• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kullandığım folactive di onu diğer kadın doğumcum gebelik öncesi önermişti. Gebelikten 3 ay önce başlanıyor sıkıntı olmaz demişti hala onu kullanıyorum ben. Bunu kullanmadan sorarım ama aklımda olsun kuzu.
Labaratuvarda çalışan adam da dedi değerlerin mükemmel valla 18l yaşında gibisin diye de adama diyemedim ordaki tek bir değer beni ilgilendiriyor o da 0 🤣🤣🤣

Bende öyle demek isterdim hep 🤣🤣🤣beni de değerlerim tipimi gören ciddiye almıyorlar bende hamiş kalıp ciddiye alınayım istiyorum 🤣🤣🤣🤣

Kurabiyemm çok sevindim yaaa 🌸🌸💃💃
Hic beklemiyordum inan ki. O kadar sürpriz oldu ki . Burdan bu yaziyi okuyan tüm arkadaşlarıma söylemek istiyorum . Adet günüme kadar hic belirtim olmadı. Adet günü ovilasyon testi yaptim yumurtlama var gibi cif cizgi çıktı bi anda . Ondan sonra gebelik testi yaptim korkark vee ben şokkkkk😅😅😅

Selizay Selizay bak böyle...

evet kuzum kanama olunca ilacı bırak demiştim ben 3 gün içtim kesti adetimi ilaç bitti tesadüf yoksa devam ederdim... ilacı bıraktım ertesi gün
evet canımm bıraktığın anda sökülme olacak ilacını bırak hatta sana demiştim hatırlıyor musun ilaç kalırsa elinde yumurtlamadan sonra içmeye devam edebilirsin.. ama adet sonrasında içme yumurtlamayı engelliyor eğer ki yumurtlama sonrası içersen bebişin tutunmasını sağlıyormuş
Bak bu şekilde 😍💟bu arkadaşımız kullanıp tecrübe edenlerden bilgisi çok iyidir 🤗💃

Hic beklemiyordum inan ki. O kadar sürpriz oldu ki . Burdan bu yaziyi okuyan tüm arkadaşlarıma söylemek istiyorum . Adet günüme kadar hic belirtim olmadı. Adet günü ovilasyon testi yaptim yumurtlama var gibi cif cizgi çıktı bi anda . Ondan sonra gebelik testi yaptim korkark vee ben şokkkkk😅😅😅
Bizde inşallah senin gibi hiç beklemezken oluruz çook sevindim kan verdin mi peki canım 🤗

Back
X