- 12 Nisan 2020
- 3.559
- 3.793
- 63
- 35
Ya bunlar valla kaprislerinden yanına yaklaşılmıyor. hepimiz bizde bişey var diye mi gidiyoruz acabaMaviliGizem
Yusra-61 B Brs1691 kızlar çıktım doktordan alttan baktı. Gelişen bir yumurta görünmüyor sıvı var dedi. Bu sıvı yumurtanın içindeki sıvıymış çatlamış yumurta dedi. Çocuk istiyorsun demi dedi eşin de bir test versin dedi ama tabi ki bende birşey yok yaptırmam dedi ve kestirdi moralim çok bozuk
Bi de sosyolojik olarak toplumun bunların pipisine yüklediği anlamdan oluyor bu. Eğer bişey varsa hatta ve hatta olmasına gerek yok aklına bile getirdiysen erkekliğini kaybetmiş gibi davranıyorlar. Halbuki bu böyle bişey değil. Ben doğurganlığımı test ettirince problem yok, ama ona acaba sen de mi bi görünsen dersen ben de bir şey yok diye zeus yıldırımı çaktırıyor.hayatta ki tek işlevleri bu ondan mı yapıyorlar bilmem. Küfürleri bile hep aletleri üstüne. Hepsi aynı anlayacağın boş yere kendini yıpratma kuzu. Biraz zaman geçince dediğim gibi kendiliğinden ikna olur. Sen de problem olmadığı belli çünkü.
Ay şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Biz her yerimizi ayrı gösteriyoruz adam tek şeyini göstermekten aciz, hani yiğidin malı meydandaydı