Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
MaviliGizem MaviliGizem kuzum üzülme ya ciğerimi yaktın. Kötü anlamda dememiştir ama tabi ne hissettiğimizi anlayamıyorlar bazen. Sakın öyle şeyler duydun diye umudunu yitirme tevekkül et. Allah ne zaman vereceğini biliyor bizim de imtihanımız bu demek ki zamanı değil. Hepimiz çok istiyoruz napalım ama demek ki daha var😔

İnşallah canım 🥰 ama gerçekten 97% ise, onun tedavisi yok yazılıyor nette
Sen yine de iyi düşün iyi olsun benim de kayınvalidem çok iyidir ama hiç biri oğluna toz konduramaz bn hsg çekildim diye bebeğim olmuyo ilan etti bana geçmiş olsun olmadığını bilsem bebek yapın demezdim imasında bulundu bn de sormayı kessin diye kısmet işte dedim 😂😂😂kısacası biz onlara Eliz ne olursa olsun

Yusra-61 Yusra-61 merhaba, beni de ekleyebilir misiin 🤗
1-Beklenen Adet Tarihiniz? (BAT) 26 Mayıs
2- Yaşınız? 28
3-Ne zamandır istiyorsunuz? 15 Ay
4-Gebelik için kullandığınız ilaç ve takviyeler? Dvit, Glifor, Pholicaps, AlfaLipoikAsit, Magnezyum, Testere Dişli Aslan pençesi

Kızlar hsg çekildiniz mi? Adetin kaçıncı günü çekilmesi öneriliyor? Bir de o ay korunmak mı gerekiyor yoksa ilişki öneriliyor mu😊
Bn çekildim canım 2 ay önce adet bitiminde çekildim 2 gün sonra felandı sanırım korunmadım korun da demedi doktor ama şansın varsa anestezili yaptır derim ağrıyla alakalı değilde kasılırsan tam net çıkmayabiliyor

Benimde batim dündü dün elimde test vardi pek.umudum olmasada yaptm zaten negatif ama hala adet olmadim agrim falanda yok hic enteresannn😃

Bn çekildim canım 2 ay önce adet bitiminde çekildim 2 gün sonra felandı sanırım korunmadım korun da demedi doktor ama şansın varsa anestezili yaptır derim ağrıyla alakalı değilde kasılırsan tam net çıkmayabiliyor
Bu filmi çektirmek için belli bir süre hamile kalamamak ya da ultrasonda bir sorun çıkmış olması gerekmiyor dimi? Sorun varsa vakit kaybetmeden öğrenmek istiyorum çünkü

Ben de hem türkçe,hem azerbaycanca okudum onun hakkında. O 10% az olması gerekiyormuş. Eşim sonuçları aldıktan sonra doktora giderken doktor ona her şeyin iyi olduğunu söylemiş. Eşim de dikkat etmemiştir diye düşünüyorum,ama doktor nasıl bunu göremez diye de düşünmüyor değilim doğrusu. Dün akşam konuştum eşimle,doktora gidicek, o da kötü oldu. Gece uyuamlyordu düşünmekten
Yani ben de anlamadım doktor nasıl görmez. Neyse en azından eşin de merak etmiş tekrar gidecekmiş öğrenirsiniz içiniz rahat eder ☺️ Büyük bir sorun değildir inşallah 🙏🏻 Yabancı dili Rusça gördüm ben çok iyi değilim ama alfabelerini okuyup yazabiliyorum en basitinden elimden gelen bir şey olursa yardımcı olurum ne zaman istersen.

İnşallah olmazsın güzel haberler alırız sanada iyi bayramlar dilerim canım 🤗

Yiyip yiyip neyse 🤣🤣🤣

O zaman kan verdiğinde güzel msjını beklerim canım 🤗

İnşallah mayıs grubu çok sakin kaldı ya. 😒Güzel haberler almak istyoruz ama nerede hep kırmızı bayraklar var 🙈 sonunda barim açılma olur inşllh 🤗
Ay insallah yüsracim bizkn umutlar hazirana kaldi Allahim herkese tek tek nasip eylesin bi iki gündür saldım kendimi bende regl iken masajlara yogalara başladım yumurtlama zamanına kadar bos durmayalım 😻

Özel hastaneler de istediğin zaman çektireblrsn ama devlette 1 sene hamile kalamamış olma şartı var
Aaa doktora gecen sorcaktim bayram iznine denk geldiği Icin kaldi 1 senemis demekki
L
Benimki daha gelmedi ya 😂 inşallah kuzum hazirana bomba gibiyiz. Her gün yeni bir umut😍
Senin bat nezamandi canim vala 12 13 günde yumurtladım 15 gun sonra regl oldum bakalim hazirana ümitler

Kızlar hsg çekildiniz mi? Adetin kaçıncı günü çekilmesi öneriliyor? Bir de o ay korunmak mı gerekiyor yoksa ilişki öneriliyor mu😊
Ben 12 Nisan’da HSG çekildim adetim bitti ertesi gün çekti doktorum 20 sinde yumurtlama günümdü korunmak istedim korunmanı önermiyorum dedi şu an hamileyim Allahın izniyle sağlıklı ilerlerse

Sizde mi tedavi deniyorsunuz
Hayır benim eşimden kaynaklı bir sorun vardı . Varikoseldi ameliyat oldu Ocak ayında doktora gittim kendim için her şey güzel dedi klomen tarzı ilaç kullanmak istedim ama gerek görmedi🙄 9 ay oldu dememeye başlayalı hiç olmayacakmış gibi geliyor bazen çok yoruldum bu ay da olmazsa rahim filmi çektireyim diyorum belki tüplerimde bir sıkıntı vardır bilemiyorum her ay olmayınca bir nedene bağlamak istiyor insan 😔 senin pik ayın kaçında olmuştu canım

Back
X