• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fark ettim zaten canım. Ben dedim git diye. Ona kalsa işi stresliymiş, geçici bir şeymiş. Dedim sen bir git de psikolojik ise onun da çaresine bakarız.
Testesteronun düsük olması gebeliğe direkt engel değilmis ama sorun oluştururmuş. Eşim sormuş bunu da.
Önerin yiyecekler mi? Nedir nedir
Kız geçen hafta bi konuştuk da kilo aldıktan sonra böylr oldu önceden böyle değildi diyen sen miydin

Anam sonuç çıkmadı bari yatayım uyuyayım dedim, yarım saat uğraştım uyumak için uyuduğum 15 dk. Bi de kalktım ki ooo bayağı uyudum kesin iftar oldu dedim. Daha 1 saat var. Bugünü yaşanmamış saymak istiyorum ömrümde ya bu neymiş
Ayyy ben bile uyu dedin uyudum az önce uyandım etiket yok sen yok 😪😪bu neymiş ama ben dedim sana bugün ver yarın çıkar o diye 😂 banada öyle yaptılar girdim çıktım İnternete sonraki gün çıkmadı gittim sağlık ocağından öğrendim o düşmez yarın seni beklerler. Boşver daha girme sürekli yeter. Gece bir daha bakarsın. Valla biz stres olalım sen olma 🤗

Yok ya testesteron altı üstü hiç öyle engel olura takılmayın tabi ki ereksiyon olacak ki oraya giden şeyler kolay gidecek düşünsene tam boşalma anında gitti o hissiyat bitti yani. Ben yazmıştım bakarım derim sana kaç çıkmış bı arada değeri merak ettim aşırı mı düşük? O zaman eşin aşırı psikolojik herşey den etkilenen birisi sanırsam 😁 o sebeble de sıkıntı olup düşüyor durup dururken düşmüyor zaten. 👍
Referans değerlerin altında değil ama alt sınıra yakın. Referans değerleri 1.20 ve 9 iken eşimin 1.86 çıkmış. Hap ve jel vermis. Biz sperm baktirmadiğimiz için minik kelebeklerimin durumu mechul 😝 Eşim evet malesef ki gereksiz ayrıntılarla boğuşup, kafasını çok yoran biri ve hassas 😢 ben de hiç öyle değilim yaw 😂

Referans değerlerin altında değil ama alt sınıra yakın. Referans değerleri 1.20 ve 9 iken eşimin 1.86 çıkmış. Hap ve jel vermis. Biz sperm baktirmadiğimiz için minik kelebeklerimin durumu mechul 😝 Eşim evet malesef ki gereksiz ayrıntılarla boğuşup, kafasını çok yoran biri ve hassas 😢 ben de hiç öyle değilim yaw 😂
Ooo onda birşey yok zaten o doktora gidincede aynısını yapmıştır 😁boğulmuştur ayrıntılarla.
Zaten birisi öyle birisi böyle maalesef 😉eşler hiç birbirine benzemez ki benzer gibiyiz 🙄bence sadce ilişki sırasında konsantrasyon olamıyor dikkati dağılabilir biranlık bu aşılır ya kaç yıllık evlisiniz canım ?

Ooo onda birşey yok zaten o doktora gidincede aynısını yapmıştır 😁boğulmuştur ayrıntılarla.
Zaten birisi öyle birisi böyle maalesef 😉eşler hiç birbirine benzemez ki benzer gibiyiz 🙄bence sadce ilişki sırasında konsantrasyon olamıyor dikkati dağılabilir biranlık bu aşılır ya kaç yıllık evlisiniz canım ?
Temmuzda 6 sene bitecek 🥳 sen kaç yıllık evlisin?

Referans aralığı var canım. Bu her yerde aynı değildir. Kan testi sonucu aldığınızda referans değerlere göre doktor kontrol eder. Bizdeki teste göre 1.20 ve 9 arası olması gerekirken eşimde 1.86 çıkmış. Aslında referans değerleri içinde ama sınırda. Hap ve jel vermiş. 1 ay kullanacak ve temmuzda yine doktora görünecek.
Canım benimkide sigara kullanıyo doktor spermler için keçiboynuzu önerdi sende dene istersen spermleri yükselemiyormuş ben bu ay hep onu icirdim

Canım benimkide sigara kullanıyo doktor spermler için keçiboynuzu önerdi sende dene istersen spermleri yükselemiyormuş ben bu ay hep onu icirdim
Benim eşim sigara hiç kullanmamiş. Ben kullaniyorum 🙈 şu keçi boynuzu her derde deva sanirim. Onu deneyeceğim, teşekkür ederim ❤️

Ah yavrum ya, hemen düzelir inşallah kuzucum. Stres olduğu şeyler de ortadan kalkar inşallah
Canim benim insallah ❤️ Sağlık şu an için her şeyden önemli. Hormondaki düsüklük de depresif yapiyormus. İlaçları kullansın da insallah hemen iyi hissettin insallah. Teşekkür ederim 😍

Olmaz mı keşke sizlerle arkadaş olabilsem görüşebilsek çok tuhaf bi yer burası mesele selizay ın linçlemişlerdi bi daha dönemez diye üzülmüştüm koparız diye
Evet ben de isterdim ❤️ Keşke foto yüklenip silinebilen bir mecra olsa da en azından görebilseydik birbirimizi. İnsan merak ediyor, bi de ben zaten çok merakliyim 🙈😅

Back
X