• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım hayırlı uğurlu olsun ilk bebek mi olcak sanki sen iğne kullanıyodun yanlış hatırlamıyorsam
Çok teşekkür ederim, 4,5 yaşında bir oğlum var, bu ikinci olacak inşallah. Merional iğne tedavisi kullanmıştım bu ay, iki ay önce de rahim filmi çektirmiştim, onların etkisiyle hamile kalabildim sanırım.

İğnenin 12. Günü 27 çıktı, iki gün sonra yani reglden üç gün önce 87 çıktı kan değerim. Bir yıldır uğraşıyoruz, artık tüp bebek düşünüyordum ki sonunda fayda etti tedaviler çok şükür. Sağlıkla ilerler de hevesim kursağımda kalmaz diye dua ediyorum. İnşallah sizlerin de güzel haberlerinizi alalım 🥰
İnşalah Allahın izniyle kalmaz çok sevindim valla Rabbim daim etsin 🌸 Amin bizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşlh 😍 nasıl mutlusundur pır pırr 💟💟Allah isterse olur seni yormamış bu yolda daha güzel haberlerini almak dileğiyle 😍
Dün geceyi değerlendirdim canım bugunds değerlendircem yarın boş geçip bide çatlamayı değerlendireyim diyorum yada çatlayana kadar değerlendirsemmi
Bugünü değerlendir bakarsın bu çatlar filan bazımızın piki aynı olmuyor bu gece kaçmasın yarında testte göre karar veririz 😊👍

Çok teşekkür ederim, 4,5 yaşında bir oğlum var, bu ikinci olacak inşallah. Merional iğne tedavisi kullanmıştım bu ay, iki ay önce de rahim filmi çektirmiştim, onların etkisiyle hamile kalabildim sanırım.
Bnde 2 ay önce çekilmiştim rahim filmi bu aklımda kalsın iğneyi doktoruma bi danışayım

İnşalah Allahın izniyle kalmaz çok sevindim valla Rabbim daim etsin 🌸 Amin bizlere de bu mutluluğu yaşatsın inşlh 😍 nasıl mutlusundur pır pırr 💟💟Allah isterse olur seni yormamış bu yolda daha güzel haberlerini almak dileğiyle 😍

Bugünü değerlendir bakarsın bu çatlar filan bazımızın piki aynı olmuyor bu gece kaçmasın yarında testte göre karar veririz 😊👍
Aminn inşallah, hepiniz için dua ediyorum 🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği, beneklerimize de sağlıklı ömür versin 🥰🥰

Evet canım yumurta yok gelişmemiş demişti. Yumurta rezervin yok gibi söylemedi ama gelişen yumurta yok gibi söyledi. Progesteron düşük çıkınca da yumurtlamasiz adet görüyor olabilirsin demişti. Ay ne kötü günlerdi hangi arkadaş o ben konuşayım bi ☹️
Dün bu arkadaşta B berguzar34 sanırsam o da böyle haberle geldi de buna benzer bende sormak istemiştim sana da. Etiket ettim inşalah doğru kişidir aklımda kaldığı kadarla 🙈

Bnde 2 ay önce çekilmiştim rahim filmi bu aklımda kalsın iğneyi doktoruma bi danışayım
Klomenden fayda görememiştim ben, o yüzden iğne tedavisine geçtik. Rahim filminden sonra hamilelik kolaylaşıyor demişti doktorum hatta ilk ay kendi haline bıraktık ama olmayınca iğneye geçtik.

Kızlar çatlamış mı bir bakabilir misiniz
432CA443-1B90-4F73-9596-1907B843A1CE.webp
8890F9FA-E45D-4BEF-960C-66C865AADAD2.webp

Back
X