• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar, kaç haftadır cam silmeyi erteliyordum aman bebek vardır falan diye, bugün de negatifti görünce başlarım böyle işe dedim cam sildim balkon yıkadım yeter daa 😂😂 enerji doluyum napcamı şaşırdım gidim de bazanın altını düzeltiyimm 😂😂
Bizim bu negatifleri gmrünce balkon yıkamamız 🤣🤣🤣🤣

Aaa senin son durum neydi şuan? Alayım tabi ki geçen ay Arsoneye eşlik etmiştim bu ay sana edecem nisandan 🙈🤣🤣🤣
Ben catlamayi kacrmis bile olabilirim😄 test yapmaya zamanim yok saka gibi. Yapsam degerlendreck zaman yok😄 dun yaotm test cok silikti t cizgisi catladi mi acaba. Benm en kotu acii pembe olur genekde neyse bakalm artik. Senin son durum ne kuzum yaa. Dert oldu bana senin reglin

Kızlar bu henüz pik değil dimi?
Bence dün degerlendirdiysen bugün bekle canım daha silik yarın değerlendirirsin..bak ben 15teyim daha yeni koyulasti
20210502_154056.webp

Canım ben yumurtladım ertesi gün pik gördüm 2 gun yumurtlama gördüm 😊 sonra ki gun zaten silindi çatlama oldu 🤗
Canım bende bu ay ilk yaptım ya bakalım 2 gunmu sürücek yumurtlama 2 gün süreceğini bilsem bugün değil yarın ilişki yasarim bide çatlama ama riske atamam bu gece değerlendirmeyi düşünüyorum birden siliniyomus çünkü

Kızlar selam 3 gün ovulasyon testim belirginfi. Dün özellikle çizgi baya boyu idi ve gece birliktelik oldu. Bugünde uzayan akıntım var . Çatlama olmuş mudur ya?
Bu ay da kacmasa bari. Adetim 18 Nisandi

Canım bende bu ay ilk yaptım ya bakalım 2 gunmu sürücek yumurtlama 2 gün süreceğini bilsem bugün değil yarın ilişki yasarim bide çatlama ama riske atamam bu gece değerlendirmeyi düşünüyorum birden siliniyomus çünkü
Evet bazen 1 gun oluyor nolur nolmaz dene mutlaka ben çatlama değerlendiremedim bekliyorum günümü 10 gun var daha test için

Back
X