• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler :) Testi yükledim evet.
Lekelenme olmadı sadece adet günüme 5 gün kalan kasık ağrılarım oldu ara ara dedim adet oluyorum sanırım, hala da devam ediyor. Göğüslerimde de şişlik oldu. Akıntım var .1 gün gecikince kaset test yaptım
Ben testi kaçırdım demekki 🙈🙈 bakarım eski sayfalara 😊 darısı Bizim başımıza 🙏🙏

Tatlım bugün yaptım tekrar 9. Gün ama çıkmadı moralim bozuldu
Anladım canım.. demekki iğne etkisi geçti bundan sonra tekrar yap yarın veya ertesi gün .. asıl orda pozitif çıkması beta dan kaynaklanır... İnşallah değerin artar 🙏🙏 bu ay arkadaşıma da transfer oldu 5. Gün embriyosuna.. oda sabırsızlıkla bekliyo💙💙

Anladım canım.. demekki iğne etkisi geçti bundan sonra tekrar yap yarın veya ertesi gün .. asıl orda pozitif çıkması beta dan kaynaklanır... İnşallah değerin artar 🙏🙏 bu ay arkadaşıma da transfer oldu 5. Gün embriyosuna.. oda sabırsızlıkla bekliyo💙💙
Canım benim donmuş embriyoydu ve iğne etkisi 17.gün oldu çoktan geçmiştir yani dün çıktı erken gebelik testinde bugün çıkamadı

Hello caağnım kızlar

Pik mi bu 🤤

Eklentiler

• AA7C0974-1C8B-4DBA-95F5-887A7B99A08C.webp
    AA7C0974-1C8B-4DBA-95F5-887A7B99A08C.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 67
Canım bugünün testini de eklermsn ekteki testlerde 2. Çizgi var çünkü hepsinde
Evet var canım işte bugğn çıkmadı iğne falan etkisi olamaz 17. Gün oldu üstünden geçeli bugünde 9.gün çıkmayınca testi attım bendeacaba farklı marka mı yapsam

Back
X