• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bir soluk teste benden😊 normalde 28 günde bir regl oluyorum geçen ay 31 günde oldum diye bu ayda 31 hesaplayıp bat 1 mayıs demiştim inşallah hayırlısıyla bende hamiş adayıyım 🎈🎈
Eki Görüntüle 2838922
Ne zaman kan vereceksin canım. Ne güzel ya pozitif testin 🤗yaptım çıkmadı demiştin ne zamana çıktı böyle bu?
Yasak varya polis durdur diye korkuyorum 😂
Asla kimse korkutamaz beni 🤣🤣özele gidiyorsun zaten sen ki ara doktoru geliyorm de polise de isterse arayın de 😉öylede olmasa ben hertürlü giderdim merak etme çoğu kişi de yasak demiyor kırk bahaneyle geziyor. 🤣Ben ta trabzondan orduya kocamı kaçırmış kadınım kimse engel olamazdı testi göster onlara kapı gibi 🤣🤣🤣🤣🤣

Kızlar benim bat 8 mayıs bugün ovulasyon test yaptım merak ettim ama çok silik ya erken mi yoksa bu ayda negatif mi acaba

Canım herkesin piki aynı olmaz pike yakında olunca pik oluyor. Senin çatlamış ama testine birazcık devam et derim bugün kaçıncı günün? Bu geceyi değerlendir canım. 👍

Ayy çook sağol canım derim 😊herşey yapıyorum olayım diye 🤗

Yaptın mı gebelik sen canım 12.gün mü ney olmuş sanırsam?
Sat 9 nisan geç bile oldu gibi
Canım herkesin piki aynı olmaz pike yakında olunca pik oluyor. Senin çatlamış ama testine birazcık devam et derim bugün kaçıncı günün? Bu geceyi değerlendir canım. 👍

Ayy çook sağol canım derim 😊herşey yapıyorum olayım diye 🤗

Yaptın mı gebelik sen canım 12.gün mü ney olmuş sanırsam?
sat 9 nisan yumurtlama geç bile oldu. 20 gündür test yapıyorm en koyu dünküydü işte.

Ne zaman kan vereceksin canım. Ne güzel ya pozitif testin 🤗yaptım çıkmadı demiştin ne zamana çıktı böyle bu?

Asla kimse korkutamaz beni 🤣🤣özele gidiyorsun zaten sen ki ara doktoru geliyorm de polise de isterse arayın de 😉öylede olmasa ben hertürlü giderdim merak etme çoğu kişi de yasak demiyor kırk bahaneyle geziyor. 🤣Ben ta trabzondan orduya kocamı kaçırmış kadınım kimse engel olamazdı testi göster onlara kapı gibi 🤣🤣🤣🤣🤣
Ya delii kız😂😂

Canım ben anlamadım. Lh testi diye gördüm yanlış mı anladım acaba durumu?
Gebelik varsa hayırlı olsun, kolaylıkla geçsin inşallah 🥰🥰
Canım gebelik varsa lh testi yumutlamada ki gibi koyu çıkıyomuş ben gebelik testi yapmıştım zaten silik çıkmıştı😍 inşallah vardır diyelim kan vericem😍

Sat 9 nisan geç bile oldu gibi

sat 9 nisan yumurtlama geç bile oldu. 20 gündür test yapıyorm en koyu dünküydü işte.
Hatırlıyorum dünkü testini pembiş ojeli 🌸
Canım şimdi yumrtan çok gelişmiyor olblr bu testlerde tam gelişmeden çatlama oluyor. Belli büyüklüğe gelir çatlar hemen. Bunun iyi mi kötü birşey mi olduğuna gelince doktora görünmek karar vermek olduğunu düşünüyorum 🤗

Onun için 3 gün kala filan ancak oluyor o koyuluk canım herzaman da tutmuyor. Arkadaşlar silik testleri var gebelik onları görünce bunları denediler en iyisi bata yakın gebelik yapmak. Lh testini yapmak tersen yakın yap yine 3 gün kala filan. 👍

Hatırlıyorum dünkü testini pembiş ojeli 🌸
Canım şimdi yumrtan çok gelişmiyor olblr bu testlerde tam gelişmeden çatlama oluyor. Belli büyüklüğe gelir çatlar hemen. Bunun iyi mi kötü birşey mi olduğuna gelince doktora görünmek karar vermek olduğunu düşünüyorum 🤗
Mantıklı geldi söylediğin canım 4. Ayım bu ay da olmazsa doktora görüneyim diyorum adetlerim düzensiz çünkü. Gerçi ilk düşündüğümde görünmüştğm kist falan yok korkma olur olur dedi geçiştirdi 😂 1 yıldan önce dikkate almıyolar galiba

Günaydın kızlar mutlu pazarlar. Bu sabah ilk idrarla test yaptım, bugün bat günüm tabi ki sürpriz Yok yine negatif. Ama üzülmedim nedense yaa hayırlısı ne zamansa o zaman olsun 🙃

@kbrylmz5555 canım ne yaptın.? Haberdar et bizi..

tonbaliklisalata tonbaliklisalata test yaptın mı?
Yok kuzum yapmadım birkaç gün daha bekleyeyim diyorum. Muhtemelen salı günü yaparım.

Onun için 3 gün kala filan ancak oluyor o koyuluk canım herzaman da tutmuyor. Arkadaşlar silik testleri var gebelik onları görünce bunları denediler en iyisi bata yakın gebelik yapmak. Lh testini yapmak tersen yakın yap yine 3 gün kala filan. 👍
En iyisi 6 sında erken gebelik testi yapayım hiç umudum yok ama hayırlısı olsun 😔

Mantıklı geldi söylediğin canım 4. Ayım bu ay da olmazsa doktora görüneyim diyorum adetlerim düzensiz çünkü. Gerçi ilk düşündüğümde görünmüştğm kist falan yok korkma olur olur dedi geçiştirdi 😂 1 yıldan önce dikkate almıyolar galiba
Kaç günde bir oluyorsun adet? Bugün kaçıncı günün? Bunlarda önemli de bakayım.

Back
X