dene canım faydası oluyor masajın

Bat :24 Mayıs
İstenilen ay : 7 ay
İlaçlar : folibol d vitamini b12 coq10 cyclo progynova

Son düzenleme: 

Bazı çatlama ben okumuştum 3 gün sürermiş. Herzaman da aynı olmayabiliyor. Şimdi 21.gün pik 2 2.gün az azalmış gibi tam silinme herzaman olmaz yarın bence silinme azalacak
 Bazı çatlama ben okumuştum 3 gün sürermiş. Herzaman da aynı olmayabiliyor. Şimdi 21.gün pik 2 2.gün az azalmış gibi tam silinme herzaman olmaz yarın bence silinme azalacak  şöyle diyim eğer yarınki testin koyuluğu bugünden daha az olursa yumurtan çatlamış demek. Koyuluk artarsa o zaman ikinci yumrtlama da yolda olblr yani
şöyle diyim eğer yarınki testin koyuluğu bugünden daha az olursa yumurtan çatlamış demek. Koyuluk artarsa o zaman ikinci yumrtlama da yolda olblr yani  

ocak döngüm 29 şubat mart 27 ydi. Bugün 18. Gün işte normalde 12. Gün pik görürdüm
ocak döngüm 29 şubat mart 27 ydi. Bugün 18. Gün işte normalde 12. Gün pik görürdüm
		 sadce bilinçsiz kullanmak iyi değil.
 sadce bilinçsiz kullanmak iyi değil. 
 . O onu da yapamadım şimdilik. Yani İyiyim diyelim iyi olalım doktora gittim başka bana böbrekten görün dediler ısrarla bnde gittim salı ultrasonum var hayır olur inşallah.
. O onu da yapamadım şimdilik. Yani İyiyim diyelim iyi olalım doktora gittim başka bana böbrekten görün dediler ısrarla bnde gittim salı ultrasonum var hayır olur inşallah.