• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mayıs 2021 Ayı Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım. Nasıl istersen bir yol seç akraba olmasa bile değişiklik iyidir. 👍 Aynı doktorla kalmak da iyi değil 😉 doktorların farklı bakış açısını almak çok iyi oluyor.

Bence bu geceyi değerlendir sabaha karşı 😂 yarın akşama bekleme derim canım. 👍

Alarm kurayım ben en iyisi😄

Kızlar merhaba idrar testi ile hamile olduğumu öğrendim yarın doktora gideceğiz hem kan tahlili için hem ultrason kese görünür mü sizce ? Son adetim 20 Nisandı.

Herkese merhaba kızlar maalesef dün regl oldum bugünde hormon testi yaptı doktorum.
anlayanlar yorum yapabilir misiniz sonuçlar iyimi sizce?

Eklentiler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar yumurta kalitesi için çok iyimis bunlar bakalim tam yumurtlama zamanım belki öbur aya etki eder yarın başlıcam bunlara ekstra

Eklentiler

• 20210520_181506.webp
    20210520_181506.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 58
Doktorumu değiştirme kararı aldım zaten canım sağol 💐
Canım benim de 3.68 falan çıkmıştı sanırım tsh. Bulunduğum şehirdeki en iyi kadın doğumculardan biri doktorum, normal ilaca gerek yok dedi. Burda herkes 2 civarında olması gerekiyor diyince yine bulunduğum şehirde çok ünlü olan bi doktora sordum Instagram'da. Verdiği cevabı yüklüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20210520-182303_Instagram.webp
    Screenshot_20210520-182303_Instagram.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar bi topicte @lotuscicek bir paylaşım yapmış. Aynen paylaşıyorum.

"Korunmayı bıraktığım ilk aydan hamile kaldım 😍 özel bir şey yapmadım gerçekten . Öncesi ve sonrasında korunmadık sadece . Hatta ben hemen duşa bile girdim"

Yani anlaşılan o ki ne yaparsan yap nasip olmayınca olmuyor, bakın ilk denemede duşa girdiği halde hamile kalmış. Biz amuda bile kalktık 😂 @Selizay @Gizemsu07 Ankalinka Ankalinka Yusra-61 Yusra-61 Maviesra Maviesra
O zaman neymiş bahaneler tükenmezmiş😂 bu kadar zor olduğunu bilmiyordum ya hemen kalınır sanıyordum😂 millet hemen kalıyor çatır çatır doğuruyor tabi Allah bağışlasın o ayrı 😂 bizim yatakta yaptığımız hareketi akrobatlar yapıyordur herhalde ne hâle geldik 😂

Gittiğin yere bağlı ben şimdi tek karar vermicem eşimle konuşup sana dicem. O daha gezente ve daha iyi görüşlü bu konuda 🤗

Bizimde yaylamız var 🙈
Yine bekleriz nasipse buralara ben pandemi de çok mahrum kaldım bütün havalardan ama yaz geldi kimse tutamaz 🤗

Evet canım 😁ne yazılar var bunun üzerine ben merak saldım okuya okuya 😁😁alim olacam şeyden 🤣🤣🙈🙈

Valla çok haklısın lakin en doğrusu eşine bunu diyerek yapmışsın ben seni çok iyi anladım. Herkes işine geldiği gibidir hep. 👍 Keşke bizlerin baktığı açıyla baksalar ama nerde bundan sonra götürmeyin en azından her yere görsünler. Bazende eşin görmesi lazım bunları sürekli demek erkeklere işlemiyor. Yok teklif etseler ne çıkar anlamam ki. Bende çok böyle şeyler gördüm en iyi aile uzak olanı miss kafam rahat şuan. 👍 Yaptığım bişey yok arkadaşım vardı sohbet muhabbet ettim şimdi buraya girebildim.

Evet hatırlıyorum canım birazcık deyince daha iyi aşına oldum. Çok hızlı gitmiş 😍bende vereceğim birazcık daha 58 olmam lazım. Yürüyüşe başladım 👍daha da verirsin inşlh. İlişkiyi doktorun söylemedi mi sana peki?
Yok canım zaten sen kadın doğum hamilelik üzerine tez yazacaksın artık az kaldı😂

Anladım birde ilaçlar alıyorsun ya 🙈 onlar etkili oluyor ileri geri bende olmuştum levitron kullandım bende Troid için 😉 güzel şeyler olacak ya sen devan bir gayret 🤗
Benden yama sıkıntı yok ama eşten kaynaklı galiba ama oda ağır değil hani belki ultrosan da hic bise çıkmayacak bakalim inşallah hepimiz için güzel seyler olsun ❤eşime macun aldım zaten kullanıyor o takviyeler de ise yararsa değme keyfimize 🤗

Back
X