- 25 Şubat 2021
- 1.140
- 706
- 73
- 32

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim bat günüm değişti.. Yumurtam geç oluştu o yüzden bugün iğne sonrası 11.gün şimdiye kadar silik. Çizgi vardı ama. Bugün negatif.. Bat pazartesiInsolsun @mervelimy @ELIF7007
@zizi353535 @Ftmfgn @Enfalce
@sklblt @lesya35 @Gayen @Rhea Silvia
Bat günü arkadaşlar durumlarınızı öğrenebilir miyim artık hamiş haberi almak istiyorum
Maviesra
sana sormasam olmazdı
![]()
Benimki daha gelmedi yaBenim reglde 2 günüm maalesef bu ayda olmadi kısmetse hazirana yeni umutlar![]()
Denemekten zarar gelmez bir de o yolla bak bakalım ne oluyor faydası var demek ki öneriyorlarOmega 3-6-9 aldım birde ari sütü bal polen probolis ekstra folikasit yüklensin vitaminler bunlar son kozlarimiz![]()
Sen yine de iyi düşün iyi olsun benim de kayınvalidem çok iyidir ama hiç biri oğluna toz konduramaz bn hsg çekildim diye bebeğim olmuyo ilan etti bana geçmiş olsun olmadığını bilsem bebek yapın demezdim imasında bulundu bn de sormayı kessin diye kısmet işte dedimİnşallah canımama gerçekten 97% ise, onun tedavisi yok yazılıyor nette
Bn çekildim canım 2 ay önce adet bitiminde çekildim 2 gün sonra felandı sanırım korunmadım korun da demedi doktor ama şansın varsa anestezili yaptır derim ağrıyla alakalı değilde kasılırsan tam net çıkmayabiliyorKızlar hsg çekildiniz mi? Adetin kaçıncı günü çekilmesi öneriliyor? Bir de o ay korunmak mı gerekiyor yoksa ilişki öneriliyor mu![]()
Bu filmi çektirmek için belli bir süre hamile kalamamak ya da ultrasonda bir sorun çıkmış olması gerekmiyor dimi? Sorun varsa vakit kaybetmeden öğrenmek istiyorum çünküBn çekildim canım 2 ay önce adet bitiminde çekildim 2 gün sonra felandı sanırım korunmadım korun da demedi doktor ama şansın varsa anestezili yaptır derim ağrıyla alakalı değilde kasılırsan tam net çıkmayabiliyor
Özel hastaneler de istediğin zaman çektireblrsn ama devlette 1 sene hamile kalamamış olma şartı varBu filmi çektirmek için belli bir süre hamile kalamamak ya da ultrasonda bir sorun çıkmış olması gerekmiyor dimi? Sorun varsa vakit kaybetmeden öğrenmek istiyorum çünkü
Yani ben de anlamadım doktor nasıl görmez. Neyse en azından eşin de merak etmiş tekrar gidecekmiş öğrenirsiniz içiniz rahat ederBen de hem türkçe,hem azerbaycanca okudum onun hakkında. O 10% az olması gerekiyormuş. Eşim sonuçları aldıktan sonra doktora giderken doktor ona her şeyin iyi olduğunu söylemiş. Eşim de dikkat etmemiştir diye düşünüyorum,ama doktor nasıl bunu göremez diye de düşünmüyor değilim doğrusu. Dün akşam konuştum eşimle,doktora gidicek, o da kötü oldu. Gece uyuamlyordu düşünmekten
Ay insallah yüsracim bizkn umutlar hazirana kaldi Allahim herkese tek tek nasip eylesin bi iki gündür saldım kendimi bende regl iken masajlara yogalara başladım yumurtlama zamanına kadar bos durmayalımİnşallah olmazsın güzel haberler alırız sanada iyi bayramlar dilerim canım![]()
Yiyip yiyip neyse
O zaman kan verdiğinde güzel msjını beklerim canım![]()
İnşallah mayıs grubu çok sakin kaldı ya.Güzel haberler almak istyoruz ama nerede hep kırmızı bayraklar var
sonunda barim açılma olur inşllh
![]()
Aaa doktora gecen sorcaktim bayram iznine denk geldiği Icin kaldi 1 senemis demekkiÖzel hastaneler de istediğin zaman çektireblrsn ama devlette 1 sene hamile kalamamış olma şartı var
Senin bat nezamandi canim vala 12 13 günde yumurtladım 15 gun sonra regl oldum bakalim hazirana ümitlerBenimki daha gelmedi yainşallah kuzum hazirana bomba gibiyiz. Her gün yeni bir umut
![]()
valla 1 2 ay daha olmazsa salcam vitamindi oydu buydu zaten olacağı varsa onlarsizda oluyor nasip işteDenemekten zarar gelmez bir de o yolla bak bakalım ne oluyor faydası var demek ki öneriyorlar![]()
Benimde dün 5 gün vardı canım yaptım ama negatifGünaydın kızlar bat a 5gün var
Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..
Böyle olupta sonradan hamile olan oldu mu??
Kendimi hiç hamile gibi de hissetmiyorum![]()
Ben 12 Nisan’da HSG çekildim adetim bitti ertesi gün çekti doktorum 20 sinde yumurtlama günümdü korunmak istedim korunmanı önermiyorum dedi şu an hamileyim Allahın izniyle sağlıklı ilerlerseKızlar hsg çekildiniz mi? Adetin kaçıncı günü çekilmesi öneriliyor? Bir de o ay korunmak mı gerekiyor yoksa ilişki öneriliyor mu![]()
Tedavi mi deniyorsunuz canımGünaydın kızlar bat a 5gün var
Bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..
Böyle olupta sonradan hamile olan oldu mu??
Kendimi hiç hamile gibi de hissetmiyorum![]()
Sizde mi tedavi deniyorsunuzBenimde dün 5 gün vardı canım yaptım ama negatifo yüzden çok moralim bozuldu
![]()
Hayır benim eşimden kaynaklı bir sorun vardı . Varikoseldi ameliyat oldu Ocak ayında doktora gittim kendim için her şey güzel dedi klomen tarzı ilaç kullanmak istedim ama gerek görmediSizde mi tedavi deniyorsunuz