- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Eğer yattığında kalp atışın kulaklarında zonkluyorsa göbeğin düşmüştür hakkaten. Mide bulantısı ve hatta yiyeyeme yapar ama şişkinlikteb kilo aldım sanırsınArkadaşlar günaydın hayırlı cumalar dilerim. Benim neredeyse bir haftadır midem bir tuhaf, sırtıma ağrı vuruyor ve karnım ağrıyor sürekli nedir bu sizce

bende onu kullanıcam burada bir arkadaş nette 60 tl demişti bizim burada da 60 tl. Ben bunları ayrı ayrı almak istedim arı sütü minnacık birşeydi çok pahalıydı almadım iki tane alsam ancak yeterdi valla. Ben hazır karışım alacağım.
 bende onu kullanıcam burada bir arkadaş nette 60 tl demişti bizim burada da 60 tl. Ben bunları ayrı ayrı almak istedim arı sütü minnacık birşeydi çok pahalıydı almadım iki tane alsam ancak yeterdi valla. Ben hazır karışım alacağım.  Başıma birde başka iş çıktı doktor acilde tahliller yaptı ya böbrekten doktora git dedi dün gittim kan verdim salı günü ultrasonum var
Başıma birde başka iş çıktı doktor acilde tahliller yaptı ya böbrekten doktora git dedi dün gittim kan verdim salı günü ultrasonum var