- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.885
- 148
Canım hiç alakası olamaz bence kendini hiç bunlarla yorma eğer bata yakın yapmak istersen yap olur muEki Görüntüle 2841087 arkadalar yumurtam catladı Nisan 30da ama ovulasyon denim dedı sız ede koyulasmıyımu gebelıgınj bole ogrenen de oluyomu bole degılde daha koyu olursa sankı koyulacak gıbı umutlanıyormuym yada
Evet yumurtlaman olmaya başlamış ama yarın daha koyulaşabilir bu canım. Sen bugün değerlendir derimKızlar pik mi bu?
Burada birtane test var diğeri nerde ki? Şuan gördüğümde olsa olsa çatlama olurdu onu da pik görmeden dersek sana yanlış bilgi vermiş oluruz diye düşünüyormKızlar dun ovu testim böyle bişidi bugün sipsilik dun ya da bugün yumurtlama günüm akintim dun başladı sizce catlamis mıdır piki göremedim ama ben?ikisininde 13.00 gbi yaptım. Başka da ovulasyon testim yok
Hayırlısıyla adet olasın minnoşum sana birşey soracam senin bir doktorun muydu sana mı demişti yumrtan yok diye? Burada bir arkadaşım da bunu yaşadı da ona yardımcı olalım diyecektim konu hakkında?Aynen benim de. Tam geçmedi ama geçiyor işte yarına tamamen geçmiş olur![]()